Ahad, 20 November 2011

Little Mix

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Okay. Aku nak update pasal perempuan perempuan kat bawah ni. Nampak tak? Tolong jangan tengok lebih lebih. Siapa dorang? Boleh sambung baca kat bawah. Silakan.


Kenal tak siapa dorang? Dorang ni Little Mix. Apa kaitan Little Mix dengan aku? Memang takde kaitan langsung sebab Little Mix ialah satu-satunya group yang tinggal kat dalam X Factor UK 2011 sekarang ni. Tapi aku target Little Mix yang akan menang X Factor UK tahun ni sebab aku nampak dorang paling banyak improve berbanding peserta peserta yang lain sepanjang pertandingan X Factor UK ni berlangsung. Apa yang menarik pasal Little Mix ni ialah dorang datang audition bukan sebagai satu kumpulan. Tapi judges nampak potensi yang ada pada dorang so judges berpakat gabungkan dorang sebagai satu kumpulan. Pada awal pertandingan, dorang guna nama Rhythmix tapi lepas beberapa minggu dorang decide nak tukar nama kepada Little Mix pulak. Mungkin lepas ni akan tukar kepada Streamyx? Siapa tahu kan?

Sepanjang tujuh musim X Factor UK berlangsung, takde satu group pon yang pernah menang pertandingan ni. Mungkin Little Mix bakal memecahkan rekod tersebut dengan memenangi X Factor UK pada tahun ni? Tuah ayam nampak di kaki, tuah kitkat ni m nasir kan? Jom tengok persembahan dorang baru baru ni:




potpetpotpet : Ni entri hiburan semata-mata.

19 ulasan:

cik violet berkata...

alamak..apesal xtau grup nih..hehe

DanieL AdiE berkata...

TAK TGK N X TAHU..

*sgt ketinggalan...

Mra Mastura berkata...

streamyx pun boleh -___-"

tgah layan vids dorg. best gak :D

aydah ahmad berkata...

uhukk . lagu dorang best-2 enn mokks ><

Reen berkata...

haha! tuah kitkat m nasir tu lawak! :P

Azhafizah[フィザ] berkata...

tak mungkinlah streamyx..hehe..btw dorang perfom best!

Joe_Hans berkata...

kenapa xtau aper2 nie?? =_='

ikan berkata...

mcm lbeyh gempak drpd one direction jea kann ..?

ishiko berkata...

little.... mix?

k.h.a.l.i.l.a berkata...

eh, best la diorang ni.

Zaira Fadzil berkata...

@ikancool! lawa lak tuh!

ayie berkata...

best..sgt cool

onie berkata...

okay baru tua,huhuhu T_T

onie berkata...

comel gila,hehe...macam geng wonder girl lak den nengoknya,haha

Syafiq Ahadin berkata...

bestttttttttttttt!!!!!!!!!!

cimOt berkata...

alahaiiii..tak tau laaaa

Ardini Humaira berkata...

jommjommm tengok :D

Blogger bernama Zam ! berkata...

nak godek godek pasal grup ni la ..
haha kesian , baru tahu .

i Pakcik Zharul berkata...

woot woot !
si rambot kelabu kelabelonde tu macam megan fox lah pulak sekilas pandang :)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com