Selasa, 6 Disember 2011

Hidup Tanpa Internet

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Aku rasa sangat pelik bila dah dekat seminggu aku tak update blog. Kau tak rasa pelik ke? Atau kau rasa sayang kan? Rasa sayang hey rasa sayang sayang hey! Boleh? Actually, aku sekarang tengah busy dengan latihan untuk satu pertandingan. Nak tahu pertandingan apa? Eh. Mesti kau tak nak tahu kan? Okay. Bye!


Mula mula aku ingat aku tak boleh survive nak hidup tanpa internet. Tapi? Aku tengok aku hidup je sampai sekarang ni? Siap boleh update entri baru lagi setelah seminggu tak dapat internet. So, siapa kata kau tak boleh hidup tanpa internet? Tolong jangan percaya sebab semua tu tahyul semata-mata. Sekian. Terima kasih. Lain kali aku sambung ye? Talian internet ni akan terputus laju laju lepas aku tekan publish.



potpetpotpet : I miss the old days.

38 ulasan:

Syafiq Ahadin berkata...

eh, ada nama saya. :)

ayie berkata...

haha zaman sekarang dah maju..mana-mana pon leh update facebook or online..haha

Rtp Farra Arisha berkata...

oops! you get a very hectic life lately. hoping you being happy doing the activities around you..

zizidiazora berkata...

Kenapa zami. apa sudah jadi dengan line internet zami.

faizal mohd berkata...

syafiq ahadin sangat cergas. dapat no.1 komen. HAHA.

selamat menjalan latihan nasyid dengan jayanya ye tuan tanah. <--agak skema ayat ni. :p

DanieL AdiE berkata...

All the very best!

Lea Isnawi berkata...

hidup tu memang hidup

cume ta best sgt kan

hihi

Leods berkata...

pernah rasa masalah tu..tapi aku sangat kerinduan..haha

widiea azira berkata...

lorrrr..bgtau la latihan ape..

aydah ahmad berkata...

mokss mane pergi . rindu taw . uhukk !

[z@ck] berkata...

me cannnot live w/o internet =/

ishiko berkata...

tu semua atas kita yg tentukan..
biasa ke tak..
boleh aje kan.. huhu

Nurul Iman Rosman berkata...

same lah, penah jugak rase macam dah lame sangat tak on9.
macam tak boleh dok diam jugak lah kalau sehari tak on9.

tapi at the last, hidup je. hehe ;)

MiSz fiFiEyQa berkata...

susah la kalau xde internet...memang boleh hidup tapi macam tak lena tido..ecehh...poyo pulak..haha

Syafiq Ahadin berkata...

@faizal mohd well, that's me. Hek3! :)

ANISA berkata...

dengan update status tu je,dah ramai like?? giler hebat!! (excited)

Noorsha Muhamad berkata...

haha..pertandingan ape tu??cepat plak nk sign out ek..hehe..

@ Syima Raaif @ berkata...

saya masih boleh hidup kalau tak de internet,,tapi tak boleh hidup kalau tak de makann :D

Azhafizah[フィザ] berkata...

tahu dah bz..agak jarang kalau zami tak online..internet ade ke tak boleh je hidup dan tebukti macam zami cakap tu..mungkin kurang sosial dalam alam maya je..alam realiti ok je kan ^__^

Joe_Hans berkata...

hahaha...sabarjerla.. :)

syabab berkata...

all d best bro... gud luck for the competition..

Aliff Haikal berkata...

hahahahahhaha serious ohh , dulu fk kalau tak online fb sehari boleh jadi gila , tapi rupanya tu tahyul semata ==' haha

nasha sanza berkata...

kalau tak de udara baru tak boleh hidup....

far_east berkata...

hehe ayat zami agak melucukan..buat akak tergelak jer..ermm pertandingan apa tue yg zami dok berlatih?

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

tahyul itu khurafat!!!hehehe

::FAIZ FARISH:: berkata...

kenapa line internet ko?

Umar Arlee berkata...

haha! ada2 je hizami ni!

shandye. berkata...

try living without internet for the whole semester's break.

then baru leh kompelin n moan on how the internet had totally affected your life and made you attached to it...

=)

Blogger bernama Zam ! berkata...

tu yg pelik sikit 6 hari kot tanpa update blog , selalunya pantang miss sehari, mesti update kan , haha.
apa apa pun , wecome back n all the best for ur 'pertandingan' misteri ..:D

najihah sahami berkata...

ahaha..dan dan je...pertndingan apa zami?jeng jeng jeng!

najwa aminah abas berkata...

aku boleh tak online berbulan. aku da biasa. aku old school.

Gadis Pantai Timur berkata...

orang cari duit guna internet xleh hidup.huhu

♥e'in♥ berkata...

sape jela yg xleh hidup tanpa internet ek..

Syahbinar Shuib berkata...

aaaa... tau2, rasanya pertandingan nasyid kan..kan..?

Finaz Jaafar berkata...

mesti la bole hidup zami..terseksa jiwa raga sket la..hahah

[PCL] berkata...

kekadang ada kalanya memang mcm tu tapi ada baiknya jagan sampai jadi mcm tu...salam singgah BW.

javanese DOVE berkata...

eleh,tak bayar bil internet leteww.



HAHA.

Puteri Iqa Izyan berkata...

hehe. kalau takde internet, boleh je. tapi bile internet depan mata, sayang nak tinggal. hoho

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com