Isnin, 1 Oktober 2018

Lirik Lagu Isma Sane - Derita

Salam.


Aku tak kenal siapa Isma Sane ni. Tapi aku tahu yang lagu Derita ni popular dalam kalangan netizen. Sana sini orang nyanyi dan cover lagu tu. Apa yang sedap sangat dengan lagu Derita ni? Haaa... Korus lagu ni relatable dengan mereka yang pernah bercinta dan disakiti. Bait bait lirik yang direct dan mudah difahami menambahkan lagi rasa pedih tu. Jangan tak tahu yang lagu ni ciptaan sepenuhnya oleh Isma Sane sendiri.

Lirik Lagu Isma Sane - Derita

Ku sangkakan kau permata
Tapi hanyalah di mata
Bagai duri yang melukai
Diri ini

Sejujurnya ku tiada
Teman lain di hati ku
Kau berubah tanpa ku rela
Mengapa ini terjadi

Kau katakan sayang tapi ku terluka
Ego mu menggunung
Kau tak pernah mengalah
Padahal diri mu punca semuanya

Bagaimana lagi harus ku terima
Jika kau begini
Yang selalu menyakiti ku
Walaupun bersama kau selit derita

Video muzik lagu ni baru je dilancarkan pada dua hari yang lepas. Sedih tengok video muzik dia. Jangan lupa sediakan tisu sehelai dua mana tahu teresak esak lepas tengok video muzik ni. Haha!

Tiada ulasan:

Catat Komen

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com