Jumaat, 25 November 2011

Doa Buat Ibu & Ayah

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!




potpetpotpet : Husna dah banyak kali tanya bila ibu dengan ayah nak sampai.

30 ulasan:

Mra Mastura berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Rozuan Ismail berkata...

moga selamat sampai.kenapa byk sangat delay?

Suraya Aris berkata...

ada hikmah yang tersembunyi kat tiap tiap 'delay' tu. Allah maha mengetahui. may Allah bless both of your mom n dad :)

Joe_Hans berkata...

amin...

eddy syrol berkata...

doalah yg terbaik ye

si ngokngek berkata...

insyaallah,semuanya akan okay..

delay,delay tue untk tambah rindu hang,sja ja ujisikit perasaan tue kan..
hee:)

snadilaa berkata...

everythings will be okey abang zami , insyaallah :)

~naddy~ berkata...

@snadilaa

ins'alh semuanye oke.. amin =)

Nisa Kay berkata...

Hope parents Zami selamat sampai.. kesian lak kat Husna. huhuhuu~

ishiko berkata...

amin...
semoga segala nya selamat ^^

Azhafizah[フィザ] berkata...

sabar ye zami..insyaAllah semuanya selamat..aminn

Syafiq Ahadin berkata...

all be fine! InsyaALLAH. :)

aydah ahmad berkata...

moksss ! jgn sedih-2 ouh .
insyaallah ibu ngan ayah takde pape .
doa manyak-2 .

NiCk aMmA berkata...

insyallah.....

NiCk aMmA berkata...

insyaallah

Liyana Rahim berkata...

semoga semuanya selamat dan berjalan lancar..InsyaAllah :)

ikan berkata...

aloloeh sian husna, rndu kat parent dia.

insyallah, semoga perjalanan parents hizami selamat

aminn. :)

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

semoga semuanya selamat dan dipermudahkan segala urusan.

zizidiazora berkata...

penerbangan haji biasanya macam tu la disebabkan banyak kemungkinan samada kesesakan ruang udara or cuaca or flight condition, anyway kita sama2 mendoakan ibu dan ayah zami akan tiba di tanahair dengan selamat insyaallah.

noreenrara berkata...

insyaAllah sumenye akn ok..
husna dh rindu sgt..kesian die..huhu

|| amira || berkata...

insyaallah . amin ,

Rtp Farra Arisha berkata...

okay..hoping everything gotta be fine there..nothing to worry..berdoa agar mereka baik2 saja dan selamat sampai malaysia..:)

Fiq Fikri berkata...

insyallahh mak sama ayah ko akan smpai jgn risau,hanya berdoa mereka selamat smpai :)
amin...

Blogger bernama Zam ! berkata...

kami di sini semuanya doakan semoga everything went well okay .
inshaAllah . esok sampai la
cakap kat Husna , sabar banyak2 k .

gahara_az berkata...

Saya doakan semoga semua selamat.... sama lah dgn jiran zack... dah delay 3 hari dah....

sharul izam berkata...

amin..semoga cikgu zaimah selamat pulang..:)

Umar Arlee berkata...

insyaAllah dengan izin tuhan semuanya akan selamat. amin~

DanieL AdiE berkata...

Alhamdulillah..selamat sampai..

shera haifa berkata...

banyak betul dugaan dan halangan ya.moga kedua-duanya slmt smpai..juga buat smua yang pergi haji.. Insyallah..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

ya allah..semoga depa selamat semua...

*dh smapi kot..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com