Isnin, 5 Mac 2012

Ringkas

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!


  • Alhamdulillah. Syukur sebab aku dah sembuh daripada cirit birit yang aku alami sejak hari Rabu lalu.
  • Alhamdulillah. Syukur sebab aku dah lalu untuk makan dan minum semula.
  • Alhamdulillah. Syukur sebab aku baru je dapat peluang mengajar kelas tambahan kat sekolah lama.
  • Alhamdulillah. Syukur sebab kelas tambahan pertama tadi telah berjalan dengan lancar dan seperti yang dirancang.
  • Alhamdulillah. Syukur sebab ada makhluk Allah tu komen blog aku dengan kata-kata hinaan, kejian dan cacian.
  • Alhamdulillah. Syukur sebab makhluk Allah tu sentiasa update dan ambil tahu akan entri terbaru aku. So sweet kan?
  • Alhamdulillah. Syukur sebab ada awek kirim salam kat aku masa aku ambil result medical check up kat hospital tadi. Tu pon nak bagitahu ke?
  • Alhamdulillah. Syukur sebab aku ada idea nak update blog sempena dengan bulan Mac ni.
  • Alhamdulillah. Syukur sebab aku dah habis taip entri ni.
  • Alhamdulillah. Syukur kau dah boleh pergi baca blog lain pulak.


potpetpotpet : Hadapi dengan senyuman semanis kurma.

25 ulasan:

ayie berkata...

cirit birit..pergghhh..haha.. sujud kepadanya..hehe

mahirahnazlim berkata...

alhamdulillah , syukur untuk semuanya ;D

NIZAM berkata...

cirit birit? gunalah pil ce kit tek aun. insyaAllah berkesan :))

zizidiazora berkata...

alhamdulillah syukur kerana akhirnye dapat gak baca entry terbaru budak ni..

alhamdulillah syukur kerana akhirnya dapat tau gak nape budak ni dh lama tak update blog dia..

alhamdulillah syukur kerana disembuhkan penyakit cirit birit budak ni..

alhamdulillah syukur kepadaNya jika budak ni..."nak kurma sumbat badam?"

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

Alhamdullillah...doakan everything will be alright for you..

|| amira || berkata...

so sweet~ hahaha :P

Azhafizah[フィザ] berkata...

Syukur alhamdulillah ^__^

luqman zakaria berkata...

patut la..lama x update blog...cirit birit upernye...heheheeheh~

widiea azira berkata...

syukur Alhamdulillah saya dah ngntuk. .zzzzzzzzzz

Terbang Bersamaku berkata...

semoga sihat selalu ye..
wah..berkenalan dgn awek nurse ke...?
ehhehe..=)

Ms Bery berkata...

alhamdulilah & sentiasa lah bersyukur kepada Allah.. :D

zainatul abu bakar berkata...

Alhamdulillah, yukur sebab dpt bc entri baru awak hari ini :)

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Alhamdulillah, syukur bukan aku yang hina dan caci belog kau :D

Alhamdulillah, syukur aku selamat pergi hiking dan selamat pulang ke rumah :D

Syafiq Ahadin berkata...

wah! semanis kurma, lelaki suri rumah! hehe!

Syafiq Ahadin berkata...

wah! semanis kurma, lelaki suri rumah! hehe!

Amna.Qadeeja berkata...

Alhamdulillah terpanggil tuk baca entri budak lelaki sebelah pintu ni. setelah sekian lama tak menjenguk.
moga kesihatan bertambah baik hendaknya. :)

blog-tips-kurus berkata...

syukurlah nak.. :-)

mengajar subjek ape cikgu?

Kyra Hizrina berkata...

baca part ada awek kirim salam tu senyum kejap, hihi... tpi lagi sweet ada stalker yg uptodate...hahaha

DanieL AdiE berkata...

Alhamdulillah...

Semua yang terjadi, ada hikmah di sebaliknya...

Memang ada blogger yang komen caci maki nista kat blog DANIEL ADIE jugak..

I've experienced it my friend.. Aku tahu ko seorang yang kuat dan tabah!! Jgn lemah dengan makhluk picisan yang berhati busuk itu..

cik eka berkata...

alhamdulilah ringkas tapi still ley suat orang tersengih2
kih3

Ain Dzaya berkata...

hargai setiap titis kehidupan dgn ALHAMDULILLAH..

Inilah jawapan sebenarnya ain tak hupdate belog selama 2 minggu.(entry bergambar).

FL blogh0use berkata...

@cik eka Ahamdulilah. syukur sebab baca entry ni akhirnya mampu tersenyum.

Az Meeda berkata...

@cik eka padanlah tak update blog lame.. *tertunggu*

Rtp Farra Arisha berkata...

syukurlah karena semua perkara baik tlah berjaya dilaksanakan! :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

owwhhh x sihat ek??? xpe laaa...alhamdulillah itu tanda nya DIA ingat kt ko tu zami..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com