Selasa, 7 November 2017

Rahsia Nugget Ayam McD - Lebih Jimat & Kenyang!

Salam.


Pehhh... Sedapnya nugget ayam McDonald's ni! Aku ni kalau dah kenyang, kalau setakat nak kunyah kunyah, aku ambil set nugget ayam je bila singgah McDonald's. Cuma tak kenyang sangat lah kalau ambil set nugget ayam tu. Padahal harga dah sama dengan set burger dan ayam goreng kan? Jadi beli lah set burger atau ayam goreng kerana lepas ni korang dah boleh goreng sendiri nugget ayam McDonald's tu kat rumah. Lebih jimat, lebih kenyang, lebih puas hati! Ehhh... Biar betik? Betik lah ni! Tak percaya, lepas ni korang boleh cuba beli nugget ayam dari jenama First Pride. Rasa dia memang sama dengan nugget ayam McDonald's! Haaa... First Pride tu yang mana satu? Macam kat bawah ni.


Kenapa nugget ayam dari jenama First Pride ni sama dengan nugget ayam dari McDonald's? Kerana First Pride ni adalah merupakan produk MacFood Services (M) Sdn Bhd! Haaa... Jadi lepas ni kalau korang singgah McDonald's, tak payah lah ambil set nugget ayam ni. Sebab harga set tu dah boleh beli lebih daripada 15 ketul nugget ayam. Ehhh... Ke lebih? Aku pun takde masa nak kira berapa ketul nugget ayam dalam tu. Kau kira sendiri boleh tak? Emosi pula tiba-tiba. Haha!


Tapi kalau dah malas nak fikir tu, beli je lah nugget ayam kat McDonald's tu.

1 ulasan:

  1. hmm baru nampak aidasue review. dia kata x sama langsung sbb nugget mcd lebih padat isi ayam nya. plus tgk gambar pun nisa rasa mcm x sama je. maybe org keliru sbb company dia macfood ? ala2 nak dekat nama mcdonalds? kot laaa heheh

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com