Sabtu, 21 Jun 2014

Fesyen Baju Melayu 2014

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Lama tak update? Ni tiba tiba update ni apahal? Buang tebiat? Ke buang air kecik? Hihi. Takde apa pun. Cuma sekarang ni aku dapat la tarik nafas panjang sikit. Semester pertama pengajian aku pun baru je tamat. Budak-budak pulak tengah cuti semester. Kalau tak? Takde masa nak log in blogger ni! Sedih tak kisah hidup aku? Dah pergi lap air mata tu

Ni aku nak kongsi fesyen baju melayu 2014. Kot kot ada yang tak beli baju melayu lagi untuk hari raya tahun ni. Boleh la beli kat dorang ni. Tapi ukur baju kat badan sendiri ye? Jangan jadi macam badut masa hari raya nanti dah la. Hihi.

Rizman Ruzaini
Instagram: @rizmanruzaini



Andr├ęs Avenue
Instagram: @andresavenue



Melinda Looi
Instagram: @melindalooi
 



Alana Ilham
Instagram: @alanailham



Anuar Faizal
Instagram: @anuarfms


potpetpotpet: Belum puasa tapi dah cakap pasal raya?

8 ulasan:

Azhafizah Md Nor berkata...

Design yang warna merah tu nampak style sikit..Yang lain bolehlah jugak :) tahniahlah berjaya update blog..hehe

ADam Dryx berkata...

X mau ..x mau
Mcm fesyen receptionist hotel...

Baju raya biarlah simple sebab kita nak bawak gi semayang raya kat masjid nanti.
Yang penting kualiti kain tu mesti high standard.
Biar mahal pun harga kain tu x per.

aefitbentuah berkata...

:)

mohd aiman berkata...

Kelas yg hijau emerald tew

mohd aiman berkata...

Kelas yg hijau emerald tew

Hafiz Hafizol berkata...

pakai baju raya tahun lepas je kot memandangkan baru pakai bbrp kali je wakaka,

Hafiz Hafizol berkata...

pakai baju raya tahun lepas je kot memandangkan baru pakai bbrp kali je wakaka,

Hafiz Hafizol berkata...

pakai baju raya tahun lepas je kot memandangkan baru pakai bbrp kali je wakaka,

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com