Jumaat, 29 Mac 2019

Lirik Lagu Andi Bernadee - Donde

Salam.

Selepas kejayaan lagu Satu Peluang, Andi Bernadee kembali dengan single seterusnya yang berjudul Donde. Masih mengekalkan irama reggaeton, aku dengar Donde ni lebih laid back berbanding Satu Peluang. Tapi kedua-dua lagu ada kekuatan tersendiri. Sekali dengar lagu ni dah boleh terus ikut nyanyi sekali. Tak mustahil Andi Bernadee akan mengulangi kejayaannya yang dicipta menerusi single Satu Peluang. Dan jangan lupa untuk menghasilkan video muzik yang berkualiti seperti Satu Peluang. All the best!


Lirik Lagu Andi Bernadee - Donde

Ke mana kau pergi ku masih mencari mu
Ke mana kau hilang

Ke mana kau pergi ku masih mencari mu
Ke mana kau hilang

Donde donde donde ta ra ra
Donde donde donde oh na na
Donde donde donde ta ra ra

Susah atau senang janji selamanya
Apa yang ku harus lakukan
Apa pun ku rela

Ku masih mencari mu di sana di sini
Aku tak akan membiarkan kamu sendiri
Mama tak pasti
Ayah tak pasti
No

Bermula tiap hari
Dari hari ke minggu
Dari minggu ke bulan
Donde

Ke mana kau pergi ku masih mencari mu
Ke mana kau hilang

Ke mana kau pergi ku masih mencari mu
Ke mana kau hilang

Donde donde donde ta ra ra
Donde donde donde oh na na
Donde donde donde ta ra ra

Aku cuba mengingat kembali segala salah silap
Setiap kami bergaduh mulut
Siapa yang senyap

Tetap ku mencari tanya sana dan sini
Ke mana kau pergi ku tak sabar menanti
Kawan tak pasti
Bekas cinta tak pasti
No

Bermula tiap hari
Dari hari ke minggu
Dari minggu ke bulan
Donde

Ke mana kau pergi ku masih mencari mu
Ke mana kau hilang

Ke mana kau pergi ku masih mencari mu
Ke mana kau hilang

Donde donde donde ta ra ra
Donde donde donde oh na na
Donde donde donde ta ra ra

Dah dengar belum tu?

Tiada ulasan:

Catat Komen

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com