Rabu, 25 Januari 2012

Tolong Undi Budak Lelaki Sebelah Pintu Boleh?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Nak mintak tolong boleh? Aku baru dapat tahu pasal World Bloggers & Social Media Awards 2012 petang tadi. Aku tak tahu betapa serious benda ni sampai la ada sorang blogger tu suruh aku join sekali. Dengar cerita benda ni akan berlangsung di PWTC dan bakal menggandingkan Aznil Haji Nawawi dengan Lisa Surihani sebagai pengacara pada tanggal 17 Februari 2012. Hebat tak?


So, aku nak jasa baik kau supaya undi blog aku yang bajet hensem ni. Kalau kau nak tahu, aku join kategori Best Lifestyle Blog Of The Year. Aku takde la nak menang sangat. Tapi aku harap aku dapat memberikan saingan yang sihat kepada blogger blogger lain yang turut serta. Kalau rasa macam nak tolong aku, boleh la undi blog aku kat sini:

Lepas tu, cari URL blog aku kat dalam kategori tu. Tahu tak macam mana rupa bentuk URL blog aku? Haha. Dah jumpa URL blog aku, tekan VOTE. Tapi sebelum tekan VOTE, kau kena sign up dulu. So far, total votes yang aku dapat baru 24. Sikit je kan? So, boleh la ringan ringankan tulang dengan menambahkan bilangan undian yang ada.


To those yang dah tolong aku, aku hanya dapat cakap terima kasih banyak banyak. Tu je la yang aku mampu sebab aku tahu aku tak dapat nak balas satu satu jasa baik yang aku dah terima. Cuma Allah yang dapat membalasnya. So, terima kasih sekali lagi.



potpetpotpet : Rezeki ada di mana mana.

17 ulasan:

Syafiq Ahadin berkata...

terima kasih dijawab sama2... hehe! :)

TIM_Fahid berkata...

saya dah try klik...tapi x ley

Ms Bery berkata...

ok akan dibuat secepat mungkin cikgu..
Moge berjaya nanti :D

Ain Farahin berkata...

lum boleh nk vote, sbb email lum approve by them lg...huhu
boleh vote byk kali x?
hehehe =)

Fixx berkata...

urm.. dah vote cikgu.. walaupun sama kategori

Eira Adiera berkata...

gud luck..suda vote bersama dengan Nisa Kay:)

KaiZeN berkata...

kalau vote,dapat upah x??

cik eka berkata...

fuyooo
skrg vote dh mngkt dri 24 ke 41 kot
congrats
nk vote jgak a
hehehe
sje je nk mention
:P
adios

SpidermanHere berkata...

@KaiZeN Dah undi tadi, kehkeh :)

KAMIHIDUP berkata...

done. :)

Blogger bernama Zam ! berkata...

best of luck for u n abg adie . !
done voting both of u .

Azhafizah[フィザ] berkata...

tahniah dicalonkan..sorry xdpt vote sebab ada masalah untuk sign up tu..uhhu

Rtp Farra Arisha berkata...

will vote for yourself...:) sukses buat anda!

eszyamin berkata...

semoga berjaya

hafiz hafizol berkata...

@Azhafizah[フィザ]


GUDLUCK bro!!

izzad b* berkata...

gudluck! :)

Alam's berkata...

I'm voted for you.....please vote for me to roulan.blogspot.com in the Upcoming Blogger of the Year category

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com