+ -

Pages

Bukan Hero Remaja

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Pada hujung minggu yang lepas, aku sempat jadi talent kepada salah seorang photographer muda lagi berbakat, Amir Naufal. For those yang kenal Amir Naufal, mesti kenal dengan Fiq Fikri. Tema bagi photoshoot kali ni ialah formal. Tapi wardrobe kena bawa sendiri la. Takde kerja orang nak taja dari hujung rambut sampai hujung kaki. Haha.

Tapi aku tak berseorangan hari tu sebab Adie pon join sekaki. Nak tengok gambar Adie boleh singgah page Amir Naufal Photography sekarang. Tapi sebelum tu, sila layan beberapa aksi aku yang berjaya dirakam oleh dslr Amir Naufal.







potpetpotpet : Ke hadapan Amir Naufal, bila nak panggil aku lagi?
5 Budak Lelaki Sebelah Pintu: Bukan Hero Remaja Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera! Pada hujung minggu yang lepas,...

21 ulasan:

Mra Mastura berkata...

huiyo huiyo fewit! dah puji semalam so xnk puji ah. hehehe

Qarl berkata...

#untunglaa mra 1st comment hiks hiks

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Bila nak panggil wa sekali ? Lol lol :D

Azhafizah[フィザ] berkata...

fuhyooo..model sudah.pasni banyaklah offer dari majalah ni..leh jadi cover terus.Nice shoot anyway ^__^

luqman zakaria berkata...

huhu! wahh! semard2...wink wink kat beg uhh!! meleleh tengok beg!kih kih!~

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O
O

bertambah tinggi la saham lepas ni

=_=

ummi rahimi berkata...

tambah ketinggian lagi.. hehe

Rtp Farra Arisha berkata...

all are beautifully perfect!! :)

Rozuan Ismail berkata...

ada bakat =)

steffany daph berkata...

tak lama lagi leh jadi model ni. hihik.

noreenrara berkata...

fuyoo fuyoo..mantap ! kalah hero remaja..haha :DD

Nisa Kay berkata...

memang berbakat photographer ni..

awek retro berkata...

wah sangat koprat laaa...bakal CEO ape nie??

izfanora berkata...

pergh.. rasa macam tgk katalog r.. hehe..

zizidiazora berkata...

pandai korang pilih lokasi ye..tempat sunyi dan jauh dari orang ramai..motif??? hahaha.....

cik eka berkata...

dah tgk
ekeke
cun gile gmba2 dy
:)

Edy Fee berkata...

dh smart.pose mcm mana pon ttp smart

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

nice pose...ade bakat ni..

onie berkata...

hai cikgu hensem....

Reen berkata...

cewahh jadi model terus tukar header tau. hihi

Tenshi Ukhwah berkata...

dah macam lelaki pujaan malaya..

< >