Rabu, 15 Februari 2012

5 Jejaka Dalam 1 Kereta

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Ingat senang ke nak bertahan 5 orang jejaka dalam 1 kereta dari Alor Gajah, Melaka ke Kuala Perlis, Perlis? Aktiviti ni memerlukan ketahanan mental dan fizikal yang tinggi di samping kekenyalan pipi punggung yang tinggi. Errr... Macam mana tu? Pandai pandai la imagine sendiri! Haha. Believe me, it was not easy at all. Tapi aku seronok gila dapat pengalaman macam ni. So, aku faham la macam mana perasaan ikan sardin yang kena sumbat kat dalam tin tu. Boleh?

5 orang jejaka dalam 1 kereta.


potpetpotpet : Ada sesiapa nak tumpang?

27 ulasan:

  1. makk aii.. iklan milo fuze ke nih.. adehh konpius

    BalasPadam
  2. Cube bayangkan 5 orang tu dalam my car pulak..hehehe..

    BalasPadam
  3. from melaka g perlis??omg..tidakk...berempat pon dah lemas asernya..ini 5 orang..kental betul korang yer!

    BalasPadam
  4. kereta apa?? kalo viva tuh mmg payah r... tp kalo kete myvi ok kot..

    BalasPadam
  5. hahaha=)) boleh kematu la montot:p

    act naik ramai2 mcm 2 sronok jugakkan:)

    BalasPadam
  6. hahaha....dah dapat bayangkan. kalau salah seorang terkentut? hahahaha...

    BalasPadam
  7. macam ikan sardin dalam tin.. ;)

    BalasPadam
  8. kalau tumpang dok atas atap ke?:p..
    hebatlah boleh bertahan ke utara 1keta 5orang..^^

    BalasPadam
  9. hmm takkan lima anak dara dlm kereta pulak kan . bhaha joke

    oh dtg perlis tak habaq .

    BalasPadam
  10. kira ok la tu 5org kalau 6 org jdi ikan sardin cap ayam ahahahaha...si adie mesti byk citer dia dlm tu aahhaha

    BalasPadam
  11. eceh.. naek kerete. bukan naek Jip.. klo naek Jip da loncat loncat da. hehe

    BalasPadam
  12. handsome guys indeed ! idk wht im gonna do when i see there'a car full w handsome guys in it haha might be faints :p

    BalasPadam
  13. ok welcome to perlis..sy org perlis..haha

    BalasPadam
  14. 5 orang fuhh haha..semput kot ! apa2 pun tahniah sbb berjaya sampai hikhik :P

    BalasPadam
  15. Haha..akhrnya ade org fhm perasaan sardin dlm tin tu. Btw wlpn smpt,tp mmg bestla kalau pegi ramai2 mcm ni

    BalasPadam
  16. alala , teruja pulak rasa #tetibe
    haha

    BalasPadam
  17. Ke Langkawi ke? Kuala Perlis, tempat cantik tapi byk sampah!

    BalasPadam
  18. eleh baru 5 orang, kite pernah naik keta proton saga tu sumbat 9 orang tau, ce bayangkan. hehe

    BalasPadam
  19. ala...x blh la Maya nak tumpang kan lau mcm nie...nie msti guna keta Adie kan...

    BalasPadam
  20. okelah tuh 5 . kalau 6++ ? hurmm .
    tak snggop nak bygkan >.<

    BalasPadam
  21. tumpang tnya, masa ke K.Perlis tu highway jam x? Kami plan nak ke sana cuti raya cina thn depan. Parking kete kat jeti tu problem x? TQ

    BalasPadam
  22. nak tumpang tnya, masa ke K.Perlis, highway jam x? Kami plan nak ke langkawi cuti raya cina thn depan. Parking kete kat jeti problem x? Dgr citer kalu gi raya cina, parking smpai dlm bandar...TQ

    BalasPadam
  23. tumpang tnya, x jam ke higway masa ke K.Perlis? Parking kat jeti problem x? tq

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com