Selasa, 1 Julai 2014

Transformers: Age Of Extinction, Dah Tengok Belum?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Gambar sorang sorang macam ni wajib.

Aku tengok Transformers: Age Of Extinction ni hari Khamis hari tu. Kemain nak tengok seawal mungkin. Maklum je la filem yang kita semua tunggu tunggu. Tu excited semacam je tu. Aku book tiket guna aplikasi GSC. Sonang kojo! Tak payah nak beratur, tak payah nak datang awal. Tokojut den tengok ada 33 tayangan Transformers: Age Of Extinction untuk hari tu je! Kau bayangkan! Semua selling fast pulak tu. Haha! Dah kenapa semua nak tengok filem ni? Pergi la tengok Pengantin Malam ke kan? Eh?

Nasib baik tak tidur dalam panggung!

Aku tengok filem ni dengan Adie dan Fyzal. Masuk panggung pukul 9.20 malam, keluar panggung pukul 12 tengah malam. Lepas tu? Esok kerja macam biasa! Hihi. Kemain gigih aku pergi tengok wayang pada hari kerja. Kalau GSC tu jarak sekangkang kera je dari rumah aku, takpe la jugak kan? Ni jarak sekangkang king kong kejar mengkarung tapi jalan lenggang lenggang kangkung! Anyways, siapa yang tak tengok lagi filem ni, pergi la tengok lepas tu bandingkan dengan pendapat aku. Oh. Aku ada update pendapat aku kat laman instagram aku.

Takde lagi panjang ke?

potpetpotpet: Lepas ni filem apa pulak yang menarik untuk ditonton?

6 ulasan:

  1. critanya memang best kann..

    BalasPadam
  2. kemain excited tengok awal eh..heee..lom tengok lagi..sobs sobs

    BalasPadam
  3. mostly cakap citer nih macam mengarut jer..tp kalau nak buang masa 2 jam lebih tuh..boleh la g tgk..lol.

    BalasPadam
  4. tgk dh, memaang cerita panjang tapi berbaloi...

    BalasPadam
  5. Tak tengok lagi...
    Takde perasaan

    BalasPadam
  6. dah tengok..boleh gagah la..

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com