Jumaat, 17 Februari 2012

Layakkah?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Aku tertarik dengan status daripada facebook Heliza Helmi. Kenal tak Heliza Helmi? Tak logik la tak kenal kan? So, nak tahu tak status apa yang macam best tu? Aku rasa most of us boleh relate dengan status ni sebab apa yang dinyatakan dalam status tu memang betul. Siapa tak terasa langsung tu alhamdulillah la mungkin dia tak jauh tersasar macam orang lain. Hehe.

Layakkah kita dengan Syurga milik Allah SWT?


potpetpotpet : Selamat beramal!

19 ulasan:

  1. heliza helmi antara artis yg boleh dijadikan ikon :) muhasabah diri!

    BalasPadam
  2. sememangnya benar belaka :)

    BalasPadam
  3. peringatan yang bagus..sama sama beramal..terima kasih saling mengingati ^^

    BalasPadam
  4. mmg tak layak kalo berterusan macam ni. .

    BalasPadam
  5. realiti manusia.hampir semua macam tuh

    BalasPadam
  6. Sentap hati mak~ Tapi memang ada betul jugak point dia. Mungkin dalam sedar atau tak, kita buat yang negatif kat atas tu ;)

    BalasPadam
  7. oh oh oh . menusuk qalbu .. Nie la realiti manusia ... Ya Allah ~

    BalasPadam
  8. berusaha untuk ke arah itu...

    BalasPadam
  9. nice sharing . inilah apa yang manusia buat sekarang (:

    BalasPadam
  10. setiap manusia punyai sifat lupa dan leka sehingga tidak sedar bahawa dunia hanya persinggahan sementara.

    BalasPadam
  11. :))

    muhasabah utk diri sendiri. thanks Mr Hizami :))

    BalasPadam
  12. dia ikon wanita yg fame..really love her...

    BalasPadam
  13. Setuju! Kak heliza ni sgt sesuai dijadikn ikon dklgn arts

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com