Selasa, 16 Mei 2017

Wany Hasrita - Dia Teman Lelaki & Bakal Suami

Salam.


Aku perhati je ruangan komen kat video atau gambar Wany Hasrita ni. Banyak sungguh komen daripada lelaki pasal jodoh la, tulang rusuk la, bakal isteri la, calon menantu mak awak la dan macam macam lagi. Nak buat macam mana, ciri-ciri perempuan Melayu terakhir memang ada kat Wany Hasrita ni. Maka berduyun la netizen tangkap cintan dengan dia. Tapi sebelum korang nak feeling lebih lebih, korang kena tahu yang Wany Hasrita sebenarnya dah ada calon suami. Haaa... Calon suami? Ya. Betul la tu. Calon suami! Haha! Tapi bukan Tajul seperti yang digembar-gemburkan oleh media. Seorang warga twitter telah berkongsikan dua gambar daripada laman instagram Wany Hasrita dan lelaki tersebut seperti di bawah.


Gambar pertama daripada lelaki tersebut yang memuat naik gambar Wany Hasrita dengan caption mengenai jodoh. Kau rasa? Bersemut tak?


Gambar yang kedua pula daripada Wany Hasrita yang memuat naik gambar bersama lelaki tersebut dengan caption yang panjang malas la aku nak baca tapi terpaksa baca juga sebab sibuk nak tahu. Haha! 


Lepas tweet konon konon lelaki tersebut kena friendzone dengan Wany Hasrita tu viral kat laman twitter, Wany Hasrita pun reply tweet tu menjelaskan perkara yang sebenar. Katanya dia tak friendzone pun sebab lelaki tersebut memang dia anggap sebagai abang, teman lelaki dan paling penting? Bakal suami!


Maka kecewa habis la lelaki-lelaki kat Malaysia ni bila nampak Wany Hasrita dah ada calon suami. Mari kita tengok antara reaksi netizen kat laman twitter lepas tahu Wany Hasrita tweet macam tu.


Lalu aku pun gigih pergi stalk laman instagram lelaki tu nak cari bahan dan bukti. Tak sangka aku terjumpa la komen Wany Hasrita dengan lelaki tersebut. Maka sejenak ku termenung awan pun mulai murung tiada siulan siulan burung burung... Nahhh...


Dah dipinang ke tu?

2 ulasan:

  1. hahaha wow kupinang mu dengan Radiohead.

    Soooo zami.. ku pinang mu dengan Little Mix ? HAHAHHAHA !

    BalasPadam
  2. Hahahaha. Dh lama tau

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com