Jumaat, 17 Februari 2012

Layakkah?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Aku tertarik dengan status daripada facebook Heliza Helmi. Kenal tak Heliza Helmi? Tak logik la tak kenal kan? So, nak tahu tak status apa yang macam best tu? Aku rasa most of us boleh relate dengan status ni sebab apa yang dinyatakan dalam status tu memang betul. Siapa tak terasa langsung tu alhamdulillah la mungkin dia tak jauh tersasar macam orang lain. Hehe.

Layakkah kita dengan Syurga milik Allah SWT?


potpetpotpet : Selamat beramal!

19 ulasan:

Suraya Aris berkata...

heliza helmi antara artis yg boleh dijadikan ikon :) muhasabah diri!

Az Meeda berkata...

sememangnya benar belaka :)

Azhafizah[フィザ] berkata...

peringatan yang bagus..sama sama beramal..terima kasih saling mengingati ^^

widiea azira berkata...

mmg tak layak kalo berterusan macam ni. .

DfyStrawbery berkata...

betul, lumrah dunia :')

Rozuan Ismail berkata...

realiti manusia.hampir semua macam tuh

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Sentap hati mak~ Tapi memang ada betul jugak point dia. Mungkin dalam sedar atau tak, kita buat yang negatif kat atas tu ;)

✿Gucciey Lavender✿ berkata...

oh oh oh . menusuk qalbu .. Nie la realiti manusia ... Ya Allah ~

Syafiq Ahadin berkata...

berusaha untuk ke arah itu...

Fara E's berkata...

nice sharing . inilah apa yang manusia buat sekarang (:

hudahassan ^^ berkata...

Selamat beramal juga :)

Nelly The Strange berkata...

betul tu .. -.-

Rtp Farra Arisha berkata...

:)

zizidiazora berkata...

setiap manusia punyai sifat lupa dan leka sehingga tidak sedar bahawa dunia hanya persinggahan sementara.

NIZAM berkata...

:))

muhasabah utk diri sendiri. thanks Mr Hizami :))

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

thanx for sharing zami..

El-Janna berkata...

sentap

Maya Zhang Ai Ly berkata...

dia ikon wanita yg fame..really love her...

zainatul abu bakar berkata...

Setuju! Kak heliza ni sgt sesuai dijadikn ikon dklgn arts

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com