Jumaat, 30 Disember 2011

Aku Pilih Osbon - Maharaja Lawak Mega

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Aku nak cakap pasal final Maharaja Lawak Mega malam ni. Tinggal empat buah kumpulan sahaja lagi iaitu Osbon, Boboi, Saehu dan Syok. Bagi aku, juara Maharaja Lawak Mega ni boleh jadi milik Osbon atau Boboi. Saehu dengan Syok? Penyeri majlis je kot. Errr... No offense please. So, aku pilih Osbon!


  • Aku suka dengar loghat Abon. Aku boleh gelak dengar cara dia cakap even dia tak buat lawak. Dan gaya dia memang nampak bersahaja bila buat lawak.
  • Gigi Os ni boleh kata macam maskot Osbon la. Aku rasa hampir setiap minggu gigi Os tu jadi mangsa kritikan Abon.
  • Nampak Abon dengan Os ni serasi bila kat atas pentas Maharaja Lawak Mega tu.
  • Masa mula mula gelanggang Maharaja Lawak Mega ni dibuka, aku tak nampak yang Osbon boleh menang pertandingan ni. Osbon ni macam orang putih kata the dark horse dalam Maharaja Lawak Mega ni sebab penonton selalu lebihkan Boboi. Tapi sekarang Osbon dah jadi pilihan utama untuk menang pertandingan ni.
 
So, kita tengok la malam ni rezeki siapa jadi juara Maharaja Lawak Mega. Adakah Osbon? Atau Boboi? Mungkin Saehu? Atau Syok? Eh. Tengok je la! Sibuk je nak main teka teki siapa yang menang. Ada dapat duit ke kalau kita teka betul siapa yang menang? Haha.



potpetpotpet : May the best man win!

16 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

Salam moga osbon blh menang.

Fara E's berkata...

saya nak BOBOI , haha

ayie berkata...

yeah dapat tgok on9..haha

Honey Kumicky berkata...

Sapa2 pon blh menang..heehee..

yg pnting lawak mesti terbaekkkk...

ANISA berkata...

nanti gtaw la ek sape menang....tak le nk tgk..maklum la,duk hostel...
='(

zainatul abu bakar berkata...

wah..tahun baru,header pon baru! nice3

Fixx berkata...

osbon boleh lah!!
aku pun sokong osbon

hudahassan berkata...

@Fixx
Tuh ar , kite tgk rezeki spe MLM kannn . :)

Joel Leslie berkata...

OSBON AKAN MENANG!!

nazwin berkata...

boboi menangggg!

Azhafizah[フィザ] berkata...

osbon dan boboi..mana mana menang pun dah ok da^_^

zizidiazora berkata...

semua ada kelebihan masing2 cuma yang pasti lawak mereka terbaik.

aRry ReNnwooD berkata...

hahahaha..terbaekk arr..hihi

widiea azira berkata...

alamak! sy x layan. .so xtaw siapa bakal menang

Cik Carrot Susu berkata...

tahniah!!! memang osbon menang!!!

Chenal berkata...

Tuan tanah berjaya meneka dengan tepat! Tp sayang 2nd round Abon..x masuk lagu daaa

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com