Rabu, 4 Januari 2012

Domain Sendiri Daniel Adie

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Tahniah diucapkan kepada one of my good friends since I was in secondary school, Adie sebab dah berjaya mempunyai domain sendiri dah. Tahniah! Actually aku yang hasut dia untuk guna domain tu. Tak sangka dia boleh termakan hasutan aku tu. Haha. Padan muka dia. Siapa suruh percaya sangat dengan aku kan?

Agak hensem jugak aku ni kan? Sebelah aku ni la Adie. Eh? Tak payah kenalkan pon takpe.

Semalam aku sempat jumpa Adie kat Secret Recipe. Aku datang dengan kawan aku lagi sorang. Aku sebenarnya dah lama tak lepak dengan Adie, ada la dalam sebulan lebih sebab aku busy dengan nasyid dan dia pulak busy dengan kerja dia sebagai lecturer kat politeknik. Ni dapat jumpa lepas waktu kerja dia, lepas pukul 5 petang.

Kek ni yang menghasut aku untuk makan dia. Kejam kan?

Ni kawan aku tu. Nama dia Khairil Izwan. Ada siapa siapa nak kenal? Ada diskaun 70% sempena tahun baru cina yang tak lama lagi ni.

Tapi aku bukan jumpa Adie sebab nak borak borak kosong je tapi sebab dia nak hulur duit kat aku. Berapa banyak tu biar aku je yang tahu. Haha. Duit tu duit gaji aku masa aku dengan dia dapat job hari tu. Dah lama dia nak serah kat aku tapi aku tak balik balik Melaka. Tapi tak kisah la semua tu, yang penting aku dah dapat duit tu. So, shopping jom?

Sepuluh orang boleh makan sepotong kek chocolate cheese ni sebab cepat muak.



potpetpotpet : Terima kasih Allah dengan nikmat yang diberi.

31 ulasan:

Ayuni berkata...

bestnye keluar ngan kwn2...

widiea azira berkata...

untunglah!! tapi sy yg x untung sebab xleh lepak brsama..

Fara E's berkata...

semua main hasut2 , haha

AMELY ATHIYA AFANDI berkata...

Omg , look at tht chocolate cake . Ohmai :3 Haha

zizidiazora berkata...

dan kita jugak sudah lama tak keluar sama-samakan?

Fiq Fikri berkata...

eee pekat betul kek tu tak sedap ahaha
untung la dh dpt gaji dri adie,

Misz Azney berkata...

untung lha korank dpt hangout same2. . ntah bile lak sy dpt join korank. . hehe

meileinna.mell berkata...

@Fara E's eh agak handsome ? mmg handsome pon =,=''

Honey Kumicky berkata...

wa..blh belanja org nie???

CekbOlat-bOlat berkata...

hasut mnghasut ! kehkehkeh..

untunglahhhh date kt secret recepi.. cekbolat dpan umah je.. kahkahkah

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Korang pakai domain apa ? Details ? Tetiba nak jugak pakai domain ni :Pp

Diskaun 70% ? Lepas diskaun berapa ringgit ? Nak nak !! Limited edition tu. HAHA. Btw, cheese cake adalah my favv !! Tak pernah muak makan ;)

Azhafizah[フィザ] berkata...

tahniah adie..pasni malatops lagilah kan ^__^

p/s:kek tu mencairkan air liurlah..hehehe

niezam berkata...

kenapa la kek tu nampak sungguh menyelerakan di waktu tgh2 mlm cenggini? haha. lapar2.

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

Haha.. Sepuluh orang ke? I sorang bleh makan sepuluh slices of cheesecake.. Camne tu.. :p

Gadis Pantai Timur berkata...

kek tu nampak sedap.adakah indah rupa dari rasa??haha...

KAMIHIDUP berkata...

untunglah semua. :)

DanieL AdiE berkata...

Setelah sekian lama menghasut, akhirnya berjaya jugak kan..

tahniah..

and thanx so much sebab menukarkannya on behalf of me..

Memang tak geti!

Ca Cik Duyung berkata...

masing2 femes emes boleh la pakai domain.hihi..

sedapnye la hai coklat tu..10 org makan? betol2 muak gamaknya...

najihah sahami berkata...

Hahha..bila nak share duit job tu zami???menunggu nihh.

::FAIZ FARISH:: berkata...

wah kek cheese. i love it...

ko tak nak blanje aku?

Reen berkata...

untungla dapt duit. haha .jom2 shoppinggggg

hafiz hafizol berkata...

mintak skit!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

pas ni buat laa utk patik plk ek...

COngrate ADIE.com!!!

zainatul abu bakar berkata...

untunglah adie sbb zami tlg tkrkan domain..untunglah zami sebb dapat duit..bak kata org, semua untung untung belaka lah,hahahaha

Rtp Farra Arisha berkata...

choco cheese cake is super marvellous. no objection as for me wkwkwkwk

Syahbinar Shuib berkata...

bestnyee bila dah ada domain sendiri.
bila kite plak nak ada taktau la, haha..

Ms Bery berkata...

wah bestnyer makan.. Nyum2...

::cik asha:: berkata...

cheese cake cepat muak..tp kadang2 cedappp jugak..hihihi

LynN LoLa~~ berkata...

ehhh sedap jelaa choc cheese cake tuuuuu. i'm craving for more okeh! ;D

feyqa iyra berkata...

oh my favourite cake ~ grr ~ bile tgk gmbr tuh... dlm hati kata.. "esk kna p beli..." XD

Khairul Izzadyudin Kamis berkata...

ha,aku kalao muak atau x muak aku bantai je makan selagi x habis.. . haha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com