Ahad, 13 Mei 2012

Boikot Johan Raja Lawak?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Gara-gara video yang berjudul "Esok Nak Demo Ni" di youtube, satu page Kami Boikot Johan Raja Lawak telah diwujudkan. Dalam video tu kita dapat lihat Johan Raja Lawak, Afdlin Shauki, Harun Salim Bachik, Dee dan lagi sorang entah siapa entah. Tapi aku tak tahu kenapa page untuk Johan je yang diwujudkan. Mungkin sebab Johan paling ramai peminat kot? For those yang tak tengok video tu lagi, boleh tengok kat bawah ni:


Pada pendapat aku, ada banyak lagi perkara yang perlu diberi perhatian. Video "Esok Nak Demo Ni" ni lebih kurang macam kolum kartun-kartun politik yang terdapat dalam Utusan Malaysia dan Harakah, cuma format dia je lain. So, aku tak nampak kewajaran isu ini dibangkitkan. Dan aku tak berpihak kepada sesiapa. Tapi kalau korang boleh suarakan pendapat korang sesuka hati, takkan orang lain tak boleh buat benda yang sama?


potpetpotpet : Why so serious?

17 ulasan:

Azhafizah[フィザ] berkata...

sekarang ni cakap/buat apa apa pun boleh menyebabkan satu kontroversi/issue.

kinn berkata...

manusia biasa lah. tengok orang lain cakap tak kena siket mula lah tak puas hati. typical minded. :|


anyway, follow twitter hizami. (:

awek retro berkata...

rsenyer takde ape laa nak di persoalkan..melainkan..siapa makan cili dia terasa pedas..kan..

atien rashidi berkata...

patutlah BERUANG COMEL asyik kalah . -_-

ANISA berkata...

xtgk lg... jd isu gk video ni...
dh xd nk citer sgt la kot...

gigiAriEma berkata...

video mcm ni pon nak boikot. amendenye. kalau yg blakon video lucah2 tu xde plak diorang nak boikot. hampehhh

aizamia3 berkata...

bila ada yang tak kena, mulalah nak boikot, ntah apa-apa ntah.. pastu ramai pulak yang LIKE tanpa usul periksa..

Diyana Munira berkata...

Seen the video. Still confused why the need of a hate page.

Miss BaNu berkata...

betul..benda kecil pun nk diperbesarkan..kesian johan x pasal2 teruk kena hentam di fb..dgr kata x lama lgi pihak yg terbitkn video tuh akan buat press conference mgenai isu ni..

pwincess Lov3y dOv3y berkata...

@aizamia3

aishh..bek x yah msuk campur.senang cerita..:)

Rara Nasiha berkata...

terlalu fanatik sangat dengan sesuatu parti. tu la sebabnya.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@pwincess Lov3y dOv3y

hoho. this is.... ok, malas nak layan.

DanieL AdiE berkata...

tak perlu kot sampai buat mcm tu..boikot2 nie..

tetap minat JOHAN!

Mia Meymi berkata...

tak tgk lg vdeo ni..hehe.

Aliff Haikal berkata...

haha orang politik biasalah

widiea azira berkata...

politik kan kotor. .padahal org buat nk suh gelak je, tu pn nk kecoh. .tetiba emo

ain dzaya berkata...

okkeh..ain ahli bebas ^^

"Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com