Sabtu, 18 Ogos 2012

Terimalah Kad Raya Syok Sendiri!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Nak tengok tak kad raya syok sendiri? Haha. Aku rasa kat facebook dua tiga hari ni penuh dengan kad raya syok sendiri! For your information, ciri-ciri kad raya syok sendiri ialah tempek gambar muka sendiri lepas tu letak la selamat hari raya maaf zahir batin macam la tak biasa haha. Bajet macam retis la sikit sikit. Haha. Tak nak ketinggalan, aku pun hasilkan kad raya syok sendiri juga! Terimalah kad raya syok sendiri edisi Budak Lelaki Sebelah Pintu kat bawah ni haaa...


Sepatah dua kata:
Jangan fikirkan kebaikan yang telah kita lakukan tapi fikirlah keburukan yang telah kita lakukan. Jangan fikirkan keburukan yang telah orang lain lakukan tapi fikirlah kebaikan yang telah mereka lakukan. Semoga kita menjadi insan yang lebih cemerlang daripada segi jasmani, emosi, rohani dan intelektual. *ayat nampak sangat cikgu*
Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada semua kaum keluarga, sanak saudara, rakan sejawat, anak didik, sahabat handai, rakan dan taulan yang mengenali diri ini. Ampun maaf dipinta, halal makan dan juga minum. Semoga ibadah kita pada sepanjang bulan Ramadhan yang lalu diterima oleh-Nya. Amin.


potpetpotpet : Jemput datang rumah ye? :")

17 ulasan:

Zharif Azis berkata...

selamat hari raya bang hizami =)

Azham Vsvc berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri...maaf zahir batin yeah!

eszyamin berkata...

salam aidilfitri zami

Joel Leslie berkata...

sekali lagi, selamat hari raya cikgu ;) hoping you'll enjoy this Raya with your loved ones :)

Anasyg berkata...

Perutusan Salam Aidlftri utk Admin Blog ni Salam Aidilfitri 2012 Susun 10 jari minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki Maaf Zahir dan Batin

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

Selamat hari raya zami. .

Cik Tie@Akak berkata...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)
kakak datang melawat adik disini....selamat hariaya

i am S!L4H.. berkata...

haha aduh kad raye ss pon hado?

ngaaaa~

izzad bahruddin berkata...

selamat hari raya!maaf zahir n batin :D

najihah sahami berkata...

mintak alamat rumah ye zami. nak paww duit raya. haha

Mohamadazhan.com berkata...

Salam Aidilfitri =)

cool blog ni!

Asri Ali Gur (asrirayrock) berkata...

selamat hari raya

mr.syazwan berkata...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN ZAMI

=_=

duniafana berkata...

salam eid..cntik pose :o

awek retro berkata...

selamat hari raya bro...

shera haifa berkata...

selamat hari raya..
:)

alia azmi berkata...

salam aidilfitri ! !

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com