Khamis, 20 April 2017

Milo Cube Viral Paling Murah Di Malaysia!

Salam.

Milo Energy Cube yang tular satu Malaysia sekarang ini boleh didapatkan dengan harga serendah RM35! RM35 untuk 100 kiub! Haaa... Mana nak dapatkan Milo Energy Cube semurah itu? Boleh dapatkan di laman web Shopee. Dan ini bukan iklan berbayar. Aku sekadar menguar-uarkan berita baik ni kepada peminat-peminat Milo di luar sana. Kot kot ada yang sebelum ni nak beli tapi tengok harganya yang terlalu mahal, terkubur hasrat nak rasa Milo Energy Cube ni.


Pada masa yang sama, aku cuba juga cari Milo Energy Cube ni kat Lazada. Tapi harga yang paling murah aku dapat? RM50. Tak jumpa harga serendah RM35. Jadi memang sah harga Milo Energy Cube kat Shopee ni la yang paling murah setakat hari ini.


Selamat memborong!

1 ulasan:

cik kaella berkata...

dah pernah test milo cube ni, sedap sangat. rasa macam nak memborong pulak da. hee

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com