Rabu, 4 Januari 2012

Domain Sendiri Daniel Adie

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Tahniah diucapkan kepada one of my good friends since I was in secondary school, Adie sebab dah berjaya mempunyai domain sendiri dah. Tahniah! Actually aku yang hasut dia untuk guna domain tu. Tak sangka dia boleh termakan hasutan aku tu. Haha. Padan muka dia. Siapa suruh percaya sangat dengan aku kan?

Agak hensem jugak aku ni kan? Sebelah aku ni la Adie. Eh? Tak payah kenalkan pon takpe.

Semalam aku sempat jumpa Adie kat Secret Recipe. Aku datang dengan kawan aku lagi sorang. Aku sebenarnya dah lama tak lepak dengan Adie, ada la dalam sebulan lebih sebab aku busy dengan nasyid dan dia pulak busy dengan kerja dia sebagai lecturer kat politeknik. Ni dapat jumpa lepas waktu kerja dia, lepas pukul 5 petang.

Kek ni yang menghasut aku untuk makan dia. Kejam kan?

Ni kawan aku tu. Nama dia Khairil Izwan. Ada siapa siapa nak kenal? Ada diskaun 70% sempena tahun baru cina yang tak lama lagi ni.

Tapi aku bukan jumpa Adie sebab nak borak borak kosong je tapi sebab dia nak hulur duit kat aku. Berapa banyak tu biar aku je yang tahu. Haha. Duit tu duit gaji aku masa aku dengan dia dapat job hari tu. Dah lama dia nak serah kat aku tapi aku tak balik balik Melaka. Tapi tak kisah la semua tu, yang penting aku dah dapat duit tu. So, shopping jom?

Sepuluh orang boleh makan sepotong kek chocolate cheese ni sebab cepat muak.



potpetpotpet : Terima kasih Allah dengan nikmat yang diberi.

31 ulasan:

  1. bestnye keluar ngan kwn2...

    BalasPadam
  2. untunglah!! tapi sy yg x untung sebab xleh lepak brsama..

    BalasPadam
  3. semua main hasut2 , haha

    BalasPadam
  4. Omg , look at tht chocolate cake . Ohmai :3 Haha

    BalasPadam
  5. dan kita jugak sudah lama tak keluar sama-samakan?

    BalasPadam
  6. eee pekat betul kek tu tak sedap ahaha
    untung la dh dpt gaji dri adie,

    BalasPadam
  7. untung lha korank dpt hangout same2. . ntah bile lak sy dpt join korank. . hehe

    BalasPadam
  8. @Fara E's eh agak handsome ? mmg handsome pon =,=''

    BalasPadam
  9. wa..blh belanja org nie???

    BalasPadam
  10. hasut mnghasut ! kehkehkeh..

    untunglahhhh date kt secret recepi.. cekbolat dpan umah je.. kahkahkah

    BalasPadam
  11. Korang pakai domain apa ? Details ? Tetiba nak jugak pakai domain ni :Pp

    Diskaun 70% ? Lepas diskaun berapa ringgit ? Nak nak !! Limited edition tu. HAHA. Btw, cheese cake adalah my favv !! Tak pernah muak makan ;)

    BalasPadam
  12. tahniah adie..pasni malatops lagilah kan ^__^

    p/s:kek tu mencairkan air liurlah..hehehe

    BalasPadam
  13. kenapa la kek tu nampak sungguh menyelerakan di waktu tgh2 mlm cenggini? haha. lapar2.

    BalasPadam
  14. Haha.. Sepuluh orang ke? I sorang bleh makan sepuluh slices of cheesecake.. Camne tu.. :p

    BalasPadam
  15. kek tu nampak sedap.adakah indah rupa dari rasa??haha...

    BalasPadam
  16. Setelah sekian lama menghasut, akhirnya berjaya jugak kan..

    tahniah..

    and thanx so much sebab menukarkannya on behalf of me..

    Memang tak geti!

    BalasPadam
  17. masing2 femes emes boleh la pakai domain.hihi..

    sedapnye la hai coklat tu..10 org makan? betol2 muak gamaknya...

    BalasPadam
  18. Hahha..bila nak share duit job tu zami???menunggu nihh.

    BalasPadam
  19. wah kek cheese. i love it...

    ko tak nak blanje aku?

    BalasPadam
  20. untungla dapt duit. haha .jom2 shoppinggggg

    BalasPadam
  21. pas ni buat laa utk patik plk ek...

    COngrate ADIE.com!!!

    BalasPadam
  22. untunglah adie sbb zami tlg tkrkan domain..untunglah zami sebb dapat duit..bak kata org, semua untung untung belaka lah,hahahaha

    BalasPadam
  23. choco cheese cake is super marvellous. no objection as for me wkwkwkwk

    BalasPadam
  24. bestnyee bila dah ada domain sendiri.
    bila kite plak nak ada taktau la, haha..

    BalasPadam
  25. wah bestnyer makan.. Nyum2...

    BalasPadam
  26. cheese cake cepat muak..tp kadang2 cedappp jugak..hihihi

    BalasPadam
  27. ehhh sedap jelaa choc cheese cake tuuuuu. i'm craving for more okeh! ;D

    BalasPadam
  28. oh my favourite cake ~ grr ~ bile tgk gmbr tuh... dlm hati kata.. "esk kna p beli..." XD

    BalasPadam
  29. ha,aku kalao muak atau x muak aku bantai je makan selagi x habis.. . haha

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com