Khamis, 28 November 2013

Shila Amzah Balas Hizami Li Selepas Johan As'ari Lamar Lana Nordin?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Sekarang tengah hangat pasal Johan As'ari lamar Lana Nordin selepas 3 hari keluar makan bersama. Kadang kadang yang bising tu sebab dorang tak dapat tapi Lana Nordin yang dapat. Eh? Ke sepatutnya ayat tu sebab dorang tak dapat tapi Johan As'ari yang dapat? Haha! Bergurau je bro. Aku rasa isu ni takkan jadi hangat macam ni kalau takde Shila Amzah dalam cerita dorang.

Okay. Enough pasal Johan As'ari dengan Lana Nordin. Sekarang nak cerita pasal Shila Amzah dengan Hizami Li. Over tak? Haha! Takde la. Saje nak abadikan komen yang Shila Amzah balas kat instagram dia tadi. Dia ada upload gambar kat instagram dia macam biasa tapi caption tu faham faham je la ada kaitan dengan apa kan? Aku pulak gatal tangan pergi komen kat gambar dia tu. Tak silap aku tu first time kot aku komen kat instagram dia. Berdarah hidung tengok Shila Amzah komen kemain panjang! Komen yang aku dapat lebih panjang daripada komen orang lain. Mesti dorang jealous aku dapat komen panjang macam tu kan? Kbai.



potpetpotpet : Mesti rasa macam membazir masa je baca entri ni kan? Haha!

36 ulasan:

Nazim Nasri berkata...

ingatkan dia balas " ...... n Hizami yg sayangkan kita:)" hahahaha

Hizami Li berkata...

pengsan terus kalau macam tu haha

Siti Azrina berkata...

Mcm "agak" mmbazir jugak la baca...hahaha... :p

Siti Azrina berkata...

Mcm "agak" ckit mmbazir jugak la bila mmbaca...haha... :p retis la lpas ni en zami..

Hanih Borhan berkata...

Amboi Cikgu ni, m'cetuskan gossip sangat ;p

Siti Azrina berkata...

Mcm "agak" mmbazir jugak la baca...hahaha... :p

Umar Kadir berkata...

hahaha untung badan! :D

khairun nisa ismail berkata...

haha..untunglah hizami... ;)

aien hermionie berkata...

retis.. biase lah.. hehehe :p

Azhafizah Md Nor berkata...

cewahh..gossip baru ke ape ni zami?retis reply komen tu..

Mek Onie berkata...

kfine,bazir masa saya :P

dak eina berkata...

tau takpe.. memang membazir masa bce entri nih.. haha

Hizami Li berkata...

haha padan muka :P

Hizami Li berkata...

haha ni bukan gosip tapi kenyataan. :P

Hizami Li berkata...

haha untung la sangat. =_="

Hizami Li berkata...

haha ni lagi sorang. untung tak habis habis. :P

Salam Yahya berkata...

bukan senang retis nak reply tweet dari retis......hu3

Hizami Li berkata...

haha shila amzah memang retis pun

Hizami Li berkata...

haha gosip syok sendiri pun boleh :P

Hizami Li berkata...

tahniah! anda berjaya membazirkan masa anda :P

Hizami Li berkata...

haha padan muka! seronok tak? :P

Hizami Li berkata...

haha ni kat instagram la. =_="

aizamia3 berkata...

takpe.. wat kenangan tepek dalam blog.. ;)

sya berkata...

klu saya da siap framekn komen shila amzah tu...huhu :)

sya berkata...

klu saya da framekn komen shila amzah tu..huhu.. :)

cikserai berkata...

ingatkan shila amzah cakap terima lamaran hizami li tadi..huhuhu

cha syaf berkata...

puyoo puyooo femes la lepas ni..ekekeke nak sign..hhehehe

Farahin Ahmad berkata...

Aaaaaa *nganga mulut*

Tyra Ali berkata...

ke seronok . hahaha

zainatul abu bakar berkata...

Adoiii..tajuk nak gempak je. Ingatkn shila amzah balas cinta hizami li tadi. Hahahahaha :p

Tray Kissomnia berkata...

haha

i am S!L4H.. berkata...

Hahahaha apekahhhh... Tettt

NurBaizerra Jebri berkata...

Hahha.. mmg btul lh tu komen tuk awk lbh pjg dri yg len.. hahhahaah

NurBaizerra Jebri berkata...

Hahah..

NurBaizerra Jebri berkata...

Hahha.. mmg btul lh tu komen tuk awk lbh pjg dri yg len.. hahhahaah

dibahrajab. berkata...

Hahaha bangganya lols. If izzue reply komen dibah mcm tu hahaha *geleng geleng*

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com