Rabu, 30 November 2011

Selamat Pergi Selamat Kembali

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Hari ni aku tak nak buat Wordless Wednesday sebab hari ni aku nak taip beberapa patah perkataan. Boleh ke tak? Eh. Ni blog siapa ni? Blog aku rupanya! So, aku tengah tanya diri sendiri la ni? Okay. Boleh ke tak? Boleh je. Tulis la apa aku nak. Demikian aku menjawab soalan aku tadi. Mesti kau tak faham kan? Skip je la perenggan ni.

Pada hari Ahad yang lepas, ibu dengan ayah dah selamat sampai dari Tanah Suci Mekah. Alhamdulillah. Terima kasih to all of you yang turut mendoakan keselamatan perjalanan ibu dan ayah aku dalam entri Doa Buat Ibu & Ayah.

Masa nak tunggu ibu dengan ayah keluar tu memang mencemaskan. Orang pertama jalan keluar, bukan ibu dengan ayah. Orang kedua jalan keluar, bukan ibu dengan ayah. Sampai orang yang entah keberapa entah aku still tak nampak batang hidung ibu dengan ayah. Adeh. Takkan aku salah masa kot? Atau ibu dengan ayah tertinggal flight sebab beli keropok lekor kat tepi jalan ke mana la tahu kan? Errr... Pelik je teori aku?

Setelah hampir satu jam berdiri kat tepi pagar yang macam tengok konsert kat bahagian depan sekali tu, finally ibu dengan ayah memunculkan diri masing masing.

Macam kenal je?

Alhamdulillah. Ibu dengan ayah dah sampai dengan selamat.

Mereka yang turut hadir memeriahkan majlis hari jadi. Eh?

Aku malas nak setting rambut.



potpetpotpet : Makan sedap sedap je sekarang.

41 ulasan:

  1. alhamdulillah :)
    budak dua orang tu comel .
    haha . tu je nak cakap

    BalasPadam
  2. uhukk ! bestnyee . eh mokss ! kemsalam una ! ahak ! una comel dari abgnye y moks itu . sekian .

    *sedapkan makan buah delima . hikss !

    BalasPadam
  3. syukur alhamdulilah..
    :D nenek yana pun dah selamat pulang... :D
    picca last tu comel..sebab ada budak 2orang tu.. :D

    BalasPadam
  4. picca last tu.....
    comel nye budak 2 orang tu.. :D
    alhamdulilah..
    nenek yana pun dah selamat pulang..
    :D

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah..selamat sampai

    eh eh..comel je zami pakai spec :P

    BalasPadam
  6. alhamdulillah mak ayah hizami dah selamat sampai...

    slmt minum ayaq zamzam dan korma naa.. =)

    BalasPadam
  7. ALHAMDULILLAH :)

    mkan makan sedap pasnih gemok lhaa yek :P

    BalasPadam
  8. alhamdulliah ,

    *pssst cikgu zaimah dah ade 'hajjah' wuhuuuuu .

    BalasPadam
  9. Sebelom ni mkn x sedap ek?huhu

    BalasPadam
  10. alhamdulillah selamat sampai...
    teringat masa jemput parents di klia balik haji 2 tahun lepas hehe
    xD

    BalasPadam
  11. zami....siyes comey zami wt rmbut gitu. hehehe...

    suka la dia. lepas ni xde la makan bihun goreng lagi kan kan?

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah..selamat pulang..:)

    BalasPadam
  13. alhamdulillah semuanya dh selamat sekarang.

    tak perlu lagi makan bende yg pelik2 kan? hahaha.....

    BalasPadam
  14. alhamdulillah selamat sampai..kurang beban bapa muda skang..hehe

    BalasPadam
  15. alhamdulillah selamat semuanya..husna yang comel..kem salam ek :p

    BalasPadam
  16. alhamdulillah. penantian yng menyekasakan.

    btw, rambut tuu super pelik.

    BalasPadam
  17. alhamdulillah, semuanya selamat!

    BalasPadam
  18. alhamdulillah selamat sampai .
    btw, comel lah 2 orang budak kecik tu :)

    BalasPadam
  19. Alhamdullillah...lepas ni makan mihun goreng udang balik la kan.. :)

    BalasPadam
  20. alhamdulillah selamat depa smpai akhirnya...

    *lepas ni xde laa adegan buat beehoon gorg lg kn???hahah

    BalasPadam
  21. alhamdulillah selamat sampai dah..

    makan sedapsedap pasni, memanglah ~

    BalasPadam
  22. hey,adik perempuan ke tu?
    comel!

    BalasPadam
  23. alhamdulillah ur parents da selamat sampai. teringat masa last year my parents bru balik haji jugak smpai2 terus terpa peluk ayah siap kissing2 haha. padahal sblum ni malu2 je nk peluk ayah sndri kn.. =)

    BalasPadam
  24. dah merasa keadaan 'tiada' makpak utk sementara kan?
    oleh itu, tambah2 lg la menghargai mereka berbanding sblm ni k?

    hizami anak yg baik :)

    BalasPadam
  25. selamat kembali :) have a great day! :D hehe

    BalasPadam
  26. pic last tu... sweet la girl tu...

    BalasPadam
  27. Alhamdulillah semua dah selamat sampai =))

    eh. muka zami nerd je. haha. una comel :D

    BalasPadam
  28. alhamdulillah.

    entry ni baru boleh masuk blog zami.

    entry2 lepas kenapa entah.tak boleh masuk. dia loading tapi tak keluar2 pagenya. putih blank je. stress. haha !


    nasib baik ni boleh masuk. huhu

    BalasPadam
  29. wahh dah balik rupanya.. alhamdulillah~~

    wah comel la adik ke tu??

    BalasPadam
  30. syukurlh dh slmt smpai..lpas nie jan sedih2 lg k..hehe...its so nice..ttba rndu parents yg jauh plak..huhu

    BalasPadam
  31. amboi tomeynye udak 2 org uh..nk pinjam lh..huhu..

    BalasPadam
  32. syukur, alhamdulillah if your parents has safely arrived in malaysia! :)

    BalasPadam
  33. Alhamdulillah syukur pada Allah.
    Bukan rambut tak setting ni rambut serabai ker tapi elok je haha.

    BalasPadam
  34. alhamdulillah...selamat kembali ke Malaysia dri Tanah Suci Mekah ^^

    BalasPadam
  35. alhamdulillah..bergelar hajah n haji..tlg tnye eh budak lelaki sblah pintu tu ensem x? haha

    BalasPadam
  36. alhamdulillah sampai dgn selamatnya .

    BalasPadam
  37. alhamdulillah slmt pulang/..hehehe meriahnye...mst best

    BalasPadam
  38. alhamdulillah selamat sampai sini semula. (:

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com