Bukan Hero Remaja

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Pada hujung minggu yang lepas, aku sempat jadi talent kepada salah seorang photographer muda lagi berbakat, Amir Naufal. For those yang kenal Amir Naufal, mesti kenal dengan Fiq Fikri. Tema bagi photoshoot kali ni ialah formal. Tapi wardrobe kena bawa sendiri la. Takde kerja orang nak taja dari hujung rambut sampai hujung kaki. Haha.

Tapi aku tak berseorangan hari tu sebab Adie pon join sekaki. Nak tengok gambar Adie boleh singgah page Amir Naufal Photography sekarang. Tapi sebelum tu, sila layan beberapa aksi aku yang berjaya dirakam oleh dslr Amir Naufal.







potpetpotpet : Ke hadapan Amir Naufal, bila nak panggil aku lagi?

21 ulasan:

  1. huiyo huiyo fewit! dah puji semalam so xnk puji ah. hehehe

    BalasPadam
  2. #untunglaa mra 1st comment hiks hiks

    BalasPadam
  3. Bila nak panggil wa sekali ? Lol lol :D

    BalasPadam
  4. fuhyooo..model sudah.pasni banyaklah offer dari majalah ni..leh jadi cover terus.Nice shoot anyway ^__^

    BalasPadam
  5. huhu! wahh! semard2...wink wink kat beg uhh!! meleleh tengok beg!kih kih!~

    BalasPadam
  6. F
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O

    bertambah tinggi la saham lepas ni

    =_=

    BalasPadam
  7. tambah ketinggian lagi.. hehe

    BalasPadam
  8. all are beautifully perfect!! :)

    BalasPadam
  9. tak lama lagi leh jadi model ni. hihik.

    BalasPadam
  10. fuyoo fuyoo..mantap ! kalah hero remaja..haha :DD

    BalasPadam
  11. memang berbakat photographer ni..

    BalasPadam
  12. wah sangat koprat laaa...bakal CEO ape nie??

    BalasPadam
  13. pergh.. rasa macam tgk katalog r.. hehe..

    BalasPadam
  14. pandai korang pilih lokasi ye..tempat sunyi dan jauh dari orang ramai..motif??? hahaha.....

    BalasPadam
  15. dah tgk
    ekeke
    cun gile gmba2 dy
    :)

    BalasPadam
  16. dh smart.pose mcm mana pon ttp smart

    BalasPadam
  17. hai cikgu hensem....

    BalasPadam
  18. cewahh jadi model terus tukar header tau. hihi

    BalasPadam
  19. dah macam lelaki pujaan malaya..

    BalasPadam

Nak komen ke? Terima kasih! Buat la macam blog sendiri. Jangan lupa singgah lagi. :")