Rabu, 22 Februari 2012

Bila Adele Tunjuk Jari Hantu!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Tahniah Adele! Hari tu dia dah menang besar kat Grammy Awards kan? Tapi aku tak nak cakap pasal kemenangan dia kat Grammy Awards tu. Baru je tadi Adele menang lagi tapi kali ni kat Brit Awards 2012 pulak. Dia menang album of the year, anugerah tertinggi bagi Brit Awards. Okay. Aku tak terkejut pasal tu sebab aku terkejut pasal dia tunjuk jari hantu masa bagi ucapan sebab dah menang album of the year. Kenapa? Kenapa Adele boleh bertindak sedemikian? Saspender kan? Haha.

See? Jari apa tu? Jari manis?

Actually Adele baru je start bagi ucapan. Tapi belum sempat dia habiskan perenggan pertama dia, hos pada malam tu, James Corden, cepat cepat potong ucapan dia gara gara nak kejar masa. Dah la siaran tu secara langsung. Memang tak sempat la nak potong scene tu kan? Adeh. Dengar cerita, pihak pengurusan dah minta maaf kat Adele sebab terpaksa mencelah masa dia bagi ucapan tu. As a conclusion, nobody's perfect. So, learn from our mistakes. Don't make the same mistakes twice, triple or the worst, quadruple. Eh. Panjang pulak conclusion aku?





potpetpotpet : Bukan emosi yang mengawal kita tapi kita yang mengawal emosi.

24 ulasan:

Syafiq Ahadin berkata...

Dahsyat dia ni!!!! Hewhew! :)

MiSz fiFiEyQa berkata...

err..err...adele buat camtu??hehe..no komen... =,="

Rozuan Ismail berkata...

mat saleh biase je wat cm tuh

Umar berkata...

Wah! Hilang respect

RazFiRa berkata...

haaaa kan dah kena jari hantu..padan muka. hehehehe

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

HAHA. Hamek kau. Tapi, dia tak patut bertindak dengan bagi middle finger tu. Unethical. Huihui~

Terbang Bersamaku berkata...

minat dia sbab suara dia best & lagu dia best..bab2 perangai nie no comment..uhu..=,="

::FAIZ:: berkata...

Assalamualaikum. Mungkin dia tak sengaja.

onie berkata...

tak jadi nak minat dia,minat lagu dia jela,huhu

Azhafizah[フィザ] berkata...

macam macam perangai pun ada kan..ape pun kawal emosi dimana berada.^^

eszyamin berkata...

die bukan siti nurhaliza..so lantak pii lah dia nk tunjuk jari hantu ke jari pocong ke..haha janji suara die best n lagu die tgkap leleh

luqman zakaria berkata...

wohooo~aiyo aiyo...tuh je nak komen,,boleh?

Ijah EmoTemo berkata...

Gulp , terkejut kejap. Hehehehe

DanieL AdiE berkata...

Erm...macam macam..

Ape2 pon, lagu2 dia best...

Fayyazmii berkata...

suara dia & lagu dia yang best,
Perangai peduli apa. Haha.

misz_eyza berkata...

owh ingatkan ada citer seram pasal jari hantu adele ni hehe... (^_^)

zizidiazora berkata...

bagi mereka takde masalahpun buat macam tu dan kalu tgok klip video tu nampk sgt dia xpuas hati dan perbuatan tu just tanda protes je.. anyway lagu2 dia memang best.

Maya Zhang Ai Ly berkata...

tu terpulang dia...yg pntg minat lagu dia..

hafiz hafizol berkata...

ala dia x sengaja tuh..

Mikah Lurima berkata...

I'm still a fan of her. Yang tak baik tu janganlah kita tiru ya. Dia memang ada cakap kat paper ke magazine yg dia tu suka menyumpah seranah bagai. So, tak terkejutlah dia buat macam tu better drp dia sebut kot. Hahah... btw, padan mukalah orang menang Album of The Year layaklah dia maki sebab tak bagi berucap. No wonderlah ramai tengok video tu kat YouTube pun. (:

Juno berkata...

Adeleeeeeeee.

Tetap awesome.

Fara E's berkata...

hebat ! haha ;D

widiea azira berkata...

adele mmg terbaik..haha

hudahassan ^^ berkata...

haha . terkejut !

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com