Ahad, 13 Mei 2012

Johan Raja Lawak Diboikot?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Gara-gara video yang berjudul "Esok Nak Demo Ni" di youtube, satu page Kami Boikot Johan Raja Lawak telah diwujudkan. Dalam video tu kita dapat lihat Johan Raja Lawak, Afdlin Shauki, Harun Salim Bachik, Dee dan lagi sorang entah siapa entah. Tapi aku tak tahu kenapa page untuk Johan je yang diwujudkan. Mungkin sebab Johan paling ramai peminat kot? For those yang tak tengok video tu lagi, boleh tengok kat bawah ni:


Pada pendapat aku, ada banyak lagi perkara yang perlu diberi perhatian. Video "Esok Nak Demo Ni" ni lebih kurang macam kolum kartun-kartun politik yang terdapat dalam Utusan Malaysia dan Harakah, cuma format dia je lain. So, aku tak nampak kewajaran isu ini dibangkitkan. Dan aku tak berpihak kepada sesiapa. Tapi kalau korang boleh suarakan pendapat korang sesuka hati, takkan orang lain tak boleh buat benda yang sama?


potpetpotpet : Why so serious?

17 ulasan:

  1. sekarang ni cakap/buat apa apa pun boleh menyebabkan satu kontroversi/issue.

    BalasPadam
  2. manusia biasa lah. tengok orang lain cakap tak kena siket mula lah tak puas hati. typical minded. :|


    anyway, follow twitter hizami. (:

    BalasPadam
  3. rsenyer takde ape laa nak di persoalkan..melainkan..siapa makan cili dia terasa pedas..kan..

    BalasPadam
  4. patutlah BERUANG COMEL asyik kalah . -_-

    BalasPadam
  5. xtgk lg... jd isu gk video ni...
    dh xd nk citer sgt la kot...

    BalasPadam
  6. video mcm ni pon nak boikot. amendenye. kalau yg blakon video lucah2 tu xde plak diorang nak boikot. hampehhh

    BalasPadam
  7. bila ada yang tak kena, mulalah nak boikot, ntah apa-apa ntah.. pastu ramai pulak yang LIKE tanpa usul periksa..

    BalasPadam
  8. Seen the video. Still confused why the need of a hate page.

    BalasPadam
  9. betul..benda kecil pun nk diperbesarkan..kesian johan x pasal2 teruk kena hentam di fb..dgr kata x lama lgi pihak yg terbitkn video tuh akan buat press conference mgenai isu ni..

    BalasPadam
  10. @aizamia3

    aishh..bek x yah msuk campur.senang cerita..:)

    BalasPadam
  11. terlalu fanatik sangat dengan sesuatu parti. tu la sebabnya.

    BalasPadam
  12. tak perlu kot sampai buat mcm tu..boikot2 nie..

    tetap minat JOHAN!

    BalasPadam
  13. tak tgk lg vdeo ni..hehe.

    BalasPadam
  14. haha orang politik biasalah

    BalasPadam
  15. politik kan kotor. .padahal org buat nk suh gelak je, tu pn nk kecoh. .tetiba emo

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com