Ahad, 5 Februari 2012

Maulidur Rasul

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!


Alhamdulillah. Syukur kita masih diberi kesempatan untuk menyambut hari bersejarah bagi umat Islam iaitu hari keputeraan Nabi Muhammad yang jatuh pada tanggal 12 Rabiul Awal. Sempena dengan Maulidur Rasul kali ni, mari sama sama kita memperbanyak selawat ke atas baginda. Mudah mudahan kita dapat menyampaikan rasa cinta kita kepada Rasul junjungan. Jom tengok video kat bawah ni. Siapa tak rasa hiba dengar selawat kat bawah ni mesti ada something wrong somewhere kat dia. Hehe. Jom dengar?




potpetpotpet : صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّدٍ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ

17 ulasan:

eszyamin berkata...

merdunya suara hang

Rtp Farra Arisha berkata...

:')) shalawatan banyak2. salam maulid.

zizidiazora berkata...

Salam Maulidur Rasul kepada zami dan kepada sume ye....mari kita selawat banyak2 ke atas junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W .... agar kita mendapatkan syafaat darinya di akhirat nantiii...Insyaallah~~~~

bai baizura berkata...

salam maulidur rasul jgk:)

syabab berkata...

subhanAllah sedap suara ni nek bulu roma dgr.. ni suara bro ka?sgt2 best wat la cover zikir lg.. sedap tuk di dengari...huhu

hudahassan berkata...

Salam Maulidur Rasul . semoga kita semua ditempatkan antara org2 yg dekat dgn nabi di padang masyhar nanti .

Nabiel berkata...

salam maulidur rasul~=)

halizab ツ berkata...

subhanallah , boleh buat album after this :)

hawiz berkata...

salam maulidur rasul

Azhafizah[フィザ] berkata...

salam maulidur rasul

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

Salam Maulidur Rasul...

laskar pelangi berkata...

salam maulidur rasul:)

krunch2sa berkata...

Salam Maulidur Rasul kpd tuan punye belog ni jugak ^^

onie berkata...

salam maulidur rasul,jom nasyid :))

Ain Dzaya berkata...

salam maulud!
Apa petanda dia jodoh kita? ♥

NIZAM berkata...

Salam Maulidur Rasul utk Cikgu Hizami (^__-)

El-Janna berkata...

salam maulud^^

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com