+ -

Pages

Neelofa, Shylla Amzah, Stacy Atau ...

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Okay. Aku nak kongsi gambar gambar masa aku pergi AIM 18 hari tu. Tapi kali ni bukan gambar aku sorang je sebab kali ni aku nak tayang gambar aku dengan artis artis perempuan yang cun dan tak dilupakan jugak sahabat sahabat aku yang dikasihi sekalian. Hadirin dan hadirat yang dihormati, apa kata kita tengok gambar gambar kat bawah ni. Sambil sambil tu, kau rasa aku pilih siapa?


Neelofa...


...atau mereka?



Shylla Amzah...


...atau mereka?



Stacy...


...atau mereka?



Kau rasa aku pilih siapa? Neelofa, Shylla Amzah, Stacy atau mereka sahabat sahabat aku yang dikasihi sekalian? Kalau pilih ikut nafsu mesti la aku pilih Neelofa, Shylla Amzah atau Stacy. Tapi sekarang aku pilih ikut suka hati. Boleh? Dipendekkan cerita yang takde la cerita sangat aku telah pilih mereka sahabat sahabat aku yang dikasihi sekalian. Aku senang dengan dorang sebab dorang memang fun habis to spend time with, gila gila remaja, tak pentingkan diri sendiri dan sentiasa menghormati kelebihan dan kekurangan masing masing. Kepada Neelofa, Shylla Amzah dan Stacy, you guys memang cun habis! Terima kasih sebab sudi bergambar dengan Budak Lelaki Sebelah Pintu yang entah siapa siapa ni.



potpetpotpet : If you go looking for a friend, you're going to find they're very rare. If you go out to be a friend, you'll find them everywhere.
5 Budak Lelaki Sebelah Pintu: Neelofa, Shylla Amzah, Stacy Atau ... Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera! Okay. Aku nak kongsi gambar ...

39 ulasan:

RinsyaRyc berkata...

Ahah.. untung la gamba dengan retis.. eh, artis~

Syafiq Ahadin berkata...

o yeah! Nak pilih SAHABAT laa ofkos...! :)

ayie berkata...

stacy cun gilaaaaaaaaaaaaa..macam korea.. memang funsesangat dengan sahabat sekalian..

Mra Mastura berkata...

nape gmbr dgn stacy jauhh bangat?
nasib pilih mereka. ingat ade org lain td :D

friends are forever :)

yaya zulkiflei berkata...

sylla lha :)

she is incredible awesome women !

amier azrul alias berkata...

okay jeles -_-'

Ad Rifza berkata...

woww neelofa..hehe

Sarah Zulkipli berkata...

Bertuah lah dapat bergambar dengan rettis. Hahaha. :D

cik violet berkata...

@Mra Mastura

fuhh..cun ar

onie berkata...

@Mra Mastura neelofa cun ke eh?ramai kata cun,onie tgk biasa jak ...

aydah ahmad berkata...

huu ! jeless jelessss !! mokss tak aci ><

izzad b* berkata...

dtg lambt xsempat ambk pic :(

Umar Arlee berkata...

Quote potpetpotpet kali ni mmg terbaik!

zizidiazora berkata...

wow...neelofa tu beb...
tapi memilih rakan yang bergelar sahabat adalah keputusan yang terbaik. sahabat adalah mereka yang hadir waktu kita susah dan senang...

javanese dove. berkata...

tapi..bila 'di tinggalkan' sahabat mcm situasi sekarang,
rasanya tak salah kalau i pilih artis sebagai kawan.
dan masa tu nnt,jgn pulak keluar ayat 'ye la,dah kawan dgn artis kan skrg.mna nk igt kita ni'..


*sigh.

DanieL AdiE berkata...

Nak nangis..

Terbaru BEB!!

Reen berkata...

pilih mereka! haha. kawan susah senang jimba bersama best woo :)

nieysa:) berkata...

NEELOFAAA cun , stacy style ! <3muahaha !

neyra shazeyra berkata...

u duduk blue zone ke apa hahaa

Nazim Nasri berkata...

@nieysa:) Saya pilih SHILA AMZAH. bukan Shylla Amzah

Shy laaa. haha :p

Nasib baik ah masa malam rehearsal dapat jumpa Shila. Sebab masa AIM tak dpt jumpa heheh :D

FarhanaDr berkata...

Kita nak pilih encik Wan Fuuyoo laa.. Boleh tak? Kekekeke.. :p

Azhafizah[フィザ] berkata...

Nee yg santekk
shila yg comel
stacy yg kawaii
mereka yg superb BFF

p/s:setiap orang sgt penting dlm hidup ni..kan cikgu..hehe

sangat untung dapat jumpe mereka mereka semua kan..

Joe_Hans berkata...

neelofa cantik gler!!

mr.syazwan berkata...

gmbr kak melah napa x letak???

hahahaha

starzieti berkata...

syilla syilla. :D

::FAIZ FARISH:: berkata...

Shylla nmpk tak cantik dlm ni

Umie Artoqiemie berkata...

kau dengan stacy cam malu2 je haha

Blogger bernama Zam ! berkata...

dapat snap pic dgn STACY !!!
woahhh nest nya ......

cemburu ni ..
apa apa pun sahabat adalah pilihan utama .kan?

Syahbinar Shuib berkata...

ramainye kawan2 Zami yg pegi sekali :)

Mia Meymi berkata...

comelnya neelofa..;)

coklatberapi berkata...

wuuuuuu retis la...:D

Syafiq_Elf berkata...

i'm feel ssssssssssoooooooooooo jealous right now .. ahaha~

aliesha kirana berkata...

ambik 2-2 xleh ke? heehe. =_="

ishiko berkata...

ambuihh..

Mr feckry berkata...

neolafa tu seksi de

zainatul abu bakar berkata...

untung la orang tu dapat bergambar ngan artis2 yg cantik, cun, seksi..huhu jeles!

laskar pelangi berkata...

sahabat lagi terpenting kot weh:)

El-Janna berkata...

neelofa anggun. sylla peliks.. stacy cute^^

mereka semua owsome^^

Ardini Humaira berkata...

zami sesyuaiii la dengan neelofa..
ado can nih :D

< >