Sabtu, 18 Ogos 2012

Terimalah Kad Raya Syok Sendiri!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Nak tengok tak kad raya syok sendiri? Haha. Aku rasa kat facebook dua tiga hari ni penuh dengan kad raya syok sendiri! For your information, ciri-ciri kad raya syok sendiri ialah tempek gambar muka sendiri lepas tu letak la selamat hari raya maaf zahir batin macam la tak biasa haha. Bajet macam retis la sikit sikit. Haha. Tak nak ketinggalan, aku pun hasilkan kad raya syok sendiri juga! Terimalah kad raya syok sendiri edisi Budak Lelaki Sebelah Pintu kat bawah ni haaa...


Sepatah dua kata:
Jangan fikirkan kebaikan yang telah kita lakukan tapi fikirlah keburukan yang telah kita lakukan. Jangan fikirkan keburukan yang telah orang lain lakukan tapi fikirlah kebaikan yang telah mereka lakukan. Semoga kita menjadi insan yang lebih cemerlang daripada segi jasmani, emosi, rohani dan intelektual. *ayat nampak sangat cikgu*
Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada semua kaum keluarga, sanak saudara, rakan sejawat, anak didik, sahabat handai, rakan dan taulan yang mengenali diri ini. Ampun maaf dipinta, halal makan dan juga minum. Semoga ibadah kita pada sepanjang bulan Ramadhan yang lalu diterima oleh-Nya. Amin.


potpetpotpet : Jemput datang rumah ye? :")

17 ulasan:

  1. selamat hari raya bang hizami =)

    BalasPadam
  2. Selamat Hari Raya Aidilfitri...maaf zahir batin yeah!

    BalasPadam
  3. salam aidilfitri zami

    BalasPadam
  4. sekali lagi, selamat hari raya cikgu ;) hoping you'll enjoy this Raya with your loved ones :)

    BalasPadam
  5. Perutusan Salam Aidlftri utk Admin Blog ni Salam Aidilfitri 2012 Susun 10 jari minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki Maaf Zahir dan Batin

    BalasPadam
  6. @Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)
    kakak datang melawat adik disini....selamat hariaya

    BalasPadam
  7. haha aduh kad raye ss pon hado?

    ngaaaa~

    BalasPadam
  8. selamat hari raya!maaf zahir n batin :D

    BalasPadam
  9. mintak alamat rumah ye zami. nak paww duit raya. haha

    BalasPadam
  10. Salam Aidilfitri =)

    cool blog ni!

    BalasPadam
  11. SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN ZAMI

    =_=

    BalasPadam
  12. salam eid..cntik pose :o

    BalasPadam
  13. selamat hari raya bro...

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com