Sabtu, 21 Jun 2014

Baju Melayu - Fesyen, Design & Gaya Terkini

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Lama tak update? Ni tiba tiba update ni apahal? Buang tebiat? Ke buang air kecik? Hihi. Takde apa pun. Cuma sekarang ni aku dapat la tarik nafas panjang sikit. Semester pertama pengajian aku pun baru je tamat. Budak-budak pulak tengah cuti semester. Kalau tak? Takde masa nak log in blogger ni! Sedih tak kisah hidup aku? Dah pergi lap air mata tu

Ni aku nak kongsi fesyen baju melayu 2014. Kot kot ada yang tak beli baju melayu lagi untuk hari raya tahun ni. Boleh la beli kat dorang ni. Tapi ukur baju kat badan sendiri ye? Jangan jadi macam badut masa hari raya nanti dah la. Hihi.

Rizman Ruzaini
Instagram: @rizmanruzaini



Andr├ęs Avenue
Instagram: @andresavenue



Melinda Looi
Instagram: @melindalooi
 



Alana Ilham
Instagram: @alanailham



Anuar Faizal
Instagram: @anuarfms


potpetpotpet: Belum puasa tapi dah cakap pasal raya?

8 ulasan:

  1. Design yang warna merah tu nampak style sikit..Yang lain bolehlah jugak :) tahniahlah berjaya update blog..hehe

    BalasPadam
  2. X mau ..x mau
    Mcm fesyen receptionist hotel...

    Baju raya biarlah simple sebab kita nak bawak gi semayang raya kat masjid nanti.
    Yang penting kualiti kain tu mesti high standard.
    Biar mahal pun harga kain tu x per.

    BalasPadam
  3. Kelas yg hijau emerald tew

    BalasPadam
  4. Kelas yg hijau emerald tew

    BalasPadam
  5. pakai baju raya tahun lepas je kot memandangkan baru pakai bbrp kali je wakaka,

    BalasPadam
  6. pakai baju raya tahun lepas je kot memandangkan baru pakai bbrp kali je wakaka,

    BalasPadam
  7. pakai baju raya tahun lepas je kot memandangkan baru pakai bbrp kali je wakaka,

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com