Khamis, 28 November 2013

Shila Amzah Balas Hizami Li Selepas Johan As'ari Lamar Lana Nordin?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Sekarang tengah hangat pasal Johan As'ari lamar Lana Nordin selepas 3 hari keluar makan bersama. Kadang kadang yang bising tu sebab dorang tak dapat tapi Lana Nordin yang dapat. Eh? Ke sepatutnya ayat tu sebab dorang tak dapat tapi Johan As'ari yang dapat? Haha! Bergurau je bro. Aku rasa isu ni takkan jadi hangat macam ni kalau takde Shila Amzah dalam cerita dorang.

Okay. Enough pasal Johan As'ari dengan Lana Nordin. Sekarang nak cerita pasal Shila Amzah dengan Hizami Li. Over tak? Haha! Takde la. Saje nak abadikan komen yang Shila Amzah balas kat instagram dia tadi. Dia ada upload gambar kat instagram dia macam biasa tapi caption tu faham faham je la ada kaitan dengan apa kan? Aku pulak gatal tangan pergi komen kat gambar dia tu. Tak silap aku tu first time kot aku komen kat instagram dia. Berdarah hidung tengok Shila Amzah komen kemain panjang! Komen yang aku dapat lebih panjang daripada komen orang lain. Mesti dorang jealous aku dapat komen panjang macam tu kan? Kbai.



potpetpotpet : Mesti rasa macam membazir masa je baca entri ni kan? Haha!

36 ulasan:

  1. ingatkan dia balas " ...... n Hizami yg sayangkan kita:)" hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. pengsan terus kalau macam tu haha

      Padam
  2. Mcm "agak" mmbazir jugak la baca...hahaha... :p

    BalasPadam
  3. Mcm "agak" ckit mmbazir jugak la bila mmbaca...haha... :p retis la lpas ni en zami..

    BalasPadam
  4. Amboi Cikgu ni, m'cetuskan gossip sangat ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha ni bukan gosip tapi kenyataan. :P

      Padam
  5. Mcm "agak" mmbazir jugak la baca...hahaha... :p

    BalasPadam
  6. retis.. biase lah.. hehehe :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha shila amzah memang retis pun

      Padam
  7. cewahh..gossip baru ke ape ni zami?retis reply komen tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha gosip syok sendiri pun boleh :P

      Padam
  8. kfine,bazir masa saya :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah! anda berjaya membazirkan masa anda :P

      Padam
  9. tau takpe.. memang membazir masa bce entri nih.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha padan muka! seronok tak? :P

      Padam
  10. bukan senang retis nak reply tweet dari retis......hu3

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha ni kat instagram la. =_="

      Padam
  11. takpe.. wat kenangan tepek dalam blog.. ;)

    BalasPadam
  12. klu saya da siap framekn komen shila amzah tu...huhu :)

    BalasPadam
  13. klu saya da framekn komen shila amzah tu..huhu.. :)

    BalasPadam
  14. ingatkan shila amzah cakap terima lamaran hizami li tadi..huhuhu

    BalasPadam
  15. puyoo puyooo femes la lepas ni..ekekeke nak sign..hhehehe

    BalasPadam
  16. Adoiii..tajuk nak gempak je. Ingatkn shila amzah balas cinta hizami li tadi. Hahahahaha :p

    BalasPadam
  17. Hahahaha apekahhhh... Tettt

    BalasPadam
  18. Hahha.. mmg btul lh tu komen tuk awk lbh pjg dri yg len.. hahhahaah

    BalasPadam
  19. Hahha.. mmg btul lh tu komen tuk awk lbh pjg dri yg len.. hahhahaah

    BalasPadam
  20. Hahaha bangganya lols. If izzue reply komen dibah mcm tu hahaha *geleng geleng*

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com