Rabu, 30 November 2011

Selamat Pergi Selamat Kembali

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Hari ni aku tak nak buat Wordless Wednesday sebab hari ni aku nak taip beberapa patah perkataan. Boleh ke tak? Eh. Ni blog siapa ni? Blog aku rupanya! So, aku tengah tanya diri sendiri la ni? Okay. Boleh ke tak? Boleh je. Tulis la apa aku nak. Demikian aku menjawab soalan aku tadi. Mesti kau tak faham kan? Skip je la perenggan ni.

Pada hari Ahad yang lepas, ibu dengan ayah dah selamat sampai dari Tanah Suci Mekah. Alhamdulillah. Terima kasih to all of you yang turut mendoakan keselamatan perjalanan ibu dan ayah aku dalam entri Doa Buat Ibu & Ayah.

Masa nak tunggu ibu dengan ayah keluar tu memang mencemaskan. Orang pertama jalan keluar, bukan ibu dengan ayah. Orang kedua jalan keluar, bukan ibu dengan ayah. Sampai orang yang entah keberapa entah aku still tak nampak batang hidung ibu dengan ayah. Adeh. Takkan aku salah masa kot? Atau ibu dengan ayah tertinggal flight sebab beli keropok lekor kat tepi jalan ke mana la tahu kan? Errr... Pelik je teori aku?

Setelah hampir satu jam berdiri kat tepi pagar yang macam tengok konsert kat bahagian depan sekali tu, finally ibu dengan ayah memunculkan diri masing masing.

Macam kenal je?

Alhamdulillah. Ibu dengan ayah dah sampai dengan selamat.

Mereka yang turut hadir memeriahkan majlis hari jadi. Eh?

Aku malas nak setting rambut.



potpetpotpet : Makan sedap sedap je sekarang.

41 ulasan:

|| amira || berkata...

alhamdulillah :)
budak dua orang tu comel .
haha . tu je nak cakap

aydah ahmad berkata...

uhukk ! bestnyee . eh mokss ! kemsalam una ! ahak ! una comel dari abgnye y moks itu . sekian .

*sedapkan makan buah delima . hikss !

alyana hamdan berkata...

syukur alhamdulilah..
:D nenek yana pun dah selamat pulang... :D
picca last tu comel..sebab ada budak 2orang tu.. :D

alyana hamdan berkata...

picca last tu.....
comel nye budak 2 orang tu.. :D
alhamdulilah..
nenek yana pun dah selamat pulang..
:D

Nazifa berkata...

Alhamdulillah..selamat sampai

eh eh..comel je zami pakai spec :P

Joe_Hans berkata...

selamat kembali....

far_east berkata...

alhamdulillah mak ayah hizami dah selamat sampai...

slmt minum ayaq zamzam dan korma naa.. =)

Athirah ' s berkata...

ALHAMDULILLAH :)

mkan makan sedap pasnih gemok lhaa yek :P

Blogger bernama Zam ! berkata...

alhamdulliah ,

*pssst cikgu zaimah dah ade 'hajjah' wuhuuuuu .

DanieL AdiE berkata...

Sebelom ni mkn x sedap ek?huhu

Eazy Izzuddin berkata...

alhamdulillah selamat sampai...
teringat masa jemput parents di klia balik haji 2 tahun lepas hehe
xD

najihah sahami berkata...

zami....siyes comey zami wt rmbut gitu. hehehe...

suka la dia. lepas ni xde la makan bihun goreng lagi kan kan?

Mia Meymi berkata...

Alhamdulillah..selamat pulang..:)

zizidiazora berkata...

alhamdulillah semuanya dh selamat sekarang.

tak perlu lagi makan bende yg pelik2 kan? hahaha.....

ayie berkata...

alhamdulillah selamat sampai..kurang beban bapa muda skang..hehe

Azhafizah[フィザ] berkata...

alhamdulillah selamat semuanya..husna yang comel..kem salam ek :p

Syafiq Ahadin berkata...

alhamdulillah. penantian yng menyekasakan.

btw, rambut tuu super pelik.

Umar Arlee berkata...

alhamdulillah, semuanya selamat!

Qyla berkata...

alhamdulillah selamat sampai .
btw, comel lah 2 orang budak kecik tu :)

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

Alhamdullillah...lepas ni makan mihun goreng udang balik la kan.. :)

kechixx berkata...

alhamdulillah;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

alhamdulillah selamat depa smpai akhirnya...

*lepas ni xde laa adegan buat beehoon gorg lg kn???hahah

ishiko berkata...

alhamdulillah selamat sampai dah..

makan sedapsedap pasni, memanglah ~

javanese DOVE berkata...

hey,adik perempuan ke tu?
comel!

nazwin berkata...

alhamdulillah ur parents da selamat sampai. teringat masa last year my parents bru balik haji jugak smpai2 terus terpa peluk ayah siap kissing2 haha. padahal sblum ni malu2 je nk peluk ayah sndri kn.. =)

Ri berkata...

dah merasa keadaan 'tiada' makpak utk sementara kan?
oleh itu, tambah2 lg la menghargai mereka berbanding sblm ni k?

hizami anak yg baik :)

Joel Leslie berkata...

selamat kembali :) have a great day! :D hehe

::FAIZ FARISH:: berkata...

pic last tu... sweet la girl tu...

Puteri Iqa Izyan berkata...

Alhamdulillah semua dah selamat sampai =))

eh. muka zami nerd je. haha. una comel :D

J.Syazwana berkata...

alhamdulillah.

entry ni baru boleh masuk blog zami.

entry2 lepas kenapa entah.tak boleh masuk. dia loading tapi tak keluar2 pagenya. putih blank je. stress. haha !


nasib baik ni boleh masuk. huhu

El-Janna berkata...

wahh dah balik rupanya.. alhamdulillah~~

wah comel la adik ke tu??

Kim Hyun Arry berkata...

syukurlh dh slmt smpai..lpas nie jan sedih2 lg k..hehe...its so nice..ttba rndu parents yg jauh plak..huhu

miszcrazy berkata...

amboi tomeynye udak 2 org uh..nk pinjam lh..huhu..

Rtp Farra Arisha berkata...

syukur, alhamdulillah if your parents has safely arrived in malaysia! :)

notacomei berkata...

Alhamdulillah syukur pada Allah.
Bukan rambut tak setting ni rambut serabai ker tapi elok je haha.

Aliff Haikal berkata...

ALHAMDULILLAH :)

Eida Arina berkata...

alhamdulillah...selamat kembali ke Malaysia dri Tanah Suci Mekah ^^

AmirahSM berkata...

alhamdulillah..bergelar hajah n haji..tlg tnye eh budak lelaki sblah pintu tu ensem x? haha

sYafIk-wAy berkata...

alhamdulillah sampai dgn selamatnya .

Edy Fee berkata...

alhamdulillah slmt pulang/..hehehe meriahnye...mst best

Mikah Lurima berkata...

alhamdulillah selamat sampai sini semula. (:

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com