Isnin, 9 Oktober 2017

Senarai Peserta Gegar Vaganza 2017

Salam.


Nampaknya fenomena Gegar Vaganza akan mula melanda industri hiburan semula tak lama je lagi.  Jadi penyanyi yang manakah berjaya menyertai Gegar Vaganza 2017 atau Gegar Vaganza musim ke-4 kali ni? Haaa... Mari kita tengok senarai peserta Gegar Vaganza 2017 atau Gegar Vaganza musim ke-4 yang telah diperkenalkan pada sidang media program tersebut baru-baru ini:
  • Aishah
  • Aqasha
  • Elyana
  • Ferhad
  • Firman (Indonesia)
  • Haida Hafiz
  • Hazami
  • Lan Kristal
  • Liza Hanim
  • Raja Azura
  • Syura Badron
  • Tia Jinbara

Jadi siapakah yang menjadi pilihan korang? Menurut aku, aku lebih menantikan persembahan dan nyanyian daripada Aqasha dan Liza Hanim. Jangan lupa saksikan Gegar Vaganza jam 9 malam bermula 29 Oktober 2017 ini hanya di Astro Ria dan Astro Ria HD.

12 ulasan:

  1. Excited nak tengok Liza Hanim dan Zamani. As for Maya, Elyana & Syura just nak tengok how much they improve selepas lama menyepi. Just nak tengok either they still got what it takes to be in Malaysia's industry atau talent diorang dimamah usia dan perjalanan karier yg semakin menyepi.

    Cuma tulah nak tahu the exact foundation dari pihak Gegar Vaganza. Adakah GV4 this year untuk hidupkan semula karier artis yg terkubur atau ini cuma platform untuk tunjuk pada peminat bahawa artis tu masih wujud dan still boleh perform? Kalau nak hidupkan balik karier, i feel bad for those from past season sebab erm diorang semua mana??

    BalasPadam
  2. habis je AF, gegar vaganza pulekk

    BalasPadam
  3. Tapi Nisa sangat looking forward Liza Hanim, Hazami dengan Elyana

    BalasPadam
  4. Aishah yg bawa lagu janji manismu tu ke

    BalasPadam
  5. Perlu di ingat pentas GV bukan sahaja pertonjolkan barisan artis yg lama menyepi cuba beraksi kembali..ianya juga mencabar krediliti artis tersebut sebagai artis profesional yg bersetail mampun mencorak segala jenis bentuk genre muzik.... Cuma dlm GV4 ni aku tak setuju penyertaan Firman dari indonesia kerana dia masih baru...masih ada tempat dlm dunia muzik sekarang...

    BalasPadam
  6. Liza hanim @ aisyah

    BalasPadam
  7. Syura badron??? Plz lh jgn minah copypaste ni..

    BalasPadam
  8. Macam best je ni.. tapi jarang dah ikut perkembangan artis-artis sekarang ni..

    Apa-apa pun.. all the best

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com