Khamis, 1 Mac 2018

Lirik Lagu Floor 88 - Aqilah

Salam.


Lepas kejayaan lagu Zalikha, Floor 88 kembali dengan single baharu yang judulnya masih menggunakan nama perempuan, iaitu, Aqilah. Sekali dengar dah boleh tahu lagu ni lagu dari Floor 88. Which is a good thing lah kan? Maksudnya Floor 88 ni ada identiti sendiri. Aku layan lagu Aqilah ni sebab lagu dia catchy dan senang ingat lagi lagi korus dia asyik ulang nama Aqilah. Hopefully lepas ni Floor 88 boleh keluarkan single balada ataupun slow rock sebab suara vokalis dia pun not bad sedap juga.

Lirik Lagu Floor 88 - Aqilah

Ini sambungannya cerita si Zalikha
Bukan tentang dia tentang adik tirinya
Apa yang ku tahu nama dia Aqilah
Semangat hatiku mencuba kali kedua

Rambut ikal mayang hitam manis orangnya
Sekali ku pandang berdesup aku tergoda
Bagaimana aku ingin mendapatkannya
Fikiran celaru dan hati tak tentu arah

Benar kata mereka mabuk bercinta
Akan lupa semuanya
Mandi tak basah, tidur tak lena
Makan tak berselera

Oh Aqilah cinta hatiku
Oh Aqilah I said I love you
Oh Aqilah tolonglah aku
Terima ku jadi kekasihmu

Oh Aqilah dengarkan aku
Hati ini hanya untuk dirimu
Oh Aqilah percayalah kataku
Hati ini dah tertulis namamu

Belahlah dada dan lihat hatiku
Sucinya cintaku kepada kamu

Aqilah... Aqilah...
Aqilah... Aqilah...


Tiada ulasan:

Catat Komen

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com