Selasa, 20 Mac 2012

Aku Dalam Telemovie Cinta Si Tukang Kasut!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Semalam Awek Retro tegur aku, dia kata dia nampak gambar aku kat Astro Prima. Dan baru je tadi Doktor Yang Riang Gembira upload gambar tu kat timeline aku. Eh. Macam mana pulak gambar aku boleh masuk tv ni? Aku menang anugerah blogger of the year ke? Haha. Tidak sama sekali. Gambar aku sebenarnya digunakan untuk salah satu babak dalam telemovie Cinta Si Tukang Kasut, lakonan Remy Ishak dan Ayu Raudah. Awek Retro kata dalam babak tu aku antara calon suami Ayu Raudhah. Okay. Aku nak explain pon rasa macam gedik je.

Dan kat bawah ni aku berjaya print screen babak yang menggunakan gambar aku dalam telemovie Cinta Si Tukang Kasut. Kalau nak tengok gambar asal, sila rujuk entri 10 Sebab Lelaki Pilih Status Single.



potpetpotpet : Aku tak berkesempatan untuk menonton telemovie tu.

29 ulasan:

Reen berkata...

wahh untunglah. gambar dah masuk tv, mungkin lepas ni tuan punya gambar? eh? haha

Umar berkata...

ini EPIC awesome!

Fiq Fikri berkata...

untung la dpt offer berlakon dlm telenovela mexico kan?ahahahha

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

Hee..lepas ni jadi calon suami ramai orang lah.. ;P

Mish Apple berkata...

@Nabil Aizat Abdul Rahmanperghh .

fariha berkata...

wah!! mula2 gambar je masok tv.. nnti tuan punye badab sendri plak masok..hehehe

zizidiazora berkata...

wah..namapun dah retiskan apa ada hal...untung lerrrrrrrrrrr......

cik eka berkata...

gile gempak la
wee
:)

luqman zakaria berkata...

wohhoo~ calon suami ayu raudhah tuh!! hehe~ mula mula gambar,,,nanti tgk2 orangnya pulak yer masuk tibi~heeh

zainatul abu bakar berkata...

pasni bleh mintak sain nih :p

liya alia berkata...

wahhhh !! antara calon suami ayu raudhah. hahaha

C i k P i p i T e m b a m berkata...

Wahhh pic pon jadiklah. lepas ni konpem jadi plakon truss. haha

Sheeszshira Shiraz.... berkata...

Nasib baek Ayu Raudhah tak salah pilih...Klau tak dah ganti Remy Ishak la ney..hihi..

hazanis berkata...

@C i k P i p i T e m b a m

hewhew terbaik.....^^

yaya zulkiflei berkata...

royalti . mintakmintak . HAHHA :)

Razil Tahir berkata...

waahhh!!

cool nyer...

Ape tips... :)

Misz Azney berkata...

waaahhh !! tahniah. . . lepas nieyh tuan punyer gmbr pulak yer yg msuk tv. . bez nye

zafirahtajudin :D berkata...

Wah!! makin maju dah :)

untunglaa dia~

ANISA berkata...

terbaik la...hehehehe...xpe skit2 interface kat tv...

alif ismail berkata...

untung la.....


hahahaha....

c'axoera ヅ berkata...

wah wah wahhhh......

Rtp Farra Arisha berkata...

woah, extra glamor sir hizami nanti wkwkwkwkwk

-hanyaaku- berkata...

wah dah femes !
gambar dah masuk tb.
orgnya bila lagi nak jadi pemegang watak dalam tb?? hahaa

FL blogh0use berkata...

gmbr da msuk. xlme lgi orgnye lah pulak .

Rara Nasiha berkata...

lepas ni confirm jadi pelakon pulak. hehe :D

Edy Fee berkata...

wah untung la... tahniah bro..mkin femes la lpas ni

ummi rahimi berkata...

bapak arh.. hahhaha.. ketawa je yg saya boleh buat..

KaiZeN berkata...

UNTUNGLAH...ramai yang berkenan wat calon suami pasni.

super DUPER sabahat berkata...

wahhh. ada ye? belum sempat tgk cter ni lagi. ada ulangan?? hee

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com