Jumaat, 14 Disember 2018

Lirik Lagu Elizabeth Tan - Semua Sudah

Salam.

Sekali dengar aku dah jatuh cinta dengan lagu baru Elizabeth Tan yang berjudul Semua Sudah ni. Catchy! Menggunakan perkataan yang sama berulang kali menjadi formula rahsia lagu ni mudah ditangkap melodi dan liriknya. Kalau mencari lagu yang segar dan ringan, lagu ni menepati ciri ciri yang dicari. Tahniah!


Lirik Lagu Elizabeth Tan - Semua Sudah

Setelah semua yang sudah ku alami
Dulu yang dulu ku tak mengerti
Kini ku lebih berani
Kini ku tak akan lari
Jika mahu
Eh boleh je kau uji

Selagi ku bernafas lagi
Selagi ku berdiri
Tak ada yang aku kesali

Semua sudah
Semua sudah
Nampak pun sudah
Kenal pun sudah
Sayang pun sudah
Gaduh pun sudah
Semua sudah
Semua sudah

Barang mewah, mahal dan baru
Tak faham motif semua itu
Hidup ini cepat sangat berlalu
Bagai pergerakan peluru

Rahsia rahsia rahsia
Setia setia setia
Tak bermaksud apa apa why
Ataupun boleh tengok siapa bye

Jatuh pun berkali kali
Namun ku masih bangun lagi
Apa lagi yang ku boleh bagi
Redah api juga aku sudi

Jangan lupa untuk dengarkan lagu Semua Sudah ni di platform platform digital. All the best Elizabeth Tan!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com