Jumaat, 6 Januari 2012

Belailah Perut Anda Sebelum Perut Anda Dibelai

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!


Alhamdulillah. Setelah sekian lama aku tunggu, prosperity chicken burger is back! Bila aku tahu je prosperity chicken burger ni dah keluar, aku terus serang kaunter mekdi yang berdekatan. Eh. Kejap kejap. Kenapa aku excited semacam je ni? Sebab aku tak makan daging! So, aku memang tak makan prosperity beef burger tu. Aku tengok je kawan kawan aku makan sambil menelan satu liter air liur. Kejam betul dorang boleh buat tak tahu je makan depan aku? Grrr... Nasib la prosperity chicken burger dah keluar, dapat la aku melempiaskan nafsu makan aku yang selama ni aku tahankan.

Eh. Ada yang kata prosperity burger ni banyak sangat black pepper dia. Tapi takpe la kot sebab kau bukan makan selalu kan? Kalau kau nak tahu, salah satu kebaikan black pepper ialah dia dapat membantu sistem penghadaman di samping mengandungi antioksidan. Macam pernah dengar pasal antioksidan kan? Iklan nescafe! Yes. Okay. Siapa nak belanja aku prosperity chicken burger esok?



potpetpotpet : Belailah perut anda sebelum perut anda dibelai.

42 ulasan:

Azhafizah[フィザ] berkata...

peberet dah muncul kembali..selamat membelai perut yang ramping ^__^

widiea azira berkata...

yeah...best giler,esok sy belanja lagi..eh!! haha

shera haifa berkata...

owhh xmkn daging.. tkpe yg ayam pun best gak asl prosperity je. pedas2 pun best!!

.:iQeLLypEri:. berkata...

cabaran 14 hari nestle bliss.. :p
konpem lahhh..

zizidiazora berkata...

jom..jom..jom.....apa tunggu lagi...

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

oh x makan daging ke? boleh la jadi housemate kitorunk..sebab kitorunk slalu makan ayam je..respect other religion kan.. :)

Fixx berkata...

yang sedap fun fries new version tu kan!!

CekbOlat-bOlat berkata...

eh? tak makan lgi.. asl nk belai dh? aiyoo..

asl tak makan dging woi? haha

atika ruslan berkata...

jom2 ..he2..sedap nye tgk twister fries 2..

Rtp Farra Arisha berkata...

TEMPTING.

Gadis Pantai Timur berkata...

akhirnya tercapai jugak hasrat nak makan prosperity tu..Tahniah2..

Umar Kadir berkata...

when umm meets aahh! haha

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

ttibe lapar plak kan tgk gmbr kt ats niee..#pffttt =.=

syabab berkata...

burppp..kenyang dah telan prosperity... xleh nk belai perut kene belai dada sbb sendawa....hehe

Syahbinar Shuib berkata...

whahah.. hari tu makan prosperity ni sampai meleleh air mata, sebab tak tahan pedas!
black pepper banyak sangat ;D

Liya Laa berkata...

Aritu aku bantai prosperity chicken dkt LCCT gila pedas. 10x berhenti. Haahaha

Syafiq Ahadin berkata...

lalala! hari tu makan. sedap dan pedasssssssssssss!!!!

Rozuan Ismail berkata...

ok.aku kena santap yg ini jugak.ari tuh g mcD.ingatkan dah ada chicken.belom lagi

niezam berkata...

kurang menyukai prosperity sebab pedas kot. takbest kat situ. samela cam aku, aku prefer chicken :))

aRry ReNnwooD berkata...

whoaa..sdapp tuh..huhu....nyum nyum..bak kata perut kan heehehe

Aliff Haikal berkata...

dah terlebih belai T_T

cik misi berkata...

eh same la kite x mkn daging...x sempat lagi nak pi mkn

hazanis berkata...

auww..mengidam...T____T

izuddinrahim berkata...

ahaha. air tu mebeles. masam nak mampus. berry terus aku. haha

Honey Kumicky berkata...

wa...serang McD laju2...

Terbang Bersamaku berkata...

sy pulak tak minat sgt prosperity buger nie, sbb banyak lada hitam..(perut alergik bila mkn lada hitam...huhu...)

laskar pelangi berkata...

yummy:))

Yeah, saya! berkata...

Sama ! Tunggu punya Tunggu, sekali ayam dah berkokok.. Huhu

Ms Bery berkata...

aah dila rase yang ayam punyer dieorang letak banyak black papper la.. tpi best gak makan.. :D

El-Janna berkata...

arghhhhhhhhhhhhhhhhhh geramnya,, lapar terus

Fara E's berkata...

nak jugak -,-

Reen berkata...

makan makanan ber'black pepper' akan trigger rasa nak kentut. hahah

Fara Zakaria berkata...

You tak boleh makan daging, I pulak tak boleh makan ayam. Okay lah tuh, you treat I prosperity beef burger then I pulak treat you prosperity chicken burger, hihi.

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Tak nak belanja, sebab Shag tak makan mekdi. Bluerk~

*nampak sangat statement tu dusta haha

Entri Terbaru Shag Yahaya

Muhammad Mustaqim Razali berkata...

prosperity chicken burger awesome...
lapa nie

FarhanaDr berkata...

Sayangnya.. Saya tak reti makan prosperity.. Makan sekali je dulu pastu tak leh terima dah.. Sebab? Rasa black pepper yang kuat.. Hehe.. :p

ikan berkata...

yg ayam punya tue macam extra rasa black pper. pedas sgt.hehe

ila berkata...

x makan daging? rugi lah..

pnerangan antioksida cm cikgu science ea.

agak masalah berkata...

susah nak dapat makan prosperity burger yang sedang2 rasanya. x pedas & terlampau pedas

aira shahira azmi berkata...

ha?link blog un x leh la ea?

najihah sahami berkata...

nikmatilah prosperity smpai buncit ye zami..

najihah sahami berkata...

nikmatilah prosperity smpai buncit ye zami..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com