Ahad, 13 Januari 2019

Neelofa Silap Muat Naik Gambar Nampak Rambut Di Instagram Story

Salam.


Astaghfirullah al azim. Terkejut aku tengok gambar Neelofa yang menampakkan rambut di instagram story miliknya sendiri. Biar betik Neelofa dah free hair? Salah satu cara menjemput rezeki sempena tahun 2019 ke? Haha! Tidak lah. Rupa rupanya Neelofa tersilap muat naik gambar tersebut. Gambar yang dimuat naik tu sebenarnya untuk tatapan "close friends only" je. Tapi biasa lah, kadang kadang kita tak bukan sengaja pun. Nasib baik Neelofa dah delete secepat yang mungkin.


Jadi kat mana nak tengok gambar Neelofa nampak rambut tu? Ada tak gambar tu? Ehhh laju je kan nak cari gambar gambar macam tu? Haha! Jaga lah aib orang seperti mana kita mahu orang menjaga aib kita. Boleh macam tu? Alim alim kucing kejap. Kejadian seperti ni sebenarnya boleh dijadikan pedoman untuk kita. Lepas ni kurang kurang kan lah muat naik gambar yang terlalu peribadi di laman laman sosial walaupun untuk tetapan "close friends only". Orang kata lebih baik mencegah daripada merawat. Betul tak?

Tiada ulasan:

Catat Komen

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com