Selasa, 27 Disember 2011

Siapa Nak Dengar Sangat Suara Aku Semalam?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Siapa nak dengar sangat suara aku semalam? Baik mengaku sekarang! Mengada ngada pulak kan? Tak pasal pasal aku kena upload video kat bawah ni. Haha. Video kat bawah ni takde la video sangat sebab masa ni aku nak cuba dengar kat mana aku flat or sharp sebab aku ni selalu sangat sumbang bila menyanyi. So, nak tak nak, aku kena rakam apa yang aku menyanyi. Dan kalau kau nak tahu atau kau tak nak tahu ke ada aku kisah sebab aku nak bagitahu part aku menyanyi cuma satu verse ni je sebab tu je yang aku terdaya.


Tak payah nak komen apa apa sebab aku tahu suara aku macam mana. Senyap senyap je la ek? Haha. Okay la. Aku dah start malu dah ni. Sekian. Wabillahi taufik wal hidayah wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Eh? Macam nasyid kan?



potpetpotpet : Siapa tahu lagu Muhasabah Cinta ni?

44 ulasan:

Mra Mastura berkata...

haha terkejutttt ade org matikannn tu!!!!

kite suke lagu ni memang. :)

FaiZaH Fyn berkata...

dengar macam suara mawi hehe

Umar Kadir berkata...

wah! not bad ape!! jgn malu okey!

chemija berkata...

ok la tu :)

Azhafizah[フィザ] berkata...

wahh..nak request lagu boleh?

Syazana Nazri berkata...

terima kasih zami. mcm tetahu jeh. kikiki

zizidiazora berkata...

tak payah review sbb dah tau vokal zami memang best..

onie berkata...

ehem! thank you...dapat jugak dengaq, onie la tu request suh upload,tak caya p cek balik komen semalam,and sampai hati kata den mengada,dush!hahahhaa..tak penah dengaq,first time ni,hiks :)

Scha Lalala berkata...

cewahh, sedapp suara! hehee eh last2 boleh ttp gitu pulak kan.. hehee ;D

cik Dil berkata...

terkejut mak..=.="

ehh, ok what..best2..nk yg full pelis..hehehe

El-Janna berkata...

first time dgr lagu ni..^^ awat siket je^^

k''N berkata...

wow ! awesome lahh, nak request lagi bolehh, ?? full song plishhh !! :D EHEHEH

CekbOlat-bOlat berkata...

pewwitt.. suara ngancam doee.. kehkehkeh.. bley tahan ^^

Rtp Farra Arisha berkata...

what such a TIP TOP and MANTAB voice! :)) talented guy you're, right?

Miera Aziz berkata...

Wah! Suara dia best laa! ;DD

::cik asha:: berkata...

baru nak feeling2 dengar..sekali dh abes..

ayie berkata...

hahahahhahahaha

tengah mendengar lampumenyanyi..

ada tangan menyerang..arghhh!!!

siti hidayah berkata...

@Miera Aziz Best! nanti buat lah yang full pulak. muka jangan lupa tunjuk tau :)

mimosa berkata...

cdap hape suara awk..!!he3

Aliff Haikal berkata...

terkejut nak terberak part last tu . hahaha not bad what

Gadis Pantai Timur berkata...

Kenapa suma stengah Minit je.??x sempat nak menghayati lagu feveret..

~roslinda~ berkata...

nice voice!XD

syabab berkata...

alorh sekejap jew br nk hayati suara uh..hihi btw suara sedap nk ckp gk ade syabab kisah?haha..

Hanih Borhan berkata...

not bad apa...

sumaiyah mokhtar berkata...

hehehe nice, rakam muka tengah nyanyi pulak :)

nurinalyani berkata...

ahaha,,ok ajek, ;) malooo-malooo pulak eyh,aha

Umie Artoqiemie berkata...

laaaahh kenape siket je?? huihuihui...
sumbangg sungguh .. bile nak wat album?

javanese DOVE berkata...

eh,jap..jap.
suara siapa tadi?

asmawi bin ani ek?
tapi mcm suara hizami rahim pun ada sikit.


haha.


ok apa!
best!

Fara Zakaria berkata...

Seronok dgr org menyanyi sambil tgk lampu. Mmg sampai lagu tuh dlm jiwa :D

Anyway, great voice !

noreenrara berkata...

tgh best best dgr lagu..tibe2 ade yg dtg menyerang..
hehe :D

niezam berkata...

ok je. ada harmoni. hehe. puji ikhlas ni. :))

cik maisharah berkata...

sedap la zami..nk dgar life pulak

halizab ツ berkata...

lagu nih best ^^


Butir-butir cinta air mataku
Teringat semua yang Kau beri untukku
Ampuni khilaf dan salah selama ini
Ya ilahi.... :D

Az Meeda berkata...

woww!!.. great! not bad..

Honey Kumicky berkata...

pergghhhhh..terkelu...

ratu zuleyqha berkata...

suara sedap, tp npe nmpk pintu je ?? hehe :P

hudahassan berkata...

@cik maisharah
waaahhhh , dgr live arituh lagi sedap . kate pon live kannnn . =______='

Joe_Hans berkata...

zami, sila buat full version!!! hahaha...

widiea azira berkata...

amboi!! cepat kemain matikan yer..hishh lom puah agy dgr..

aRry ReNnwooD berkata...

bgus suara ko bha..hehe

::FAIZ FARISH:: berkata...

boleh tahan

Gua berkata...

wahh, sanggup tu upload video kat sini. hehe =)

shera haifa berkata...

suka lagu tu.,, besr juga laa suara yang menyanyi tu..:)

Blogger bernama Zam ! berkata...

ok ape , buat la cover lagu terossss hahaha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com