Jumaat, 21 September 2012

Dua Perkara

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Ke mana aku membawa diri? Adakah aku sudah merajuk dengan dunia blog? Cehhh... Dialog macam penyanyi yang kecewa sebab lagu tidak diputarkan di stesen-stesen radio tempatan. Ini blog la beb. Takde pembaca pun blog ni boleh hidup. Sebab tujuan tulis blog ni pun untuk aku baca balik masa aku dah tua nanti. InshaAllah kalau panjang umur. :")


Sebenarnya aku tak tahu nak update apa. Itu yang biarkan je blog ni. Bukankah ada masanya diam itu lebih baik? *betulkan serban*

Aku sekarang sibuk dengan kerja. Bangun pagi, masuk kerja, balik kerja, tidur. Bangun pagi, masuk kerja, balik kerja, tidur. Bangun pagi, masuk kerja, balik kerja, tidur. Tak ke bosan kalau hari hari aku update kat blog macam tu?

Ada dua perkara penting yang berlaku dalam hidup aku baru baru ni. Pertama, minggu lepas aku sempat datang KL. Untuk apa? Haaa... Tu kena tengok gambar bawah ni.


Nampak tak aku tengah buat apa? Aku tengah berenang merentas laut china selatan, nak cipta rekod dunia. Haha. Sarkastik tak? Cerita selanjutnya aku akan update esok. Atau lusa. Eh. Bulan depan pun boleh. Tengok la macam mana nanti.

Kedua, aku dah ada buah hati baru. Malu pulak nak tunjuk gambar dia. Takpe takpe. Kita tengok sikit gambar kat bawah ni.


Sekali lagi, cerita selajutnya aku update kemudian. Okay. Sampai sini je la untuk kali ni. Aku nak sambung hafal sifir dua. Satu kali dua, dua, dua kali dua, empat, tiga kali dua, enam...


potpetpotpet : Jangan jadi banduan kepada masa lalu kita. Tapi jadilah arkitek kepada masa depan kita. :")

25 ulasan:

  1. i like the quote..tak guna terlalu memikirkn masa lalu kan..cuba cari benda baru dalam kehidupan masa kini..baru hidup pon ceria..weyh kete pijot..nak tumpang boleh? hehe

    BalasPadam
  2. mmg bro dah lama mnyepi..hehehe... tp saya masih pembaca setia...perghhh... hehehe

    BalasPadam
  3. wah..ade buh hati baru..jg malu2..tunjuk ler kt kitorang..hehehe

    BalasPadam
  4. lamanyaaaa tak baca entry dr blog ni ! huhu

    Wahhh tak sabar nak baca .Com :)

    BalasPadam
  5. salam..wah! best nyer...*jom follow saye .. cik nuna

    BalasPadam
  6. finally ! setelah sekian lama ye tak hapdet blog . wohooo dah beli kereta yerr . untunglah dah ada kereta sendiri =)

    BalasPadam
  7. owh dh tau dah pegi kl untuk ape...hehe. Tak sabar nak beli utusan esok :) Dan tak sabar jugak nak tunggu next entri pasal buah hati baru tu :p

    BalasPadam
  8. follow sini coz baru pas baca artikel kat surat khabar .
    glamour hang naaa :)

    BalasPadam
  9. whoa....dah tau kenapa p kL...even xdpt baca utusan tp tgok cover utusan dengan tjuk kecik dh tau....hehhehehe

    BalasPadam
  10. alhamdulilah rezeki hasil kurniaan-NYA

    =_=

    BalasPadam
  11. pinjam buah hati baru boleh ? =)

    salam perkenalan..pertama kali singgah di sini ^_^

    BalasPadam
  12. sah memang bizy la selepas ni.....dah ada market tersendiri huhuhuhuu

    BalasPadam
  13. patut la diam membisu je...rupenye busynye...okay2...sila2 la update ek...kami perlukan pejelasan dengan lebih detail

    BalasPadam
  14. wahh buah hati baru dye mst cantik.. peugeot tuu. kelasss

    BalasPadam
  15. untungla bergaya... kereta kemain

    BalasPadam
  16. wah..nk pinjam buah hati blh?

    BalasPadam
  17. jgn jadik banduan kpd msa lalu. .wahhh stuju sgt!

    BalasPadam
  18. Peugeot tu yang xsabar nak tgk gambarnya!
    hehehe
    :)

    BalasPadam
  19. wow...memg bole jd artis bro...

    BalasPadam
  20. Oh my. Rase mcm nak jerit bila tengok gambar kunci tu. It's peugeot!

    BalasPadam
  21. love the quote :) jangan jadi banduan masa lalu kita, tapi jadilah arkitek kepada masa depan kita. :)

    BalasPadam
  22. love quote last tu....da nampak dah sikit sikit sifat malas tu nak hapdate belog..hmm

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com