Ahad, 15 Januari 2012

Sebelum Dia Ke Sarawak

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salah sejahtera!

Pada hari Jumaat yang lepas, aku dengan Adie sempat lepak dengan Fizal sebab dia dah nak fly ke Sarawak kalau tak silap aku Isnin ni. Eh. Bukan fly sebab cuti cuti Malaysia tapi sebab dia dapat posting kat Sarawak. So, kitorang lepak sama sama ni macam nak raikan dia sebelum dia fly ke Sarawak la ni. To Fizal, selamat mendidik generasi akan datang ye? Aku tahu kau tak minta Sarawak tapi anggap je la tu rezeki kau. InshaAllah ada hikmah dan elaun yang tersembunyi. Eh?

Ni muka suspek yang kena posting kat Sarawak.

Tengah tengah lepak tu, Fizal bagitahu yang ibu dia ajak dinner kat Pizza Hut sekali. Omai! Masalahnya sekarang bukan ibu dia je tapi satu keluarga dia siap pakej ibu saudara, sepupu, menantu dengan cucu dia sekali! Mana aku tak malu malu kucing aku masa tu kan? Nak tak nak, telan je la. So, terima kasih auntie! Semoga Allah membuka pintu rezeki yang lebih luas lagi buat auntie sekeluarga.

Okay. Jom tengok gambar gambar yang aku sempat tangkap pada hari kejadian. Amaran! Anda mungkin rasa lapar lepas tengok gambar gambar kat bawah ni.















potpetpotpet : Lepas ni dah tak dapat nak lepak macam selalu.

32 ulasan:

syAzAnA berkata...

zami kuat makan! kehkehkeh

cikshahida berkata...

untungla ad org belanje pizza.hahaha

aRry ReNnwooD berkata...

hurm...saat2 terakhir msti ada prsaan..:( kn..huhu..kwn baik pergi ke tmpt jauh...ape2pun doakan yg trbaik buat Fisal..hehe..smoga slmt smpai ke Sarawak..rndu plak Arry nk jnguk fmly kt S'wak plk..hehe..makanan tu..huishh,,sedapp btui..hehe

Cik Ungu Kamila berkata...

sejak seminggu ni asyik dgr cerita posting utk cikgu je. hihi. kwn saya 2 org dpt kat sarawak. semoga mereka & yg laen2 berdedikasi menjadi pendidik :)

Mohd Khairi Khadzir berkata...

good luck korg! smoga jd pendidik yg baik! sentiasalah jaga maruah seorg guru (^___^)

fariha berkata...

terima kasih kerana berjaya wat perot sy berdgdut..=(

widiea azira berkata...

walaupun dh nmpk amaran tp sy tetap tgk gmbr tu..so skg sangat sangat sangat lapar..haha

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

Still rasa gambar last tu terbaek...oh my now i know how it feels like reading a post full of food pics...howoe..

zizidiazora berkata...

perghhh ramainye. yang ayam tu nampak menyelerakan.. zami makin tembam. kuat melantak le tuuu.. hahaha....

Rozuan Ismail berkata...

amboi sorg2 kata malu2 kucing dpn family dia.tapi melantak haha x hengat

myravea berkata...

Arghhhh!!! Tak tahan tengok pizzaaa.Nak jugak!! :')

yaya zulkiflei berkata...

1. Prawn Olio Spaghetti .
2. Smoked Deli Wings / Sweet and Spicy Wings .
3. Cheese Baked Rice .
4.Golden Fortune Pizza :)

HAHA . gua hebat . sebab hari hari gua buat ini product . customer choice :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

@zizidiazora selamat berposting laa yeeee to faizal....

Chenal berkata...

Slamat dtg ke Sarawak..

najihah sahami berkata...

Aaa..menggoda...!!

hehehe..
tahniah untuk fizal..lps ni dh p sarawak mesti rasa xnk balik semenanjung lg..mcm my ex...sobss.

TIM_Fahid berkata...

wah best giler ad org belanje... ahaha
ckp kat member tu gud luck kat sarawak nnti...

Gadis Pantai Timur berkata...

nak gi sarawak jugak,...huwaaa.

Aliff Haikal berkata...

jangan nak SALAH sgt . Salam lahh . Haha

sedap nye makan T.T

Madiana Mohd berkata...

sdpnya pizza...bestnye.. :)

( psstt..awk tersilap taip " SALAH SEJAHTERA " kt ats tue @ mmg mcm tue... (^_^)"

eiyzniey berkata...

Bestttt nyeee!!!!
:))))

hafiz hafizol berkata...

dap ngat makang!!

DanieL AdiE berkata...

Merindui dia sudah..

Macamne ni Zami??

Azhafizah[フィザ] berkata...

time cuti leh lepak sesama lagi kan..
hehe..makan2 adalah seronok!

Rtp Farra Arisha berkata...

all the good goes to him. insha-Allah. happy teaching and have a wonderful days in sarawak!

Fara E's berkata...

pic trakhir kau nampak awesome . haha

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Patutlah bahagia je hidup. Ada je orang belanja. Jeles ! Hiks ;)

Syafiq Ahadin berkata...

semua golongan gemok.... hehe! :)

myra abdullah berkata...

oohyeh..mmg lapar lpas tgok picture tu sume.hummph!

ceriteraliyana berkata...

pizzaa!! @,@ pizza hut kat JJ bandar melaka an3??, slalu jdi pitst0p neh, =))

Mohd Rafiq berkata...

FUYOO rombongan cik kiah tu ahaha. Gambar akhir kebulur ke apa tu ahaha.

izfanora berkata...

jauh dia kena posting kat serawak yer..

gaya-gaya cikgu makan tak hingat dunia..

manis berkata...

salam perkenalan.. sis singgah cni ya! ;)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com