Jumaat, 11 November 2011

Aku Dapat Pijak Karpet Gemilang AIM 18!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Alhamdulillah. Syukur atas nikmat yang diberikan sebab rezeki yang datang kat aku memang aku tak jangka langsung. Aku menang peraduan Tiket VIP AIM 18! Memang aku tak jangka langsung! Aku join peraduan tu pon sebab Wan Fuuyoo suruh aku hantar penyertaan. Pejam celik pejam celik, aku menang. Eh?

Boleh rujuk keputusan kat SINI.


So, esok aku gerak dari Melaka ke KL dengan Adie. Dan mungkin aku akan lepak kat Mid Valley dulu sebab aku nak jumpa ada sorang blogger perempuan ni. Siapa dia? Nanti aku update kalau aku dapat jumpa dia. Okay? Anyway, ada sesiapa pergi AIM 18 ke? Tunggu aku kat Karpet Gemilang AIM 18 tu ye? Kot kot kau ternampak aku ke, tegur tegur la ye. Tapi kalau dah lupa rupa aku macam mana, boleh rujuk gambar kat bawah ni. Haha.




potpetpotpet : Petang tadi aku baru beli pakaian untuk esok.

42 ulasan:

Mra Mastura berkata...

jmpe sape?cm tau aje.

esok ensem2 k? :)

Puteri Iqa Izyan berkata...

jeles wooo ^_^
pakai semat2 eh. hikhikhik

Nisa Kay berkata...

weee
nak jumpe siapalah tu yeee

aydah ahmad berkata...

untunglaaaa . jelesss nyeee . btw congratuation mokss .

#jeless ><

ayie berkata...

jumpa sapa ka mid valley??

Diyana Munira berkata...

Congrats ^_^!!!!

monmon™ berkata...

Wow. Cool lah bro. Bawak balik janjan nahh.

monmon™ berkata...

Wow. Cool lah bro. Nanti bawak balik janjan nahh. ;D

Mia Meymi berkata...

wahhh.. tahniah!
tp comel la nama zami. :)

Misz Azney berkata...

jelezzz nyer syy. . nk pegi jugak!! uwaaaaa

Nazifa berkata...

tahniah!
nati i tegur u k. i jln ngan remy ishak :p

izzad b* berkata...

jumpa di sana!!!!!!

RinsyaRyc berkata...

woo... untungla ade janggut. *ade kaitan ke? lupekan!*

wah!! taniah!! mesti best.. >_<

mr.syazwan berkata...

best2

moga berjln penuh bergaya esok ye

=_=

myravea berkata...

Congrats zami, rezeki tuu :) baru je lpas balik dr mid ni, haha siapelaa blogger gurl tu ea *wink*

Rtp Farra Arisha berkata...

you'll be an artist awhile for this special day. hehe. do have fun and snap many more photos!! congrats to you :)

Syafiq Ahadin berkata...

wowowowowowwo! masuk tv ni kan. nak tengok esok dari awal!!!! :D

heheheheheh!~~

Azhafizah[フィザ] berkata...

bestla dapat pegi..bergambar sakan la ye..retiss tu..btw,sok ke penang..tak dapatlah ke midvalley[takde sape ajak pun :p]

Pojiepooh Abdullah berkata...

Untunglaa semakin glamour retis kita!

DanieL AdiE berkata...

Huhuhu...jumpe esok Zami...

Erk..nak jumpe gak blogger perempuan tu...

Terbang Bersamaku berkata...

wah..untungnya dptlah jumpa ramai artis nanti..=)

Aliff Haikal berkata...

menatap depan tv tanpa berganjak lah lepas ni . :O haha

cik violet berkata...

@Azhafizah[フィザ]

wowowowowo..dating ngan sape kat id tu..haha..

krim salam semua retis

izz idraqie huznie berkata...

jumpa d sana yerk...

farihamuhamad berkata...

tetibe rase nak p mid je esok.. hehehe..

Cinta Hazmie berkata...

amboi..bestnye zamie...jelez kite ! >,<

tahniah ek..bergambar sakan lahh tu esok..hoyeahh...

=)

starzieti berkata...

untunglah dieee. :D

Ezzaty Emilea berkata...

waa2~~ besnya..
jgn lupa amik gmbr bnyk2.
hehe

::FAIZ FARISH:: berkata...

tahniah

El-Janna berkata...

erkk jelesnyeeeeeeeeeee

hafiz hafizol berkata...

untunglah ad blogger nak jumpe.. hoho..

have fun disana..

najihah sahami berkata...

hahaa...nanti org bawak banner kot2 zami tak perasan. ye laaa. dah glemer habes nanti kan. hahaha

Blogger bernama Zam ! berkata...

nak jumpa Lailatul Hana kan?
ye lah , dah menang sama sama , tak kan pergi nanti nak buat2 tak kenal pulak kan ?
btw jgn lupa post entri lepas AIM nanti ok .:)

widiea azira berkata...

walamakkkk jelesnye wey...

Darkbatman berkata...

jmpe nisa kay? hmm.. patutla beria sgt sgt gi mid. :D

Mr feckry berkata...

kem salam sesapa yang cun kat sana...

feyqa iyra berkata...

wah... trsangad la jelez dgn anda..
xpe2.. yg pnting amix pic byk2 den post kt blog k ! :)

laskar pelangi berkata...

fuyo! bestnye...

Umie Artoqiemie berkata...

welcome to the club..
glamour kau.

Nurliyana Ab Rahim berkata...

tahniah....^_^

onie berkata...

siapakah?waitingggg

zainatul abu bakar berkata...

wah bestnya dpt pegi AIM! Tahun depan bwk la sy plak..hihi

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com