Jumaat, 25 November 2011

Doa Buat Ibu & Ayah

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!




potpetpotpet : Husna dah banyak kali tanya bila ibu dengan ayah nak sampai.

30 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. moga selamat sampai.kenapa byk sangat delay?

    BalasPadam
  3. ada hikmah yang tersembunyi kat tiap tiap 'delay' tu. Allah maha mengetahui. may Allah bless both of your mom n dad :)

    BalasPadam
  4. insyaallah,semuanya akan okay..

    delay,delay tue untk tambah rindu hang,sja ja ujisikit perasaan tue kan..
    hee:)

    BalasPadam
  5. everythings will be okey abang zami , insyaallah :)

    BalasPadam
  6. @snadilaa

    ins'alh semuanye oke.. amin =)

    BalasPadam
  7. Hope parents Zami selamat sampai.. kesian lak kat Husna. huhuhuu~

    BalasPadam
  8. amin...
    semoga segala nya selamat ^^

    BalasPadam
  9. sabar ye zami..insyaAllah semuanya selamat..aminn

    BalasPadam
  10. all be fine! InsyaALLAH. :)

    BalasPadam
  11. moksss ! jgn sedih-2 ouh .
    insyaallah ibu ngan ayah takde pape .
    doa manyak-2 .

    BalasPadam
  12. semoga semuanya selamat dan berjalan lancar..InsyaAllah :)

    BalasPadam
  13. aloloeh sian husna, rndu kat parent dia.

    insyallah, semoga perjalanan parents hizami selamat

    aminn. :)

    BalasPadam
  14. semoga semuanya selamat dan dipermudahkan segala urusan.

    BalasPadam
  15. penerbangan haji biasanya macam tu la disebabkan banyak kemungkinan samada kesesakan ruang udara or cuaca or flight condition, anyway kita sama2 mendoakan ibu dan ayah zami akan tiba di tanahair dengan selamat insyaallah.

    BalasPadam
  16. insyaAllah sumenye akn ok..
    husna dh rindu sgt..kesian die..huhu

    BalasPadam
  17. okay..hoping everything gotta be fine there..nothing to worry..berdoa agar mereka baik2 saja dan selamat sampai malaysia..:)

    BalasPadam
  18. insyallahh mak sama ayah ko akan smpai jgn risau,hanya berdoa mereka selamat smpai :)
    amin...

    BalasPadam
  19. kami di sini semuanya doakan semoga everything went well okay .
    inshaAllah . esok sampai la
    cakap kat Husna , sabar banyak2 k .

    BalasPadam
  20. Saya doakan semoga semua selamat.... sama lah dgn jiran zack... dah delay 3 hari dah....

    BalasPadam
  21. amin..semoga cikgu zaimah selamat pulang..:)

    BalasPadam
  22. insyaAllah dengan izin tuhan semuanya akan selamat. amin~

    BalasPadam
  23. Alhamdulillah..selamat sampai..

    BalasPadam
  24. banyak betul dugaan dan halangan ya.moga kedua-duanya slmt smpai..juga buat smua yang pergi haji.. Insyallah..

    BalasPadam
  25. ya allah..semoga depa selamat semua...

    *dh smapi kot..

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com