Rabu, 25 Januari 2012

Permata Kedah

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Dah berapa hari aku tak update blog? Takpe la. Aku tiba tiba malas nak kira. Aku baru sampai rumah malam tadi. Sampai dari mana? Dari Langkawi! Okay. Sempena dengan Chinese New Year tahun ni, aku dengan empat orang kawan aku yang lain telah pergi bercuti kat Langkawi. Eh. Aku ada bagitahu kau yang aku pergi bercuti kat dalam entri Cuti Di Malaysia hari tu kan? Cerita penuh nanti aku update kemudian ye? Sementara nak tunggu cerita penuh tu, layankan gambar aku masa kat Pantai Cenang ni.




potpetpotpet : Alhamdulillah. Semua telah berjalan dengan lancar.

27 ulasan:

Joe_Hans berkata...

Enjoy that hoildaykan?? :)

Zac Rega berkata...

sonokk dpt holiday holuduy .. kter ta de un :( hokhok

Mohd Khairi Khadzir berkata...

sonok holiday! (^______________^)

ummi rahimi berkata...

man in white...

fariha berkata...

best lorh!! hehe

fariha berkata...

best lorh!! hehe

eszyamin berkata...

singgah tak kat the largest shopping mall in langkawi..yg persis pavillion tu??haha

Blogger bernama Zam ! berkata...

best woahhhhh ..ngn besties2 lg plak tu

najihah sahami berkata...

Pergh,dh mcm hero hindustan la zami.

misz_eyza berkata...

ala satu pic jer ker? baru nak layan gambar2 kat pantai cenang hihi...

shera haifa berkata...

jeles..arghh last year famly g cuti ke sana jga tp xleh ikut..

Ain Farahin berkata...

smart la pic tuh! =)

hafiz hafizol berkata...

untunglah g holiday x ajak! hakhak

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Ole ole bila nak distribute Cikgu ? HAHA :D

TIM_Fahid berkata...

xde oley2 ke???

DanieL AdiE berkata...

Eh2,,...entry mcm same je..

Azhafizah[フィザ] berkata...

langkawi memang best!

Gadis Pantai Timur berkata...

bestnyer main kat pantai...

zizidiazora berkata...

Akan ke sana this weekend...insyaallah...

sYafIk-wAy berkata...

bgus lah g langkawi tak ajak ak , haha

NIZAM berkata...

dah macam model dh gayanye dengan tema sayangi pantai anda. hehe. :))

Syafiq Ahadin berkata...

asal baju tu sama ngan daniel adie? hehe!

Edy Fee berkata...

lamanya tak p chenang lg..hurmm bulan 2 ni la ade chance.hehe putih bersih baju...mcm model sabun basuh bju.ehhe

kechixx berkata...

dulu pernah sekali je pergi langkawi;)

Rtp Farra Arisha berkata...

welcoming you back sir hizami :) apa ada di langkawi?

misyamissyou berkata...

alahai posing dia tu haha

Arry Rennwood Boniface Buyong berkata...

wahhhh..cntik n smart gmbr nie,,,happy kan cuti2 nie hehe..btw it best moment rights..hehe

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com