Khamis, 27 September 2018

Lirik Lagu Marcell - Putri Remaja

Salam.


Pertama kali dengar lagu Putri Remaja ni aku terus falling in love begitu saja. Serius! Lagu dia feeling feeling bahagia dan comel macam tu. Teringat lagu lagu cover daripada Postmodern Jukebox. Marcell juga membawakan mood vintage dalam single baru dia kali ni dan tak lari daripada jazz. Jangan tak tahu yang lagu ni cuma berdurasi 2 minit 31 saat. Sekejap sangat kan?

Lirik Lagu Marcell - Putri Remaja

Hey dia tengok kita
Hey dia jeling mata
Aduh mak senyum lagi
Amboi nona manis sekali

Dia mengenyit
Amboi mak aku dicubit
Siapa dia
Oh putri remaja

Dia malu malu
Di balik selendang yang biru
Hey dia senyum padaku
Itulah gadis impianku

Lagu ni tak puas dengar sekali!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com