Ahad, 15 Januari 2012

Sebelum Dia Ke Sarawak

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salah sejahtera!

Pada hari Jumaat yang lepas, aku dengan Adie sempat lepak dengan Fizal sebab dia dah nak fly ke Sarawak kalau tak silap aku Isnin ni. Eh. Bukan fly sebab cuti cuti Malaysia tapi sebab dia dapat posting kat Sarawak. So, kitorang lepak sama sama ni macam nak raikan dia sebelum dia fly ke Sarawak la ni. To Fizal, selamat mendidik generasi akan datang ye? Aku tahu kau tak minta Sarawak tapi anggap je la tu rezeki kau. InshaAllah ada hikmah dan elaun yang tersembunyi. Eh?

Ni muka suspek yang kena posting kat Sarawak.

Tengah tengah lepak tu, Fizal bagitahu yang ibu dia ajak dinner kat Pizza Hut sekali. Omai! Masalahnya sekarang bukan ibu dia je tapi satu keluarga dia siap pakej ibu saudara, sepupu, menantu dengan cucu dia sekali! Mana aku tak malu malu kucing aku masa tu kan? Nak tak nak, telan je la. So, terima kasih auntie! Semoga Allah membuka pintu rezeki yang lebih luas lagi buat auntie sekeluarga.

Okay. Jom tengok gambar gambar yang aku sempat tangkap pada hari kejadian. Amaran! Anda mungkin rasa lapar lepas tengok gambar gambar kat bawah ni.















potpetpotpet : Lepas ni dah tak dapat nak lepak macam selalu.

32 ulasan:

  1. zami kuat makan! kehkehkeh

    BalasPadam
  2. untungla ad org belanje pizza.hahaha

    BalasPadam
  3. hurm...saat2 terakhir msti ada prsaan..:( kn..huhu..kwn baik pergi ke tmpt jauh...ape2pun doakan yg trbaik buat Fisal..hehe..smoga slmt smpai ke Sarawak..rndu plak Arry nk jnguk fmly kt S'wak plk..hehe..makanan tu..huishh,,sedapp btui..hehe

    BalasPadam
  4. sejak seminggu ni asyik dgr cerita posting utk cikgu je. hihi. kwn saya 2 org dpt kat sarawak. semoga mereka & yg laen2 berdedikasi menjadi pendidik :)

    BalasPadam
  5. good luck korg! smoga jd pendidik yg baik! sentiasalah jaga maruah seorg guru (^___^)

    BalasPadam
  6. terima kasih kerana berjaya wat perot sy berdgdut..=(

    BalasPadam
  7. walaupun dh nmpk amaran tp sy tetap tgk gmbr tu..so skg sangat sangat sangat lapar..haha

    BalasPadam
  8. Still rasa gambar last tu terbaek...oh my now i know how it feels like reading a post full of food pics...howoe..

    BalasPadam
  9. perghhh ramainye. yang ayam tu nampak menyelerakan.. zami makin tembam. kuat melantak le tuuu.. hahaha....

    BalasPadam
  10. amboi sorg2 kata malu2 kucing dpn family dia.tapi melantak haha x hengat

    BalasPadam
  11. Arghhhh!!! Tak tahan tengok pizzaaa.Nak jugak!! :')

    BalasPadam
  12. 1. Prawn Olio Spaghetti .
    2. Smoked Deli Wings / Sweet and Spicy Wings .
    3. Cheese Baked Rice .
    4.Golden Fortune Pizza :)

    HAHA . gua hebat . sebab hari hari gua buat ini product . customer choice :)

    BalasPadam
  13. @zizidiazora selamat berposting laa yeeee to faizal....

    BalasPadam
  14. Slamat dtg ke Sarawak..

    BalasPadam
  15. Aaa..menggoda...!!

    hehehe..
    tahniah untuk fizal..lps ni dh p sarawak mesti rasa xnk balik semenanjung lg..mcm my ex...sobss.

    BalasPadam
  16. wah best giler ad org belanje... ahaha
    ckp kat member tu gud luck kat sarawak nnti...

    BalasPadam
  17. nak gi sarawak jugak,...huwaaa.

    BalasPadam
  18. jangan nak SALAH sgt . Salam lahh . Haha

    sedap nye makan T.T

    BalasPadam
  19. sdpnya pizza...bestnye.. :)

    ( psstt..awk tersilap taip " SALAH SEJAHTERA " kt ats tue @ mmg mcm tue... (^_^)"

    BalasPadam
  20. Merindui dia sudah..

    Macamne ni Zami??

    BalasPadam
  21. time cuti leh lepak sesama lagi kan..
    hehe..makan2 adalah seronok!

    BalasPadam
  22. all the good goes to him. insha-Allah. happy teaching and have a wonderful days in sarawak!

    BalasPadam
  23. pic trakhir kau nampak awesome . haha

    BalasPadam
  24. Patutlah bahagia je hidup. Ada je orang belanja. Jeles ! Hiks ;)

    BalasPadam
  25. semua golongan gemok.... hehe! :)

    BalasPadam
  26. oohyeh..mmg lapar lpas tgok picture tu sume.hummph!

    BalasPadam
  27. pizzaa!! @,@ pizza hut kat JJ bandar melaka an3??, slalu jdi pitst0p neh, =))

    BalasPadam
  28. FUYOO rombongan cik kiah tu ahaha. Gambar akhir kebulur ke apa tu ahaha.

    BalasPadam
  29. jauh dia kena posting kat serawak yer..

    gaya-gaya cikgu makan tak hingat dunia..

    BalasPadam
  30. salam perkenalan.. sis singgah cni ya! ;)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com