Ahad, 13 November 2011

Kasut Tumit Tinggi Siapa?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!


Eh. Kaki siapa ni? Ada siapa tahu tak? Aku nak pulangkan kaki dia ni balik sebab dia tertinggal kaki dia kat Mid Valley semalam. Kau pernah nampak kaki macam ni kat mana mana blog tak? Kalau pernah, tolong bagitahu kat dia yang kaki dia tertinggal boleh tak?

Okay. Sila abaikan perenggan kat atas ni sebab takde isi penting langsung. Haha. Semalam aku dapat jumpa tuan punya kaki ni. Tapi aku tak nak bagitahu siapa dia sekarang. Esok esok la ek? For those yang macam kenal kasut tumit tinggi yang dia pakai tu mesti tahu siapa tuan punya kaki ni sebab dia pernah tayang kasut tumit tinggi tu kat blog dia sebelum ni. Tahu tak? Agak agak siapa?



potpetpotpet : Esok sekolah.

43 ulasan:

  1. fatin liyana or nisa kay kah? =)

    BalasPadam
  2. pemilik dia laki ke perempuan.okbai~

    BalasPadam
  3. nisa ke???atau kasut ko zami?ehehehhehe

    BalasPadam
  4. teaser2 lak encik ni..hahhahha

    BalasPadam
  5. dah la sama tinggi lepas tu boleh plak pakai kasut tumit tinggi..memang la kalah..haha

    BalasPadam
  6. Elehhh. Kaki Nisa Kay kan. Haaa tahu dah :P

    BalasPadam
  7. Nisa Kay kot. sebab die baru beli kasut ni ritu. hehe

    BalasPadam
  8. nampak dalam tv tadi u kena interview dgn krew astro awani kan semalam masa kat aim.. huhu

    BalasPadam
  9. Nisa yang suke menaip... :D

    BalasPadam
  10. nisa kay an an an..oyes!!!!

    BalasPadam
  11. saya mcm kenal je..nie gadis yg suka menaip tue eh??haha

    BalasPadam
  12. kasut nisa kay ni. heeeee

    BalasPadam
  13. ermmm x yah bagi tahu

    da ada org bg tahu da tu..

    haha

    BalasPadam
  14. The typing cinderella for sure!
    nisanisanisa

    BalasPadam
  15. N to the I to the S to the A

    N I S A !!!


    O.0'

    BalasPadam
  16. @mr.syazwan jawapannya nisa kay,sebab dia baru beli kasut tu kat calaman,auwwww!

    BalasPadam
  17. Kasut kelas! Saya suka kasut tumit tinggi!

    BalasPadam
  18. xde tajuk en3 nk wt sampai gambar kasut pun boleh tangkap muat?

    BalasPadam
  19. hahaa semua dah tau kasut nisa kay . huahuahua

    BalasPadam
  20. Yang penting, kasut tu cantik! Gorgeousss

    BalasPadam
  21. taw daaa...

    ala ala teaser ke nie?

    BalasPadam
  22. @Yong Sofea nisa kay..untunglah jumpa nisa kay..

    BalasPadam
  23. alaa , Nisa Kay punye. . .ngeee :D

    BalasPadam
  24. errr , aku tak tahu tp dorg ckp nisa kay , nisa lah tuh , haha

    BalasPadam
  25. kasut tumit tinggi biru milik gadis yg bernama.....

    BalasPadam
  26. aku rasa ni nisa lah .. hehe.

    BalasPadam
  27. she's sis nisa kay right? :) i've read post through bro daniel adie's blog. both of you're very lucky to meet her ^^

    BalasPadam
  28. aku rasa nisa kay laa.. huhu ^^

    BalasPadam
  29. dh tau dh tau!haha, cntk heels tu :))))

    BalasPadam
  30. haha , daniel adie nak bongkarkan siapakah pemilik kasut ini . :D

    BalasPadam
  31. haha , daniel adie nak bongkarkan siapakah pemilik kasut ini . :D

    BalasPadam
  32. kak nisa kay punye kakiii , haha

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com