Ahad, 13 November 2011

Kasut Tumit Tinggi Siapa?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!


Eh. Kaki siapa ni? Ada siapa tahu tak? Aku nak pulangkan kaki dia ni balik sebab dia tertinggal kaki dia kat Mid Valley semalam. Kau pernah nampak kaki macam ni kat mana mana blog tak? Kalau pernah, tolong bagitahu kat dia yang kaki dia tertinggal boleh tak?

Okay. Sila abaikan perenggan kat atas ni sebab takde isi penting langsung. Haha. Semalam aku dapat jumpa tuan punya kaki ni. Tapi aku tak nak bagitahu siapa dia sekarang. Esok esok la ek? For those yang macam kenal kasut tumit tinggi yang dia pakai tu mesti tahu siapa tuan punya kaki ni sebab dia pernah tayang kasut tumit tinggi tu kat blog dia sebelum ni. Tahu tak? Agak agak siapa?



potpetpotpet : Esok sekolah.

43 ulasan:

Suraya berkata...

fatin liyana or nisa kay kah? =)

Blog Fatin Fadhillah berkata...

nisa kay!:P

izzad b* berkata...

pemilik dia laki ke perempuan.okbai~

DanieL AdiE berkata...

SAYA TAU SAYA TAU..

Fiq Fikri berkata...

nisa ke???atau kasut ko zami?ehehehhehe

Aien Syafiqah berkata...

sudah tentu nisa kay .hehe

nurul afika berkata...

NISA KAY..haha ^__^

ummi rahimi berkata...

teaser2 lak encik ni..hahhahha

~naddy~ berkata...

nisa kay an? hehe

ainaamy berkata...

Nisa Kay !

ayie berkata...

dah la sama tinggi lepas tu boleh plak pakai kasut tumit tinggi..memang la kalah..haha

Syafiq Ahadin berkata...

tak tau!!!!!

Tasya A. berkata...

Elehhh. Kaki Nisa Kay kan. Haaa tahu dah :P

Puteri Iqa Izyan berkata...

Nisa Kay kot. sebab die baru beli kasut ni ritu. hehe

MiSsDazzling berkata...

Nisa kay lettew..kn?

nurul huda berkata...

nampak dalam tv tadi u kena interview dgn krew astro awani kan semalam masa kat aim.. huhu

Ms Bery berkata...

Nisa yang suke menaip... :D

widiea azira berkata...

nisa kay an an an..oyes!!!!

PiekaSahaja berkata...

saya mcm kenal je..nie gadis yg suka menaip tue eh??haha

liya alia berkata...

kasut nisa kay ni. heeeee

mr.syazwan berkata...

ermmm x yah bagi tahu

da ada org bg tahu da tu..

haha

Blog Fatin Fadhillah berkata...

nisa kay! :P

Zara berkata...

The typing cinderella for sure!
nisanisanisa

javanese dove. berkata...

N to the I to the S to the A

N I S A !!!


O.0'

onie berkata...

@mr.syazwan jawapannya nisa kay,sebab dia baru beli kasut tu kat calaman,auwwww!

Umar Arlee berkata...

Kasut kelas! Saya suka kasut tumit tinggi!

Hazriq Lee berkata...

xde tajuk en3 nk wt sampai gambar kasut pun boleh tangkap muat?

hannafauzann berkata...

hahaa semua dah tau kasut nisa kay . huahuahua

Yong Sofea berkata...

Yang penting, kasut tu cantik! Gorgeousss

Nazifa berkata...

taw daaa...

ala ala teaser ke nie?

Wan Ahmad Izudean berkata...

@Yong Sofea nisa kay..untunglah jumpa nisa kay..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

nisa kay rasanye!!!!

Blogger bernama Zam ! berkata...

alaa , Nisa Kay punye. . .ngeee :D

Fara E's berkata...

errr , aku tak tahu tp dorg ckp nisa kay , nisa lah tuh , haha

Azhafizah[フィザ] berkata...

kasut tumit tinggi biru milik gadis yg bernama.....

Umie Artoqiemie berkata...

aku rasa ni nisa lah .. hehe.

Rtp Farra Arisha berkata...

she's sis nisa kay right? :) i've read post through bro daniel adie's blog. both of you're very lucky to meet her ^^

Anif Abdullah| AA berkata...

aku rasa nisa kay laa.. huhu ^^

zainatul abu bakar berkata...

dh tau dh tau!haha, cntk heels tu :))))

Zharif Azis berkata...

nisa kay ^^

Aliff Haikal berkata...

haha , daniel adie nak bongkarkan siapakah pemilik kasut ini . :D

Aliff Haikal berkata...

haha , daniel adie nak bongkarkan siapakah pemilik kasut ini . :D

nurul diana berkata...

kak nisa kay punye kakiii , haha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com