Khamis, 9 Februari 2012

Sarapan Orang Bujang

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Okay. Aku kalau keluar sarapan dengan kawan kawan, aku mesti makan roti telur dengan nescafe tarik kurang manis. Aku selalu mintak kurang manis sebab kadang kadang ada yang buat manis gila, macam nak suruh kencing manis je. So, nak selamat, aku memang akan mintak nescafe tarik kurang manis satu. Tapi ada pulak yang buat tak manis langsung tapi pahit nak mampus! Adeh. Nasib la aku ni jenis customer yang tak cerewet. Kalau tak, aku dah suruh dia tukar lain dah. Tapi takut jugak dia mengamuk lepas tu belasah aku pulak kan? Haha.

Necafe tarik.

Roti telur.


potpetpotpet : Aku bujang lagi. Haha.

22 ulasan:

aydah ahmad berkata...

bujang jugak -_-
sedapnyee memalam makan roti canaiii

onie berkata...

wahhhhhhh.....breakfast onie time student dulu,hehe

faizal mohd berkata...

pergh!!! roti banjir takde ke?hehe :)

Razman Kamarudin berkata...

xlama lg xbujang gi... so, nk mkn pe? komen sikit... hahaha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

pas x bujang sure demand mkn mcm2 kn..hehhe

Lea Isnawi berkata...

lama xpekena roti canai

Ms Bery berkata...

roti sardin la best kenyang sampai tengah hari jimat.. :D

Anissazira Mahmod berkata...

haish...yang kena belasah tuh macam sumthing jep ? heeeee

zakirul rahim berkata...

sama laa..kalau sarapan pagi jerk..mesti nak makan roti telur..tak nak roti kosong..tak mengancam tahap selera waktu pagi..huahua

zizidiazora berkata...

zami sarapan kat mana tadi?

syazwani sasya berkata...

shedapppp nye. i bujang pon i makan cenggini even pompuan. haha

Afiq Yassin berkata...

ha3,, mcm perli jer.

TIM_Fahid berkata...

ahaha...ala...nnti ade la tu yg jd bini...nnti mntk la bini masak mcm2 ahaha~!

starzieti berkata...

sodapnye roti canai teluq. :)

najihah sahami berkata...

bila nak tamatkan zaman bujang zami??hahhaa..

Rtp Farra Arisha berkata...

all is delicious. makanan favorit arisha juga...

mira maisara berkata...

walaupon teh tarik n roti telor tu simple je, tapi memang rasa lah nikmat bila makan!

a little less conversation berkata...

roti tampal goyang la baru best bro..layan ngn ait kosong pun jd..

FARA berkata...

Sama! Suka roti telur jugak sebab dia less oily, hihi.

Farsya Shamsudin berkata...

bujang pn yummy apa. hikhik!

hijauGreen berkata...

sy slalu roti kosong+air suam 1! lg bujang..hehe :D

Adylia Qarissa berkata...

dkna pon suka makan roti telur nyummmm nyummm nyumm

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com