Khamis, 8 Mac 2012

Markah Penuh

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Tahniah!

Alhamdulillah. Ujian Matematik baru je selesai semalam dan aku dah habis tanda semua kertas jawapan murid tadi. Gambar kat atas ni merupakan kertas jawapan empat orang pelajar daripada satu tingkatan yang sama dan telah mendapat markah penuh bagi ujian tersebut. Tahniah diucapkan! Bukan senang nak dapat markah penuh sebab kalau kita tak berhati-hati, mesti kita ada salah jawapan satu dua. Lepas tu bila check balik, kita mesti rasa ya Allah macam mana la kita boleh salah padahal soalan tu senang je. Setuju?

Kepada mereka yang dapat markah penuh, inshaAllah kalau cikgu ada rezeki lebih cikgu akan bagi sesuatu untuk menaikkan semangat murid murid yang lain. Ke ada yang nak sponsor? Haha. Dah macam giveaway je nak sponsor sponsor ni. Till then, jadikan hari ni lebih baik daripada semalam.


potpetpotpet : Last aku dapat markah penuh ialah result semester terakhir pada tahun lepas.

31 ulasan:

Umar berkata...

Congrats anak murid Hizami!

zainatul abu bakar berkata...

wah..bestnya, susah nk dpt markah penuh ni:) tahniah kpd murid berkenaan dan cikgu nya sekali,hihi

ezzamalik berkata...

owh cikgu ke?haha

aien hermionie berkata...

tahniah lar pada mereka... hehe

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Pergh~ Wa dulu nak score math full mark memang berpeluh. Siap cepat cepat lepas tu cek. Konon puas hati, bila dapat jawapan, ceit. Benda paling senang boleh salah. Melepas full mark macam tu je :D

onie berkata...

sape cikgunya kan?hihi..tahniah

luqman zakaria berkata...

Dapat 100 TUH!!! cayalah..tahniah kat cikgu hizami la kan sebab ajar murid2 jadik pandai!! :)

zizidiazora berkata...

wah..tahniah lah kepada yang mengajar tu. sure budak tu faham dengan apa yang cikgu zami ajar. zami patut bagi imbuhan kepada mereka sebagai galakan dan dorongan semangat buat mereka ber 4 tu....

ANISA berkata...

saya bdk math ni pun xdpt markah penuh...terer nya diaorg... cikgu dia pandai ngajar ni...

AiDa SyaFiQa berkata...

untungla anak murid tu dapat cikgu yg baik kan~~
btw, congratulation for those students :)

Rozuan Ismail berkata...

wah,hebat2

dieyla berkata...

teror la bdk2 tu..bgs2..didikan ckgu yg teror la ni... :)

najihah sahami berkata...

Gler ah.math full mark.sape la pndai beno ngajo tu.huhu.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

wahhh pandainye laaa depa tu naaa..

ayie berkata...

untungla ada anak murid dapat markah penuh :P

Azhafizah[フィザ] berkata...

Tahniah kepada yang dapat 100 tu..kekalkan yang terbaik tu ^__^

zafirahtajudin :D berkata...

Ni mesti berkat kesabaran n ketekunan cikgu mengajar :)

Syafiq Ahadin berkata...

tak pernah dapat markah penuh! except for maths and addmaths. :)
memori sekolah menengah!

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

hee...dapat cikgu best kan..

Razil Tahir berkata...

huuuu.. tak pernah dapat rasenyer..
mesti bebudak tue yang rajin.. huhu
xde la.. just joking.. haha

kechixx berkata...

tahniah semua...ini membuktikan cikgu power!!;)hopefully next test ramai lagi dapat 100%;)

Izzah | zulkifli berkata...

kalau sy lah dpt 100 tuh.. bangga woah..hihi

Rtp Farra Arisha berkata...

aaa, kemain pintar lagi anak didik sir hizami. congrats btw. :)

Arry Rennwood Boniface Buyong berkata...

fuhhh...terror betul murid2 cikgu zami nie..hehehe..arry tk prnh dpt mrkh 100 mcm nie..yer lh sbab dh tk mnt math..tp suka cra math tu..sbab dye permainan kira2 dan mmbbitkn otak..hehe...thniah...gud luck n all the best to cikgu zami hehe..

thisisaina berkata...

untunglah diorang dapat hadiah . haha

thisisaina berkata...

untunglah diorang dapat hadiah . haha

Joel Leslie berkata...

wahhh hebatnyer! :D tahniah buat ank murid mr. hizami and to mr hizami sbb mengajar mereka. berkat usaha :D

FL blogh0use berkata...

xpenah kot dpt markah penuh. huewhuew

Aizat Shafiq berkata...

terbaik la anak murid cikgu...
;)

aira shahira azmi berkata...

wahhhh..teacher jugak dia..:)

Aliff Haikal berkata...

memang susah kalau nak dpt seratus . bila dah dapat rasa bangga teramat . hehe

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com