Isnin, 8 Mei 2017

Muat Turun 3 Template Resume & CV Dalam Bentuk PowerPoint Percuma!

Salam.

Berita baik untuk semua! Seorang warga twitter telah memuat naik template secara percuma untuk resume dan juga curriculum vitae (cv) dalam bentuk PowerPoint. Template tersebut sebenarnya didapatkan secara percuma di internet dan kemudian ditukar ke dalam bentuk PowerPoint untuk memudahkan orang lain menggunakannya. Jadi apa tunggu lagi? Gunakan template ni sekarang! Dah la cantik, percuma pula tu. Gila ke tak nak? Haha! Aku dah muat turun dan cuba edit dalam PowerPoint. Ternyata sangat mudah!


Terdapat 3 template yang disediakan. Pada pandangan peribadi aku, aku lebih suka template yang kedua kerana lebih bersih dan kemas. Tapi ikut korang la nak template yang mana satu. Lain orang lain pandang. Dan aku dah sediakan pautan untuk muat turun kat setiap template di bawah. 

Template 1


Pautan muat turun: KLIK DI SINI
Font: Century Gothic

Template 2


Pautan muat turun: KLIK DI SINI
Font: Century Gothic

Template 3


Pautan muat turun: KLIK DI SINI
Font: Century Gothic

Sebarkan untuk keamanan dunia!

Tiada ulasan:

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com