Isnin, 19 Mac 2012

Hadiah Misteri

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Pagi tadi aku masuk satu kelas ni, macam biasa la kan? Then, ada seorang murid ni bagi hadiah, katanya, murid kelas sebelah yang bagi. Errr... Aku rasa aku takde mengajar kelas sebelah? Hehe. Alhamdulillah. Tak sangka aku boleh dapat hadiah tadi. Tapi masalah yang timbul ialah aku tak tahu siapa murid tersebut sebab kat hadiah tu takde tulis daripada siapa. Mungkin dia lupa nak letak nama kot? Atau memang sengaja tak nak letak nama? Misteri jeng jeng jeng sungguh.

So, kepada murid yang berkenaan, kot kot la kamu baca blog saya, di sini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada kamu. You've made my day! Tapi macam awal sangat je kamu bagi hadiah kat saya? Saya tamat perkhidmatan kat sekolah tu pada minggu depan la, bukan hari ni. Macam tak sabar sabar nak tunggu saya habis je? Haha.

Jom tengok hadiah tu:

Ada apa kat dalam beg kertas tu?

Ada dua buah kotak!

Kotak kecil ada tali leher.

Kotak besar pula ada perfume!


potpetpotpet : Tangan yang memberi lebih baik daripada tangan yang menerima.

37 ulasan:

ayie berkata...

wah mahal punya hadiah

Syafiq Ahadin berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

mesti speechless kan.... wah! best gilerr!!!

best!!!

no other words....

cik ziqa berkata...

wahhhh. misteri sangatt. hee

nice hadiah tuh

Reen berkata...

haha. tak sabar nak suh cikgu abes ngajar ye. haha. kalau betul, kesiannn tapi mybe peminat rahsia kot? hiks

tieka berkata...

rezeki tu..best lah pulak jadi cikgu..ramai peminat...kekeke..^_^

baashah;D berkata...

best gila jd cikgu :)

luqman zakaria berkata...

wah! bestnye dapat adiah! mahal lak uh! T__T

zainatul abu bakar berkata...

untunglaa...cikgu ni femes betol la. mahal hadiah tu,hihi :))

Rozuan Ismail berkata...

wah, untungnya dapat hadiah =)

Meow Meow berkata...

hebat ! tahniah ! :)

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Gila mahal dow hadiah lu dapat. Kakak budak tu kirim apa ? Lol lol. Tahniah lah jadi cikgu pemes noh :D

ella berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AiDa SyaFiQa berkata...

hizami, untunglah jadi cikgu hensem~~ HAHAHA~~~

nanti minggu depan mesti dapat lagi bnyak hadiah~~~

**yg nie maybe secret admire kot~~ :P

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

omakau!!! mahal nye laa hai bdk2 bg ko hadiah ek zami...

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

wah ada secret admirer...

~iRR@~ berkata...

kaya budak2 skrg...untunglah jadi cikgu...hehehe

Nana S. berkata...

gilaaaa lah zami! dapat hadiah kemain mahal. untunglahh jadi cikgu hensem. haha ;D

pwincess Lov3y dOv3y berkata...

wah boleh tahan hadiah dyer..

mendatak hijau berkata...

hadiah budak zaman skang


aku dulu bg pen merah kilometrico 70sen tu aje kat cikgu..teheeee

ella berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
TIM_Fahid berkata...

mmg terbaik la bro!!! pergh!!!

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

untung lar jdi cikgu~ :D

zizidiazora berkata...

sanggup berabis budak tu demi cikgu zami...secret admire tu...tak leh jadi ni. kene siasat ni....

Terbang Bersamaku berkata...

hadiah mahal tue..
mesti secret admire yg bagi..
ehehe..(^___*)

Aliff Haikal berkata...

dia tak sabar nak tggu cikgu cepat2 tamat perkhidmatan kot . hahaha

tahniah lah yeeeee

FL blogh0use berkata...

woo. hadiah mahal !
secret admire lah tu =p

FL blogh0use berkata...

hadiah mahal !
secret admire lah tu =p

najihah sahami berkata...

Fuh.hadiah mahal tu.ada pape kot.hahaha.paranoid.

aliesha kirana berkata...

hamboiiiiiii cikgu pujaan ramai ni! ah2 sonoknyerrr! heeh.

eh hai! assalammualaikum!

lama xlawat blog ni. ekekeek. jgn marah cikgu!

Clumsy Boy berkata...

Giler ah dapat tie ngan perfume???? perghhh.. gua pon nak jadi cikgu.. hehee

Radin87 berkata...

wahh.. dapat hadiah.. bestnyer jadi cikgu.
erm~~ budak perempuan ke yg bagi? hehe

Rtp Farra Arisha berkata...

lucky of you receiving the best precious presents ever! si pemberi ini mesti fans berat sir hizami ckckckckck

NIZAM berkata...

pergh! higg class punye adiah. untung anda. hehe.

imah berkata...

awesome!! boleh share ka?? hehehe

c'axoera ヅ berkata...

tentunya dari yang tersayang kann :)

zafirahtajudin :D berkata...

hadiah mcm hantaran kahwin je ni~~ :p
best jugak eh jadi cikgu! :D

monmon™ berkata...

ada orang nak ngorat cikgu ! hehe

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com