Jumaat, 30 Disember 2011

Aku Pilih Osbon - Maharaja Lawak Mega

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Aku nak cakap pasal final Maharaja Lawak Mega malam ni. Tinggal empat buah kumpulan sahaja lagi iaitu Osbon, Boboi, Saehu dan Syok. Bagi aku, juara Maharaja Lawak Mega ni boleh jadi milik Osbon atau Boboi. Saehu dengan Syok? Penyeri majlis je kot. Errr... No offense please. So, aku pilih Osbon!


  • Aku suka dengar loghat Abon. Aku boleh gelak dengar cara dia cakap even dia tak buat lawak. Dan gaya dia memang nampak bersahaja bila buat lawak.
  • Gigi Os ni boleh kata macam maskot Osbon la. Aku rasa hampir setiap minggu gigi Os tu jadi mangsa kritikan Abon.
  • Nampak Abon dengan Os ni serasi bila kat atas pentas Maharaja Lawak Mega tu.
  • Masa mula mula gelanggang Maharaja Lawak Mega ni dibuka, aku tak nampak yang Osbon boleh menang pertandingan ni. Osbon ni macam orang putih kata the dark horse dalam Maharaja Lawak Mega ni sebab penonton selalu lebihkan Boboi. Tapi sekarang Osbon dah jadi pilihan utama untuk menang pertandingan ni.
 
So, kita tengok la malam ni rezeki siapa jadi juara Maharaja Lawak Mega. Adakah Osbon? Atau Boboi? Mungkin Saehu? Atau Syok? Eh. Tengok je la! Sibuk je nak main teka teki siapa yang menang. Ada dapat duit ke kalau kita teka betul siapa yang menang? Haha.



potpetpotpet : May the best man win!

16 ulasan:

  1. yeah dapat tgok on9..haha

    BalasPadam
  2. Sapa2 pon blh menang..heehee..

    yg pnting lawak mesti terbaekkkk...

    BalasPadam
  3. nanti gtaw la ek sape menang....tak le nk tgk..maklum la,duk hostel...
    ='(

    BalasPadam
  4. wah..tahun baru,header pon baru! nice3

    BalasPadam
  5. osbon boleh lah!!
    aku pun sokong osbon

    BalasPadam
  6. @Fixx
    Tuh ar , kite tgk rezeki spe MLM kannn . :)

    BalasPadam
  7. osbon dan boboi..mana mana menang pun dah ok da^_^

    BalasPadam
  8. semua ada kelebihan masing2 cuma yang pasti lawak mereka terbaik.

    BalasPadam
  9. hahahaha..terbaekk arr..hihi

    BalasPadam
  10. alamak! sy x layan. .so xtaw siapa bakal menang

    BalasPadam
  11. tahniah!!! memang osbon menang!!!

    BalasPadam
  12. Tuan tanah berjaya meneka dengan tepat! Tp sayang 2nd round Abon..x masuk lagu daaa

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com