Khamis, 19 Januari 2012

Cuti Di Malaysia

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Esok lepas sekolah aku akan bertolak ke salah satu destinasi percutian yang terdapat di Malaysia. Aku rasa kau dah boleh agak dah kat mana. Tapi aku tak nak bagitahu lagi. Seperaizzz! *gaya Eric Leong

So, aku akan habiskan cuti sempena Chinese New Year ni kat sana. Tapi aku bukan pergi sorang sorang. Aku pergi dengan empat orang kawan aku yang lain. Eh. Kau takde plan nak pergi mana mana ke? Well. Time cuti ni la nak manja manjakan diri. Time kerja nanti takde masa nak manja manjakan diri ni. Tak gitu ling? Okay la. Nanti aku sambung cerita ye? Tunggu aku balik nanti.




potpetpotpet : Nak join? Okay. Aku ajak ajak ayam je.

29 ulasan:

Syafiq Ahadin berkata...

saya pula pegi melaka.... huhu! nak jumpe!

nizam berkata...

ade kenduri kt kg....lagi best,hahaha
btw pegi mne?mesti pulau erk..having your free stress day on your vacation :D

aydah ahmad berkata...

KURUSKAN BADAN lettew ! nati boleh pnggil moks lagik ;pp

fyna berkata...

waaaa...cuti2 g mana nih?





fyna singgah n follow blog nih...
jemput join segmen bloglist fyna...
:)
http://blogfyna.com/bloglist-blogfyna-2012/

najihah sahami berkata...

haha..sama la...esok gerak ke satu destinasi gak. nak lepas semuaaa stressss!

izfanora berkata...

selamat bercuti dan merehatkan minda.. :)

Meow Meow berkata...

i pun nak pegi bercuti jugak. :)

El-Janna berkata...

untunglahhhhhhhhhhh~

Jojo berkata...

zamie, sy tau kmu nk g mana~~ hehe~~
enjoy ur holiday~~ ^^

[z@ck] berkata...

have a nice holiday bebeh!

myravea berkata...

Takkan berempat je? meh nak join sekaki sepayung..kuikui :p

A'iyn Raidah berkata...

HAi cikgu Alauddin :)

Anwar Naim berkata...

slamat berjalan2 :)

cik eka berkata...

wahhh nak ikot..
cuti ni tak blek kg pn dok kt merlimau je
sobs2
ngeh3
:p

Ieka Luvika berkata...

saya pegi Jogja :)









tipu je :'D

Azhafizah[フィザ] berkata...

xplan lagi kemana..sure merata tempat penuh sesak..hehe..btw,enjoy your cuti

aRry ReNnwooD berkata...

whoaa..cuti2 malaysia lah nie..hehe...ape2pun slmt bercuti k..have a nice day and jgn lupa entrykn crta psl cuti..haha..tc bro..

syirah rasid berkata...

saya g Gombak. masok belajar semula T.T

suzie rahman berkata...

hamboiii best r g bercuti.

DanieL AdiE berkata...

Nak g mane???

Nak ikut!!!!!

Nurul Iman Rosman berkata...

alaa, citer je lah pegi mane.
excited nak tau ni. hehe ;)

widiea azira berkata...

balik kampung!

Aliff Haikal berkata...

pulau lettewww haha

Joe_Hans berkata...

hencik johan balik kampung.. 2 jer yg mampu... hohohohoh

shera haifa berkata...

sy g kelantan. balik kg.. haha

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Walah~ Best nya p honeymoon dengan Adie! Nak ole ole. Tadi dah kirim kat Adie, nak kirim lain dengan kau lah Zami :D

mira maisara berkata...

cehh..tak ape la..kite sambut raya cina sambil makan limau kt umah aje lahh..huhu

Blogger bernama Zam ! berkata...

happy holiday la cekgu ! ^^

ketikketok berkata...

Another world's wonders in the making.. Gallery BiGDee House of Magic Potions world's first nano microfungus potions- Taman Royal Lily, Tanah Rata. Come and experience the wonders!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com