Jumaat, 21 September 2012

Dua Perkara

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Ke mana aku membawa diri? Adakah aku sudah merajuk dengan dunia blog? Cehhh... Dialog macam penyanyi yang kecewa sebab lagu tidak diputarkan di stesen-stesen radio tempatan. Ini blog la beb. Takde pembaca pun blog ni boleh hidup. Sebab tujuan tulis blog ni pun untuk aku baca balik masa aku dah tua nanti. InshaAllah kalau panjang umur. :")


Sebenarnya aku tak tahu nak update apa. Itu yang biarkan je blog ni. Bukankah ada masanya diam itu lebih baik? *betulkan serban*

Aku sekarang sibuk dengan kerja. Bangun pagi, masuk kerja, balik kerja, tidur. Bangun pagi, masuk kerja, balik kerja, tidur. Bangun pagi, masuk kerja, balik kerja, tidur. Tak ke bosan kalau hari hari aku update kat blog macam tu?

Ada dua perkara penting yang berlaku dalam hidup aku baru baru ni. Pertama, minggu lepas aku sempat datang KL. Untuk apa? Haaa... Tu kena tengok gambar bawah ni.


Nampak tak aku tengah buat apa? Aku tengah berenang merentas laut china selatan, nak cipta rekod dunia. Haha. Sarkastik tak? Cerita selanjutnya aku akan update esok. Atau lusa. Eh. Bulan depan pun boleh. Tengok la macam mana nanti.

Kedua, aku dah ada buah hati baru. Malu pulak nak tunjuk gambar dia. Takpe takpe. Kita tengok sikit gambar kat bawah ni.


Sekali lagi, cerita selajutnya aku update kemudian. Okay. Sampai sini je la untuk kali ni. Aku nak sambung hafal sifir dua. Satu kali dua, dua, dua kali dua, empat, tiga kali dua, enam...


potpetpotpet : Jangan jadi banduan kepada masa lalu kita. Tapi jadilah arkitek kepada masa depan kita. :")

25 ulasan:

eszyamin berkata...

i like the quote..tak guna terlalu memikirkn masa lalu kan..cuba cari benda baru dalam kehidupan masa kini..baru hidup pon ceria..weyh kete pijot..nak tumpang boleh? hehe

Syakir Rahman berkata...

mmg bro dah lama mnyepi..hehehe... tp saya masih pembaca setia...perghhh... hehehe

luqman zakaria berkata...

wah..ade buh hati baru..jg malu2..tunjuk ler kt kitorang..hehehe

Aliff Haikal berkata...

lamanyaaaa tak baca entry dr blog ni ! huhu

Wahhh tak sabar nak baca .Com :)

Nur Husna Mohamad Jamil berkata...

salam..wah! best nyer...*jom follow saye .. cik nuna

Zharif Azis berkata...

finally ! setelah sekian lama ye tak hapdet blog . wohooo dah beli kereta yerr . untunglah dah ada kereta sendiri =)

zainatul abu bakar berkata...

owh dh tau dah pegi kl untuk ape...hehe. Tak sabar nak beli utusan esok :) Dan tak sabar jugak nak tunggu next entri pasal buah hati baru tu :p

yoon da-hyun berkata...

follow sini coz baru pas baca artikel kat surat khabar .
glamour hang naaa :)

dz zain berkata...

whoa....dah tau kenapa p kL...even xdpt baca utusan tp tgok cover utusan dengan tjuk kecik dh tau....hehhehehe

Farahin Ahmad berkata...

untunglaahh ade keretaa :D

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

photoshoot di kl ek

mr.syazwan berkata...

alhamdulilah rezeki hasil kurniaan-NYA

=_=

Cikgu Ma berkata...

pinjam buah hati baru boleh ? =)

salam perkenalan..pertama kali singgah di sini ^_^

Asri Ali Gur (asrirayrock) berkata...

sah memang bizy la selepas ni.....dah ada market tersendiri huhuhuhuu

Anisa Anuar berkata...

patut la diam membisu je...rupenye busynye...okay2...sila2 la update ek...kami perlukan pejelasan dengan lebih detail

shera haifa berkata...

wahh buah hati baru dye mst cantik.. peugeot tuu. kelasss

tundaie berkata...

untungla bergaya... kereta kemain

dya bunga berkata...

wah..nk pinjam buah hati blh?

widiea azira berkata...

jgn jadik banduan kpd msa lalu. .wahhh stuju sgt!

Izz Latif berkata...

Peugeot tu yang xsabar nak tgk gambarnya!
hehehe
:)

Hanih Borhan berkata...

oiii.Peugeot kot!!!

Fendy berkata...

wow...memg bole jd artis bro...

myravea berkata...

Oh my. Rase mcm nak jerit bila tengok gambar kunci tu. It's peugeot!

Tracey berkata...

love the quote :) jangan jadi banduan masa lalu kita, tapi jadilah arkitek kepada masa depan kita. :)

Ain Dzaya berkata...

love quote last tu....da nampak dah sikit sikit sifat malas tu nak hapdate belog..hmm

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com