Jumaat, 15 September 2017

Konsert AF Megastar 2017 Live Streaming

Salam.


Tu dia peserta-peserta kegemaran aku untuk AF Megastar 2017 ni. Syamel, Marsha, Shahir, Idayu, Amir Jahari dan Adira! Siapa yang follow Akademi Fantasia ni? Aku dulu lah, masa musim 1, 2, 3, 4 dan 5. Lepas tu dah tak follow sangat dah. Setakat tengok tengok macam tu je. Dulu aku ada Astro. Tapi bila bil Astro makin lama makin mahal, tu yang terus terminate tu. Lagipun takde siapa nak tengok sangat. Faham faham je lah Astro tu asyik ulang benda yang sama je. Bila dah takde Astro ni, macam mana nak tengok konsert AF Megastar ni? Haaa... Jangan risau, sekarang aku ada tiga pilihan. Jadi kalau korang takde Astro sama macam aku, korang boleh tengok konsert AF Megastar secara live melalui:

#1 YouTube

Sebenarnya korang boleh saksikan konsert AF Megastar secara live setiap minggu menerusi laman YouTube yang dimuat naik oleh channel Astro Gempak. Aku rasa setiap minggu Astro Gempak akan muat naik konsert AF Megastar ni. Sebab sebelum ni, Astro Gempak buat perkara yang sama dengan konsert mingguan Gegar Vaganza. Untuk minggu 3 dan seterusnya, aku akan update dari masa ke semasa.

Channel: Astro Gempak

Minggu 1 - Konsert AF Homecoming



Minggu 2 - Konsert AF Homecoming



Minggu 3 - Konsert AF Megastar



#2 Laman Web Astro Gempak

Selain dari YouTube, laman web Astro Gempak pun ada menyiarkan konsert AF Megastar secara live. Tapi sebenarnya laman web Astro Gempak menggunakan pautan yang sama dengan YouTube. Jadi takde beza dengan pilihan YouTube. Haha!

Link: http://www.gempak.com/af-megastar

#3 Facebook

Kalau tak nak tengok konsert AF Megastar versi live plus tu, korang boleh search sendiri kat laman facebook. Ye lah. Kadang kadang konsert AF Megastar versi live plus tu agak annoying juga. Haha! By the way, antara keyword yang korang boleh cuba taip kat ruangan search laman facebook tu:
  • Konsert AF Megastar
  • Konsert AF Megastar Live
  • Konsert AF Megastar Minggu
  • Konsert AF Megastar 2017

Kot ye pun korang excited tapi janganlah search waktu konsert tak mula lagi atau waktu konsert dah habis. Okay? Selamat menonton!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com