Selasa, 14 Februari 2012

Hizami. Adie. Ijat. Ayie.

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Ni dah lama punya cerita. Kalau aku tak silap, tanggal 29 Januari 2012 kot. Ijat datang Melaka sebab nak lepak sama sama. So, kitorang pon lepak la sama sama. Aku, Adie, Ijat dan Ayie. Takde buat apa sangat. Cuma lunch sama sama lepas tu borak borak kosong sampai petang. Ni bukan buang masa ye. Ni merapatkan hubungan silaturrahim nama dia. Haha. Ijat asal Perak. So, memang tak dapat la nak jumpa selalu kan? Time ni la nak tukar tukar cerita.





Seronok gila dapat habiskan masa dengan kawan kawan satu kepala. Ada je cerita nak dikongsikan. Adeh. Ijat ni satu rumah dengan aku masa study kat UPSI dulu. Dia kos pendidikan sains biologi. Ada sesiapa minat subjek biologi? Haha. Till then, jumpa lagi!



potpetpotpet : Be happy with who you are.

14 ulasan:

Fiq Fikri berkata...

wahhh 4org blogger..lelaki

Rozuan Ismail berkata...

saya minat biologi.skang ni dkt ukm kos bio.

Eazy Izzuddin berkata...

best dapat luang masa bersama..
bersembang2
layanss
xD

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

4 lelaki kacak ! Eh eh tak. Adie je kacak :Pp

Azhafizah[フィザ] berkata...

yeah..happy with friends!

biela bell berkata...

best dapat jumpe semula dgn kawan2..:D

zizidiazora berkata...

4 blogger terhangat dipasaran..tak tau lak ijat dtg melaka..hehe..

anen berkata...

wah mysenior la abg ijat neh..

najihah sahami berkata...

Hua..steamboat tu.tnggi btol slera geng ckgu eh.hehe.

Aliff Haikal berkata...

untunglah dapat kenal mereka . Haha :'D

myravea berkata...

Bilalah dapat lepak ngan zami and adie ni yek. Huwhuw

Natasya Naslin berkata...

hye there =)
sggah jap..

best la dgn bestfren =)
suka ayat last tu. nice =p
be happy with who u are .. >_<"

TIM_Fahid berkata...

Ijat is my teacher...dia ajar bio...

Maya Zhang Ai Ly berkata...

Wa...xtvt makan...sumer org pon suka kan..heeheee...

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com