+ -

Pages

Aku Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!


Aku tak tahu ada orang baca lagi ke tak blog aku ni. Lantak la yang penting aku tahu ada sorang yang confirm baca blog aku. Siapa? Aku la! Haha. Kenapa? Tak boleh ke nak baca blog sendiri? Catat guinness world record la jugak bila hampir setengah tahun aku tak update apa apa. Jangan risau, aku sihat walafiat di sini. Walaupun aku tahu takde siapa yang risau. Heh. Setakat itu je untuk hari ni. Lepas ni inshaAllah akan lebih kerap entri yang menyusul. :")

potpetpotpet : Aku pada hari ini bukanlah aku pada hari-hari semalam.
5 Budak Lelaki Sebelah Pintu: Aku Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera! Aku tak tahu ada orang ba...

20 ulasan:

zainatul abu bakar berkata...

Eh ade lgi sorang yg bace..sy bc jugak entri lame2 sbb lame tunggu takde entri baru..hahaha :)

Mila Ahmad berkata...

memg saNGAT lama tak update blog...

Vee Lea berkata...

Wah. Welcome back :)

Cik Ummi berkata...

@Mila Ahmad

sangat menyepikan diri..
kemanakah dikau pergi selama ini zami ???

cewahh,, buat drama plak kat sini. hewhew

Akhelaken berkata...

wa pun baca jugak bro..haha

~cik atin~ berkata...

akhirnye. update pun jugak..

Miz Dayah berkata...

lepas ni update tau :-D

Adam Haiqal berkata...

orang di sini pun turut membacanya :)

Rozuan Ismail berkata...

ada je org baca

Cik Pensil berkata...

terkejut juga bila tiba2 update. hehe
buat apa dah sekarang?

Athirah Medan berkata...

Ada lagi yang baca :)

Azhafizah Md Nor berkata...

hari hari jumpa di muka buku kan..mestilah masih ada yang membaca. :)

myraVea berkata...

Kemanakah anda menghilang? Mohon untuk update blog dengan lebih kerap. Huhu.

Dylla Abas berkata...

pasti bnyk cerita menarik la lepas sekian lama menghilangkan diri kan..huu :p

nurul harnani berkata...

welcome back :)

Cik Donut berkata...

pendatang baru baca entry cikgu ni ....:).... buzy ajar budak kot ??? kan3

sakuraariela berkata...

haah la..awak dah lama tak update blog... saya suke baca blog awk... ^_^ keep it update..

Cik Rimau berkata...

slmat kmbali memeriahkan dunia blog ni.. :p rmai btul blogger mnyepikan diri skrg ni.. huhu

Sakura Ariela berkata...

hai.. sy still bce post2 awk... sy suke bace post2 awk...

kamil salleh berkata...

Selamat kembali berblog dan update terkini entri anda. Sudi2lah membalas kunjungan kamu ke bolg saya sensasi2020.

< >