Isnin, 24 September 2018

Lirik Lagu Baby Shima & Floor 88 - Roadblock Hatiku

Salam.


Aku ni boleh kata penggemar suara vokalis Floor 88 lah juga. Aku rasa aku hafal semua lagu kumpulan ni. Haha! Untuk single baru ni, Floor 88 tampil berduet dengan Baby Shima. Menggunakan judul lagu Roadblock Hatiku, lagu ni menjanjikan irama yang catchy dan santai. Sekali dengar terus melekat orang kata. Lirik dia pun direct dan mudah difahami. Dan aku tak sangka suara Baby Shima ni sebenarnya merdu dan sedap didengar terutamanya dalam lagu ni. Semoga lagu duet ni berjaya menaikkan lagi nama mereka dalam industri hiburan tempatan.

Lirik Lagu Baby Shima & Floor 88 - Roadblock Hatiku

Kau telah roadblock hatiku sayang
Kau telah roadblock hatiku sayang hey

Cerita ini malam ketika aku keluar
Berjalan di kota raya melihat sini sana
Dengan e kali lima
Hingga ku sedar dompet ku di lain celana
Nasib ku menjadi parah pabila ada polis di depan mata

Hatiku rasa bergetar bagaikan petir menyambar
Saat engkau menghampiri kaku kaki terkunci
Bagai disumpah jampi hingga perlahan-lahan ku mendekatinya
Dia memandangku
Terasa panahan percikan api cinta

Kau telah roadblock hatiku sayang
Dengan pandangan cinta yang pertama
Pabila kau melihatku jatuh gugur imanku
Terdiam ku terpaku

Kau telah roadblock hatiku sayang
Dengan pandangan cinta yang pertama
Pabila kau melihatku jatuh gugur imanku
Terdiam ku terpaku

Ku koyakkan saman cinta
Ku tak kisah kau nak saman ku berjuta

Ku roadblock hatimu sayang
Dengan pandangan cinta yang pertama
Pabila kau melihatku
Jatuh gugur imanku
Terdiam ku terpaku

Kau telah roadblock hatiku sayang
Dengan pandangan cinta yang pertama
Pabila kau melihatku
Jatuh gugur imanku
Terdiam ku terpaku

Ku koyakkan saman cinta
Ku tak kisah kau nak saman ku berjuta

Layan lagu ni dulu!

Tiada ulasan:

Catat Komen

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com