Isnin, 19 Mac 2012

Hadiah Misteri

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Pagi tadi aku masuk satu kelas ni, macam biasa la kan? Then, ada seorang murid ni bagi hadiah, katanya, murid kelas sebelah yang bagi. Errr... Aku rasa aku takde mengajar kelas sebelah? Hehe. Alhamdulillah. Tak sangka aku boleh dapat hadiah tadi. Tapi masalah yang timbul ialah aku tak tahu siapa murid tersebut sebab kat hadiah tu takde tulis daripada siapa. Mungkin dia lupa nak letak nama kot? Atau memang sengaja tak nak letak nama? Misteri jeng jeng jeng sungguh.

So, kepada murid yang berkenaan, kot kot la kamu baca blog saya, di sini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada kamu. You've made my day! Tapi macam awal sangat je kamu bagi hadiah kat saya? Saya tamat perkhidmatan kat sekolah tu pada minggu depan la, bukan hari ni. Macam tak sabar sabar nak tunggu saya habis je? Haha.

Jom tengok hadiah tu:

Ada apa kat dalam beg kertas tu?

Ada dua buah kotak!

Kotak kecil ada tali leher.

Kotak besar pula ada perfume!


potpetpotpet : Tangan yang memberi lebih baik daripada tangan yang menerima.

37 ulasan:

  1. wah mahal punya hadiah

    BalasPadam
  2. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

    mesti speechless kan.... wah! best gilerr!!!

    best!!!

    no other words....

    BalasPadam
  3. wahhhh. misteri sangatt. hee

    nice hadiah tuh

    BalasPadam
  4. haha. tak sabar nak suh cikgu abes ngajar ye. haha. kalau betul, kesiannn tapi mybe peminat rahsia kot? hiks

    BalasPadam
  5. rezeki tu..best lah pulak jadi cikgu..ramai peminat...kekeke..^_^

    BalasPadam
  6. best gila jd cikgu :)

    BalasPadam
  7. wah! bestnye dapat adiah! mahal lak uh! T__T

    BalasPadam
  8. untunglaa...cikgu ni femes betol la. mahal hadiah tu,hihi :))

    BalasPadam
  9. wah, untungnya dapat hadiah =)

    BalasPadam
  10. Gila mahal dow hadiah lu dapat. Kakak budak tu kirim apa ? Lol lol. Tahniah lah jadi cikgu pemes noh :D

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. hizami, untunglah jadi cikgu hensem~~ HAHAHA~~~

    nanti minggu depan mesti dapat lagi bnyak hadiah~~~

    **yg nie maybe secret admire kot~~ :P

    BalasPadam
  13. omakau!!! mahal nye laa hai bdk2 bg ko hadiah ek zami...

    BalasPadam
  14. kaya budak2 skrg...untunglah jadi cikgu...hehehe

    BalasPadam
  15. gilaaaa lah zami! dapat hadiah kemain mahal. untunglahh jadi cikgu hensem. haha ;D

    BalasPadam
  16. wah boleh tahan hadiah dyer..

    BalasPadam
  17. hadiah budak zaman skang


    aku dulu bg pen merah kilometrico 70sen tu aje kat cikgu..teheeee

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  19. mmg terbaik la bro!!! pergh!!!

    BalasPadam
  20. sanggup berabis budak tu demi cikgu zami...secret admire tu...tak leh jadi ni. kene siasat ni....

    BalasPadam
  21. hadiah mahal tue..
    mesti secret admire yg bagi..
    ehehe..(^___*)

    BalasPadam
  22. dia tak sabar nak tggu cikgu cepat2 tamat perkhidmatan kot . hahaha

    tahniah lah yeeeee

    BalasPadam
  23. woo. hadiah mahal !
    secret admire lah tu =p

    BalasPadam
  24. hadiah mahal !
    secret admire lah tu =p

    BalasPadam
  25. Fuh.hadiah mahal tu.ada pape kot.hahaha.paranoid.

    BalasPadam
  26. hamboiiiiiii cikgu pujaan ramai ni! ah2 sonoknyerrr! heeh.

    eh hai! assalammualaikum!

    lama xlawat blog ni. ekekeek. jgn marah cikgu!

    BalasPadam
  27. Giler ah dapat tie ngan perfume???? perghhh.. gua pon nak jadi cikgu.. hehee

    BalasPadam
  28. wahh.. dapat hadiah.. bestnyer jadi cikgu.
    erm~~ budak perempuan ke yg bagi? hehe

    BalasPadam
  29. lucky of you receiving the best precious presents ever! si pemberi ini mesti fans berat sir hizami ckckckckck

    BalasPadam
  30. pergh! higg class punye adiah. untung anda. hehe.

    BalasPadam
  31. awesome!! boleh share ka?? hehehe

    BalasPadam
  32. tentunya dari yang tersayang kann :)

    BalasPadam
  33. hadiah mcm hantaran kahwin je ni~~ :p
    best jugak eh jadi cikgu! :D

    BalasPadam
  34. ada orang nak ngorat cikgu ! hehe

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com