Jumaat, 16 Mac 2018

Lirik Lagu Ismail Izzani - Luar Biasa feat. Alif

Salam.


Ismail Izzani telah tampil dengan single baharu yang berjudul Luar Biasa featuring Alif. Tak silap lagu ni baru je release semalam kot? Secara peribadi, aku suka gila dengan lagu ni. Lagu yang sangat fresh terutamanya kat dalam industri muzik Malaysia ni. Tak ramai artis kat Malaysia yang cuba bawa genre macam ni. Kalau ada pun, mungkin Kaka Azraff? Lagu dia berjudul Bukan Hal Aku tu siap dapat masuk Anugerah Juara Lagu tahun tu. So, good luck Ismail Izzani

Lirik Lagu Ismail Izzani - Luar Biasa

Apa erti sayang
erti setia
setiap hari sayang
yang luar biasa

Aku tahu
ini lebih dari cinta
apalah kami jika bukan
luar biasa

Kau juga yakin
ini lebih dari cinta
dan jika kau sedia

Akan aku hadir
hanya untukmu
akan aku lawan
hanya untukmu

Akan aku rindu
hanya padamu
tak usah kau bimbang
dan tak usah tertanya

Apa erti sayang
erti setia
setiap hari sayang
yang luar biasa

Apa erti sayang
erti setia
setiap hari sayang
yang luar biasa

We ain't gotta go viral
please stay the same
then we'll go uo
the only way

You know that I will give you what you want
just so you know you're second to none

Akan aku hadir
hanya untukmu
akan aku lawan
hanya untukmu

Akan aku rindu
hanya padamu
tak usah kau bimbang
dan tak usah tertanya

Apa erti sayang
erti setia
setiap hari sayang
yang luar biasa

Apa erti sayang
erti setia
setiap hari sayang
yang luar biasa

Bukan lebih tahu
tapi jika kamu yakin
jangan ragu-ragu

Like a different feeling
tak kau sangka macam kena pop quiz
terima sahaja adanya
dan selalu ingat pada-Nya

You know what the life could bring
you don't want the finer things
I can't even lie
good vibes for the win

Aku doakan hanya yang terbaik untuk kami
cinta yang luar biasa

Cinta yang luar biasa

Yang luar biasa


Tiada ulasan:

Catat Komen

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com