Rabu, 15 Februari 2012

5 Jejaka Dalam 1 Kereta

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Ingat senang ke nak bertahan 5 orang jejaka dalam 1 kereta dari Alor Gajah, Melaka ke Kuala Perlis, Perlis? Aktiviti ni memerlukan ketahanan mental dan fizikal yang tinggi di samping kekenyalan pipi punggung yang tinggi. Errr... Macam mana tu? Pandai pandai la imagine sendiri! Haha. Believe me, it was not easy at all. Tapi aku seronok gila dapat pengalaman macam ni. So, aku faham la macam mana perasaan ikan sardin yang kena sumbat kat dalam tin tu. Boleh?

5 orang jejaka dalam 1 kereta.


potpetpotpet : Ada sesiapa nak tumpang?

27 ulasan:

Syafiq Ahadin berkata...

tumpang lalu boleh?

badry azahary berkata...

makk aii.. iklan milo fuze ke nih.. adehh konpius

DRceria berkata...

padat! sendat!huhuhuhu

DanieL AdiE berkata...

Cube bayangkan 5 orang tu dalam my car pulak..hehehe..

luqman zakaria berkata...

from melaka g perlis??omg..tidakk...berempat pon dah lemas asernya..ini 5 orang..kental betul korang yer!

Syakir Rahman berkata...

kereta apa?? kalo viva tuh mmg payah r... tp kalo kete myvi ok kot..

bai baizura berkata...

hahaha=)) boleh kematu la montot:p

act naik ramai2 mcm 2 sronok jugakkan:)

zizidiazora berkata...

hahaha....dah dapat bayangkan. kalau salah seorang terkentut? hahahaha...

saradieyba berkata...

macam ikan sardin dalam tin.. ;)

Azhafizah[フィザ] berkata...

kalau tumpang dok atas atap ke?:p..
hebatlah boleh bertahan ke utara 1keta 5orang..^^

Aliff Haikal berkata...

hmm takkan lima anak dara dlm kereta pulak kan . bhaha joke

oh dtg perlis tak habaq .

Fiq Fikri berkata...

kira ok la tu 5org kalau 6 org jdi ikan sardin cap ayam ahahahaha...si adie mesti byk citer dia dlm tu aahhaha

hana szied berkata...

eceh.. naek kerete. bukan naek Jip.. klo naek Jip da loncat loncat da. hehe

Amely Afandi berkata...

handsome guys indeed ! idk wht im gonna do when i see there'a car full w handsome guys in it haha might be faints :p

fiza nurani berkata...

tahniah tahniah.. haha

coklatberapi berkata...

ok welcome to perlis..sy org perlis..haha

czueka zulaikha berkata...

5 orang fuhh haha..semput kot ! apa2 pun tahniah sbb berjaya sampai hikhik :P

zainatul abu bakar berkata...

Haha..akhrnya ade org fhm perasaan sardin dlm tin tu. Btw wlpn smpt,tp mmg bestla kalau pegi ramai2 mcm ni

Fara E's berkata...

alala , teruja pulak rasa #tetibe
haha

Zombie Kiri berkata...

Ke Langkawi ke? Kuala Perlis, tempat cantik tapi byk sampah!

Suraya Aris berkata...

eleh baru 5 orang, kite pernah naik keta proton saga tu sumbat 9 orang tau, ce bayangkan. hehe

Maya Zhang Ai Ly berkata...

ala...x blh la Maya nak tumpang kan lau mcm nie...nie msti guna keta Adie kan...

hudahassan ^^ berkata...

okelah tuh 5 . kalau 6++ ? hurmm .
tak snggop nak bygkan >.<

fArAh07 berkata...

comel semuanya

SimahIb berkata...

tumpang tnya, masa ke K.Perlis tu highway jam x? Kami plan nak ke sana cuti raya cina thn depan. Parking kete kat jeti tu problem x? TQ

SimahIb berkata...

nak tumpang tnya, masa ke K.Perlis, highway jam x? Kami plan nak ke langkawi cuti raya cina thn depan. Parking kete kat jeti problem x? Dgr citer kalu gi raya cina, parking smpai dlm bandar...TQ

SimahIb berkata...

tumpang tnya, x jam ke higway masa ke K.Perlis? Parking kat jeti problem x? tq

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com