Selasa, 7 Februari 2012

Aku Bukan Model

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Okay. Aku bukan model. So, layankan je la gambar gambar aku yang tak seberapa kat Pantai Cenang ni. Aksi aku ni dirakamkan pada sebelah petang, kalau tak silap aku dalam pukul 6 macam tu kot. Aku sebenarnya malu sebab ramai gila orang tengah mandi manda kat situ. Aku memang kekok kalau ambil gambar kat kawasan yang penuh dengan orang sebab aku rasa macam dorang tengah tengok aku walaupun pada hakikatnya takde sorang pon yang tengok aku. Haha.







potpetpotpet : Perelokkanlah akhlakku seperti mana Kau perelokkan kejadianku.

33 ulasan:

onie berkata...

hai model :P

eszyamin berkata...

the best part is the potpetpotpet one..

widiea azira berkata...

aku bukan model tapi aku seorang nelayan d pntai cenang..haha

gHadiskeCik berkata...

m0del handsome...! ^_^

Rtp Farra Arisha berkata...

cool...smart...awesome...and what's more? :'D

Farahin Ahmad berkata...

takpe dah macam model pon tu hah..ngehehehehe

hafiz hafizol berkata...

gambar ke-2 tuh, hebat!! pandai ko wat balik kuang camtu..

Salwa berkata...

tarik bot tu bukan men.kuat-kuat.hehe.

EyqaLuvender berkata...

awk bkn model tp awk posing mengalahkan model...ahax!

Suraya Aris berkata...

boleh jadi model kementerian pendidikan. hehe~

Fiq Fikri berkata...

hye model berbaju putih..huhuhu..berseri2 bukn nk g mandi kn ahha

ila berkata...

bro zami buat back flip ape?hhee

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

gambar no tiga terbaek...ada model sampingan plak..

krunch2sa berkata...

gamba back-flip tu awesome!

makcik berkata...

mak aih.. ala ala badang.. :D

KaiZeN berkata...

boleh lah kerja part time jadi model pasni...

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Model kuat ! HAHA :D

Umie Artoqiemie berkata...

gambo kedua jugak yang terbaik :DD

TIM_Fahid berkata...

best la jd model kat langkawi...huhu...ada chance tu

sitinoorlisamontel ;) berkata...

Sume gambar awesome and gambar ke-2 paling awesome.. hehe.. LIKE :D

hudahassan berkata...

gmbr ke4 memang terbaek . ngee :D

sea_lavender berkata...

terbaik da mcm model top je =)

sea_lavender berkata...

terbaik da mcm model top je =)

Radin87 berkata...

wow.. cantik-cantik gambar.
sapa cameraman? hehehe
jasa cameraman sentiasa dilupai.

NIZAM berkata...

kot ada KPM nak buat iklan, boleh la panggil anda. takyah gune model profesional. guna je cikgu sendiri. hehe :))

cik eka berkata...

yang last tu cm muke daniel adie sikt
hoho

zizidiazora berkata...

pandai zami buat back flip...smart gambar tu...

najihah sahami berkata...

nombor tiga tu lain dari yang lain. first time tengok gambar zami senyum ceria. kalau tak mesti senyum macho. hahahahah....comey2!!!

Natasya Naslin berkata...

waa.. nice pose =)

ok kot jadik model.. haha .
background lawa.. langkawi, my hometown,, next time round2 pulau lak bro.. =)

tomatokering :) berkata...

wweeewitt model :P

fArAh07 berkata...

comel lah.

Z.I Zam Ijam berkata...

shoot like abg adie ! haha , pon boleh jadi atlet ni ,;))))))

Ms Bery berkata...

Jadi model sampai tunggang terbalik amik gambor.. :D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com