Isnin, 4 Februari 2019

Private Tutor: Matematik & Matematik Tambahan - Alor Gajah & Tampin

Salam.


Saya ada menyediakan perkhidmatan private tutor atau home tuition bagi mata pelajaran Matematik dan Matematik Tambahan. Fokus kepada minimum seorang pelajar dalam satu masa, saya memberikan sepenuh perhatian bagi memperbaiki kelemahan di samping mengukuhkan pengetahuan dan keupayaan anda dalam mata pelajaran yang ditawarkan. Terpulang kepada anda sama ada mahu diadakan di rumah anda sendiri ataupun di rumah saya.

Peluang ini adalah terbuka kepada pelajar pelajar sekolah menengah yang berada di sekitar Melaka dan Negeri Sembilan sahaja. Saya mengutamakan daerah Alor Gajah bagi Melaka dan bandar Tampin bagi Negeri Sembilan. Subjek yang ditawarkan adalah Matematik Tingkatan 1 hingga Tingkatan 5 serta Matematik Tambahan Tingkatan 4 dan Tingkatan 5.

Telah mengajar lebih daripada 7 tahun, saya adalah merupakan pemegang Ijazah Sarjana Pendidikan Matematik daripada Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) dan sedang berkhidmat sebagai tenaga pengajar di salah sebuah institusi latihan. Untuk makluman, yuran yang akan dikenakan adalah RM30 per jam untuk sesi 3 orang pelajar. Jika berminat, boleh hubungi saya di talian 018 2345 123. Terima kasih.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com