Selasa, 14 Februari 2012

Hizami. Adie. Ijat. Ayie.

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Ni dah lama punya cerita. Kalau aku tak silap, tanggal 29 Januari 2012 kot. Ijat datang Melaka sebab nak lepak sama sama. So, kitorang pon lepak la sama sama. Aku, Adie, Ijat dan Ayie. Takde buat apa sangat. Cuma lunch sama sama lepas tu borak borak kosong sampai petang. Ni bukan buang masa ye. Ni merapatkan hubungan silaturrahim nama dia. Haha. Ijat asal Perak. So, memang tak dapat la nak jumpa selalu kan? Time ni la nak tukar tukar cerita.





Seronok gila dapat habiskan masa dengan kawan kawan satu kepala. Ada je cerita nak dikongsikan. Adeh. Ijat ni satu rumah dengan aku masa study kat UPSI dulu. Dia kos pendidikan sains biologi. Ada sesiapa minat subjek biologi? Haha. Till then, jumpa lagi!



potpetpotpet : Be happy with who you are.

14 ulasan:

  1. wahhh 4org blogger..lelaki

    BalasPadam
  2. saya minat biologi.skang ni dkt ukm kos bio.

    BalasPadam
  3. best dapat luang masa bersama..
    bersembang2
    layanss
    xD

    BalasPadam
  4. 4 lelaki kacak ! Eh eh tak. Adie je kacak :Pp

    BalasPadam
  5. best dapat jumpe semula dgn kawan2..:D

    BalasPadam
  6. 4 blogger terhangat dipasaran..tak tau lak ijat dtg melaka..hehe..

    BalasPadam
  7. wah mysenior la abg ijat neh..

    BalasPadam
  8. Hua..steamboat tu.tnggi btol slera geng ckgu eh.hehe.

    BalasPadam
  9. untunglah dapat kenal mereka . Haha :'D

    BalasPadam
  10. Bilalah dapat lepak ngan zami and adie ni yek. Huwhuw

    BalasPadam
  11. hye there =)
    sggah jap..

    best la dgn bestfren =)
    suka ayat last tu. nice =p
    be happy with who u are .. >_<"

    BalasPadam
  12. Ijat is my teacher...dia ajar bio...

    BalasPadam
  13. Wa...xtvt makan...sumer org pon suka kan..heeheee...

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com