Khamis, 8 Mac 2012

Markah Penuh

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Tahniah!

Alhamdulillah. Ujian Matematik baru je selesai semalam dan aku dah habis tanda semua kertas jawapan murid tadi. Gambar kat atas ni merupakan kertas jawapan empat orang pelajar daripada satu tingkatan yang sama dan telah mendapat markah penuh bagi ujian tersebut. Tahniah diucapkan! Bukan senang nak dapat markah penuh sebab kalau kita tak berhati-hati, mesti kita ada salah jawapan satu dua. Lepas tu bila check balik, kita mesti rasa ya Allah macam mana la kita boleh salah padahal soalan tu senang je. Setuju?

Kepada mereka yang dapat markah penuh, inshaAllah kalau cikgu ada rezeki lebih cikgu akan bagi sesuatu untuk menaikkan semangat murid murid yang lain. Ke ada yang nak sponsor? Haha. Dah macam giveaway je nak sponsor sponsor ni. Till then, jadikan hari ni lebih baik daripada semalam.


potpetpotpet : Last aku dapat markah penuh ialah result semester terakhir pada tahun lepas.

31 ulasan:

  1. Congrats anak murid Hizami!

    BalasPadam
  2. wah..bestnya, susah nk dpt markah penuh ni:) tahniah kpd murid berkenaan dan cikgu nya sekali,hihi

    BalasPadam
  3. tahniah lar pada mereka... hehe

    BalasPadam
  4. Pergh~ Wa dulu nak score math full mark memang berpeluh. Siap cepat cepat lepas tu cek. Konon puas hati, bila dapat jawapan, ceit. Benda paling senang boleh salah. Melepas full mark macam tu je :D

    BalasPadam
  5. sape cikgunya kan?hihi..tahniah

    BalasPadam
  6. Dapat 100 TUH!!! cayalah..tahniah kat cikgu hizami la kan sebab ajar murid2 jadik pandai!! :)

    BalasPadam
  7. wah..tahniah lah kepada yang mengajar tu. sure budak tu faham dengan apa yang cikgu zami ajar. zami patut bagi imbuhan kepada mereka sebagai galakan dan dorongan semangat buat mereka ber 4 tu....

    BalasPadam
  8. saya bdk math ni pun xdpt markah penuh...terer nya diaorg... cikgu dia pandai ngajar ni...

    BalasPadam
  9. untungla anak murid tu dapat cikgu yg baik kan~~
    btw, congratulation for those students :)

    BalasPadam
  10. teror la bdk2 tu..bgs2..didikan ckgu yg teror la ni... :)

    BalasPadam
  11. Gler ah.math full mark.sape la pndai beno ngajo tu.huhu.

    BalasPadam
  12. wahhh pandainye laaa depa tu naaa..

    BalasPadam
  13. untungla ada anak murid dapat markah penuh :P

    BalasPadam
  14. Tahniah kepada yang dapat 100 tu..kekalkan yang terbaik tu ^__^

    BalasPadam
  15. Ni mesti berkat kesabaran n ketekunan cikgu mengajar :)

    BalasPadam
  16. tak pernah dapat markah penuh! except for maths and addmaths. :)
    memori sekolah menengah!

    BalasPadam
  17. huuuu.. tak pernah dapat rasenyer..
    mesti bebudak tue yang rajin.. huhu
    xde la.. just joking.. haha

    BalasPadam
  18. tahniah semua...ini membuktikan cikgu power!!;)hopefully next test ramai lagi dapat 100%;)

    BalasPadam
  19. kalau sy lah dpt 100 tuh.. bangga woah..hihi

    BalasPadam
  20. aaa, kemain pintar lagi anak didik sir hizami. congrats btw. :)

    BalasPadam
  21. fuhhh...terror betul murid2 cikgu zami nie..hehehe..arry tk prnh dpt mrkh 100 mcm nie..yer lh sbab dh tk mnt math..tp suka cra math tu..sbab dye permainan kira2 dan mmbbitkn otak..hehe...thniah...gud luck n all the best to cikgu zami hehe..

    BalasPadam
  22. untunglah diorang dapat hadiah . haha

    BalasPadam
  23. untunglah diorang dapat hadiah . haha

    BalasPadam
  24. wahhh hebatnyer! :D tahniah buat ank murid mr. hizami and to mr hizami sbb mengajar mereka. berkat usaha :D

    BalasPadam
  25. xpenah kot dpt markah penuh. huewhuew

    BalasPadam
  26. terbaik la anak murid cikgu...
    ;)

    BalasPadam
  27. wahhhh..teacher jugak dia..:)

    BalasPadam
  28. memang susah kalau nak dpt seratus . bila dah dapat rasa bangga teramat . hehe

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com