Rabu, 19 April 2017

4 Laman Web Terbaik Tonton Movie Online & Percuma

Salam.

Dikongsikan 4 laman web yang terbaik dan amat dipercayai untuk mereka yang gemar menonton filem-filem secara online. Jadi bagi mereka yang tak sempat nak tengok wayang tu, boleh singgah kat laman-laman web tersebut untuk menonton filem-filem kegemaran. Tak payah keluar rumah, tak payah keluar duit.


Aku dah masukkan sekali url bagi setiap laman web kat bawah ni. Kepada mereka yang malas nak tengok url kat dalam gambar-gambar tu, boleh terus klik kat url yang aku dah sediakan tu. Kalau malas nak klik, boleh hantukkan kepala kat dinding sebab buat apa hidup kalau malas sangat sampai tahap macam tu. Haha!

1.   Go Movies
Url: https://gomovies.to/

2.   Sockshare
Url: http://sockshare.net/

3.   Fmovies
Url: https://fmovies.se/

4.   123movies
Url: http://123moviesfree.com/

Selamat menonton!

5 ulasan:

  1. fmovies mmang terbaik XD

    solarmovies dgn xmovies pun okay :3

    tiga tu selalu tgok movie XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tk bole adjust quality ke, susah nk tgk movie

      Padam
  2. Weyh, camne nk adjust quality kat 123movies

    BalasPadam
  3. Weyh, camne nk adjust quality kat 123movies

    BalasPadam
  4. bos thu x website mne blh download movie free

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com